fredag, april 30, 2010

.

Igår kom Emil hjem fra koloni og jeg kørte ud og hentede ham. Det var en meeeeget træt dreng jeg så, som sad og spiste sin frokost. Men han livede lidt op da jeg fortalte ham at han skulle ud og ha' nye sko.:) Han elsker at få nye sko......tror han ligner sin mor...*gg*.;O) Han var ret stolt over de nye sko, han sad og kiggede på dem og snakkede en del om skoene. ;O) Om de gamle sagde han "pyha" imens han pegede på posen...*gg* Jeg måtte jo bare lige tage et billede af skoene imens de er nye ;O)
Da skoene var købt kørte vi over til min mands arbejde, for at hente ham. Emil fik en cola imens vi ventede på at han fik fri.....ahh den blev drukket på 0,5...;O) Da min mand fik fri kørte vi hjem. Emil var ved at falde i søvn flere gange, men han kæmpede for at holde sig vågen. Tro det var fordi han ved at vi køre forbi Tivoli. Han elsker når vi køre forbi når lysene er tændt eller nå forlystelserne køre. Han faldt også først i søvn da vi lige havde kørt forbi....(det ses på billeder) *gg* Han vågnede først da vi parkerede:O)
Emil har haft en skøn koloni. Jeg fik lige set nogle få billeder af ham ude på skolen. Der var et billede af ham hvor han hoppede meget høj på en hoppepude. Glæder mig til at se flere billeder og det de har optaget fra kolonien. Alt i alt var han rigtig glad for at være på koloni. Han har været ude og gå 4 km en dag. De gik ind til Gilleleje og tog bussen hjem efter de havde være på cafe.:) Så sov han igennem, men det tro da fa.... han har været igang hele dagen. Det lyder skønt med en hel nattesøvn....Hmm måske jeg skulle gå laaange ture med ham hver aften inden sengetid...*gg* :O)

Jeg er igang med at male skabet og imens skabet tørre op så gik jeg igang med at få ryddet ud i skabe og skuffer, så jeg har kun fået lavet disse 2 mini kort. Men nu havde jeg muligheder for at rydde op, for nå Emil er hjemme bliver han nemt forvirret og kan også blive lidt sur over at jeg "roder" rundt og ingen ting er som det plejer.:)

Materialerne er kvistkarton og alm karton. Jeg har brugt teknikken layered resist embossing. Stemplerne er fra Hero Art :) Bien er farvelagt med menento tusser. Twine. Spellbinder Rectangles dies, large. Halv perler.
I må ha' en rigtig dejlig forlænget weekend. :)
Tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer.

tirsdag, april 27, 2010

Lige et lille kort som skulle ha' været med i scrapsisters fødselsdags cybercrop. Men jeg nåede ikke at få det færdigt til tiden, var 10 for sent på den.:O) Men da jeg så ikke kunne aflevere det alligevel så satte jeg lige et tekststempel på.:) Udfordringen var at man skulle enten lave et kort eller et LO og så vælge mindst 6 ting ud af 10 punkter som hver punkt indeholdt 2 muligheder, men man måtte kun vælg den ene af mulighederne.

Materialerne kvistkarton og alm hvidt og brunt karton. Greeting Farm stempel. Tekst stemplet er fra Hero Art. Bånd. Bog side. Hæfteklammer. Glimmermist. Blomster og Brads
Vi havde en super hyggelig "farsaften" i lørdags sammen med min mands søskende med familie. Hvis I vil se hvad vi fik at spise så klik HER så kommer du over på min anden blog.:)

 Idag skal Emil på koloni med skolen for første gang. Han kommer først hjem på torsdag hvor jeg skal hente ham på skolen.:) Det bliver rigtig spændende hvad han siger til det. Jeg har vist ham billeder fra kolonien. For da jeg sagde til ham at han skulle på koloni, kiggede ham lidt mærkeligt på mig, tror ikke lige han var klar over hvad jeg snakkede om. Men da viste ham billederne, han blev meget begejstret over at se at der var både swimmingpool og legeplads. Han sagde "bad" og "lege". Her til morgen skulle han lige kigge billeder imens han spiste sin morgenmad.:) Tro han glæder sig for han pegede hele tiden på billederne og "snakkede" om billederne.:)
Så min plan er at komme på blogsafari og så skal jeg ha' malet et gammelt klædeskab. Så må jeg se om jeg ikke lige kan klemme lidt scrap ind i ly af natten.;O)

Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer.
I må ha' en rigtig dejlig uge.

lørdag, april 24, 2010

Invitation

Så fik jeg lavet lidt mere til scrapsisters fødselsdags hurlumhej udfordringer. Denne klovn er en jeg lavede til Nicks 1 års fødselsdag. Jeg synes den passede godt til opgave nr 1 som var: Lav en invitation til en børnefødselsdag.:)
Materialerne er alm karton. Blomster. Brads som har fået glimmer. Næsen har fået glossy.:)
Nu vil jeg smutte ud til min veninde og drikke en kop kaffe. Vi plejer ellers at lave lidt kort, men det har jeg desværre ikke tid til idag. Jeg skal hjem og lave mad og dække bord til iaften. Min min mands 3søskende + svigerinde og svoger kommer og spiser.  Vi er begyndt at mødes ca.hver 4 mdr. til spisning. Denne omgang skal vi lave noget mad med hakket kød. Hvad det bliver det bestemmer vi helt selv. Det kunne være frikadeller med rugbrød....*gg*. Det skal vi ikke ha' senere....;O) Men jeg afsløre ikke noget, for jeg ved at mine 2 svigerinder engang imelle kigger med her på bloggen;O)

Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. Det varmer at læse dem.:)
I må ha' en rigtig dejlig forårs weekend.

onsdag, april 21, 2010

Dette LO er lavet til Scrapsisters fødselsdags cyber crop som blev holdt i weekenden. Jeg er ikke helt tilfreds med det. Men det er rigtig sjovt med de udfordringer som scrapsister har. Der skulle laves et kort eller LO efter en skits. Jeg vendte skitsen en ½ omgang. Så skulle der bruges stof, maling, 2 stk mønster papir og masser af bling.:)
Materialerne er 30x30 kvistkarton. Mønsterpapiret er fra K&Company: Life's Journy. Bling brads. Bling bling. Thickers som jeg har sværtet med Tim Holtz ink. Hessian blomster som har fået en gang maling. Tim Holtz stempel. Dymo tekst. Kanterne er kradset og sværtet.;O)

Så er Nick kommet sikkert tilbage til skolen.:) De tog fra Hemsedalen kl 9 søndag og var fremme på skolen i Vännäs kl 18 mandag aften. Heldigvis hentede Dennis (Nicks fætter) dem inde i Umeå. Nøj hvor var han træt da jeg snakkede med ham i mandags :) Men det ville jeg godt nok også være hvis jeg havde kørt i bus i 34 timer. Men han var da frisk i går hvor de havde haft 4 timers undervisning i snowboard. :O) Jeg tror egentlig ikke at jeg var kommet ud af sengen dagen efter sådan en lang bustur. Men nu er jeg jo heller ikke 20...*gg*;O)

Igår var jeg på café med Helle og hendes 2 piger og niece:)Det var bare super hyggeligt. Bagefter skulle vi da også lige shoppe lidt. ;O) Hihi Helle skulle tilbage til bilen for at fjerne gps'eren i bilen så den ikke blev stjåldet. På vej tilbage til caféen nåede hun lige at shoppe en nederdel inden for 10 min......Super shopper eller hvad..*gg*:) Tusind tak for en super hyggelig dag.:) Håber I får en god tur hjemover.:) Knus :)
Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. Det varme at læse dem.:)
I må ha' en skøn uge.

søndag, april 18, 2010

Scrapsisters fødselsdags hurlumhej

Mit første bidrag til Scrapsisters fødselsdags hurlumhej udfordring.
Jeg har brugt skitse VII. P: Pen og Punch. T: Thickers og Tim Holtz
Materialerne BG papir, ensfarvet karton. Bølgepap. Distressing ink og mask fra Tim Holtz. Sort bånd. Thickers. Journaltag fra Heidi Swapp,tror jeg nok :) Martha Stewart punch.

Billederne er nogle jeg tog sidste år da vi var oppe og besøge Nick på skolen. Ja og nu vi snakker om Nick så er han desværre strandet i Norge.:( Han og 3 andre fra skolen har været til DM i Hemsedalen hele sidste uge. Nu står de i lufthavnen i Oslo og er ved at finde ud af hvordan de komme tilbage til skolen. Det ser heldigvis ud til at de idag kan komme med bus til Stockholm. Så må de jo så se hvordan de så kommer de sidste 600 km til Vännäs. Men det brude ikke være noget problem at få et tog videre fra Stockholm til Vännäs.
De havde netop valgt at skulle med fly fra Oslo til Vännäs for de gad bare ikke den lange tur på over 11 timer det tager til Vännäs. Men man kan jo ikke stoppe modernatur spiller med musklerne. Men de får sig da en fridag fra skolen i morgen ;O)
I må ha' en god tur tilbage til Skolen.:)

Nu vil jeg få lavet lidt mere til Scrapsisters fødselsdags cyber crop som blev afholdt i går. Men heldigvis er der mulighed for at oploade indtil kl 20. :)

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. Det varmer. :)
I må forsat ha' en dejlig søndag.:)

fredag, april 16, 2010

Jeg fik lavet denne lille rygsæk færdig igår. Den er bare super søde. :) Den er heller ikke særlig svær at lave.:) Jeg har set den før på en blog eller andet sted, men den blev væk for mig...;O) Jeg var i sidste uge forbi scrapsisters forum, der var der lagt en weekend inspiration ud, hvís man lige stod og manglede nogle idéer.Der var den så, så måtte jeg bare lave den.:) Du kan finde how-tu HER

Materialerne alm rødt karton. Det ses nok ikke så tydeligt men jeg har brugt Hero Arts cling stempel Dots. Jeg har brugt embossink ink så prikkerne bliver mørkere i farven. Karton fra DCWV The Sweet glitter. Nu vil jeg ud og handle ind til weekenden. For jeg satser på at deltage i Scrapsisters fødselsdags crop som starter imorgen. :)Så jeg håber at Emil er i godt humør her i weekenden:)....han har heldigvis være i ok humør den sidste uges tid, men humøret vil helt sikkert stige lidt mere, hvis de ovre på byggepladsen lader gravkoen stå så han kan se den...*gg* Han er helt vild med arbejdsmaskiner, især hvis de har blink på. :)

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer De varmer rigtig meget.

I må ha' en dejlig forårsdag og rigtig god weekend :)

torsdag, april 15, 2010

wroooom wroooom

Jeg glemte helt at skrive at billederne i min header er vores båd som kom i vandet her efter påsken.:) Det er lidt vildt at se en 3½tons hænge ca 3-4 m oppe i luften. Det ligner lidt en hval i havsnød. :O) Så blev det rigtig forår her hos os, når båden er kommet i vandet.:) Masten er også kommet på, så nu håber manden at vejret bliver godt i weekenden, så han kan få båden ud på øresund.:)Ja wrooom wrooom her er mit nye legetøj....yeaaaah hvor er jeg bare glad. Første gang jeg så den var på zutterzisters side(jeg kan ikke ligge linket på bloggen, men længere nede på bloggen finder du linket til zutterzisters side). Da jeg så den tænkte jeg at den måtter jeg bare eje.:):) Men jeg ville altså ikke bestille den hjem fra USA, jeg er lidt af en chicken og bange for at blive nuppet i tolden...;O) Men blev jeg lige jublende glad da jeg opdagede at Pia fra Love2scrap havde fået den hjem. Yes tænkte jeg og fik bestilt den. Men da det er en maskine fra som hun har bestilt hjem fra USA. Så er den jo med amerikansk stik, men det problem fik jeg løst ved at købe en omformer.:) Så nu kan jeg endelig komme igang med at kradse kanter uden at svine som før.....:) Wiiieeee

Nu vil jeg lige orden vasketøjet :o\....men så skal der scrappes........;O)

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. Det varmer at læse dem.:)
I må forsat ha' en skøn forårs dag

onsdag, april 14, 2010

Nu synes jeg det var på tide at jeg får lagt dette her lille kort på bloggen.:) Jeg lavede godt nok kortet her i weekenden.......men jeg synes godt nok at dagene flyver af sted, jeg kan ikke nå alt det jeg skal nå. Jeg må ud og låne nogle flere timer i døgnet.:) Nå der er jo en dag imorgen.;O)

Materialerne er kvistkarton og hvidt karton. Det gul/orange papir er fra gemmeren. Stemplet er Shilouette flower fra Hero Art.:) Jeg har embosset med stemplet og farvelagt med Tim Holtz ink: Rusty hinge, Fired Brick og forest moss. Det lækre twine. Tekst stemplet er fra Greeting Farm.Er det noget bedre en at få scrapgaver fra nogen man holder meget af(tusinde tak for det lækre scrap:)) eller scrap man selv har købt. Når man får pakken fra Pia fra Kreativefornemmelser, er det faktisk som at få gaver. :)Alle varene er pakket ind i fint silkepapir. Det er så hyggeligt at pakke dem op, og jeg "lader som om" at jeg ikke ved hvad der er i pakkerne.;O) Ja ja jeg ved det godt at jeg er lidt fjollet...:O) Nu vil jeg se at få pakket Emils taske færdig. Han skal på aflastning i morgen til fredag. Så min plan imorgen er....scrap næsten hele natten....;O) Så skal jeg prøve mit nye legetøj som jeg lige har købt hos www.love2scrap.dk uh jeg glæder mig wroooom wrommm....*gg*:O) Satser også lidt på at jeg får lavet nogle af www.scrapsisters.dk fødselsdagshurlumhej udfordringer. Heldigvis løber fødselsdags udfordringerne hele april.....så mon jeg ikke når en enkelt.;O)

Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.:)
De varmer at læse.:)
I må forsat ha' en skøn uge

mandag, april 05, 2010

Påske æg.

Lige et hurtigt indlæg fra mig inden påsken render ud....;O) Jeg havde købt et stort påskeæg ti min bror og hans kæreste, de holdt påskefrokost i fredags. Men jeg kunne bare ikke få mig til at aflever et påskeæg pakket ind i pinkæske hvor der bare ikke var noget spor af påske på. Så jeg lavede denne holder til det i stedet for. :)

Materialerne er karton fra gemmeren. Bånd. Blandet blomster og fra Prima. ½perler som jeg har fået i gave....Tak for gaven den gjorde lykke. :O) Stof sommerfugl og fjer fra Netto. Stempler er fra Karens_doodles_scandinavian_challenge_blogJeg nå ikke at komme på blogsafari iaften så det satser jeg at jeg når imorgen aften. For nu kalder hverdagen og jeg skal igang med at lave madpakken til Emil. Bagefter inden Emils sengetid, så skal jeg lige nå at lave et mønster på en trøje til Nick. Den skal være færdig inden fredag hvor han skal til DM.:) Så imorgen skal jeg ud og købe noget stof til blusen. Det bliver lidt fedt at få syet lidt igen det er meget lang tid siden jeg har syet noget helt fra bunde og ikke kun skulle ligge bukser. ;O)

Tusinde tak for jeres søde kommentare på min blog. Det er så hyggeligt at læse dem.:)
I må ha' en rigtig dejlig 2.påskedags aften og skøn uge.:)

fredag, april 02, 2010

Hi hi ......aprilsnar......ja ja det var jo bare for sjov...*gg*.....Jeg løber ingen steder...jeg bliver på min blog....*gg* Hihi jeg trængte bare til lidt sjov og spas...;O)

Så blev det jo april...*fnis*.....så jeg må hellere vende til en ny side i min kalender. Denne månede er det Emils tur til at pryde måneden. ;O) Jeg ville ha' printet det ud i sort/hvid men jeg løb tør for blæk. Så det måtte blive originalbilledet En lidt skrigenede blå baggrund synes jeg, men så bryder det jo lidt alt det lyserøde...;O)

Men I skal ha' tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. Det gør mig så glad af at læse dem. Det er det der giver mig en masse energi til at forsætte med at blogge og scrappe. :)

Kan I allesamme forsat ha' en rigtig dejlig påske og pas godt på hinanden.:)

Knus

torsdag, april 01, 2010

Jeg vil ønske jer allesammen en rigtig dejlig påske. Håber I får nogle hyggelige dage med venner og familie.:)
Efter megen overvejelse vil jeg stoppe med at scrappe og min blog vil jeg lukke senere i dag....
Så jeg vil sige tusinde tak for alle jeres søde kommentarer på min blog.:)