lørdag, april 24, 2010

Invitation

Så fik jeg lavet lidt mere til scrapsisters fødselsdags hurlumhej udfordringer. Denne klovn er en jeg lavede til Nicks 1 års fødselsdag. Jeg synes den passede godt til opgave nr 1 som var: Lav en invitation til en børnefødselsdag.:)
Materialerne er alm karton. Blomster. Brads som har fået glimmer. Næsen har fået glossy.:)
Nu vil jeg smutte ud til min veninde og drikke en kop kaffe. Vi plejer ellers at lave lidt kort, men det har jeg desværre ikke tid til idag. Jeg skal hjem og lave mad og dække bord til iaften. Min min mands 3søskende + svigerinde og svoger kommer og spiser.  Vi er begyndt at mødes ca.hver 4 mdr. til spisning. Denne omgang skal vi lave noget mad med hakket kød. Hvad det bliver det bestemmer vi helt selv. Det kunne være frikadeller med rugbrød....*gg*. Det skal vi ikke ha' senere....;O) Men jeg afsløre ikke noget, for jeg ved at mine 2 svigerinder engang imelle kigger med her på bloggen;O)

Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. Det varmer at læse dem.:)
I må ha' en rigtig dejlig forårs weekend.

9 kommentarer:

Joan sagde ...

Fantastisk god ide med klovnen, den er bare skøn :)
God weekend og god fornøjelse med madlavningen.

Helle Sahl sagde ...

Tak for en hyggelig eftermmiddag i tirsdags. Dejligt at se dig, søde. Endelig kan jeg komme helt ind på din side??? Jeg er da virkelig gået glip af noget. Det var den trøje du talte om du skulle sy. Fangede ikke lige det var nu her ;o)

Sikke en sød invitation og dejligt scrap du har lavet til fødselsdagshurlumhej. Jeg har desværre bare meldt mig på og intet fået lavet :o/ Ej, hvor jeg savner mit scrap. Grr... mon jeg nu kan leve uden den dims fra Zutter. Kiggede længe efter den da jeg var forbi love2scrap.

LaChris sagde ...

Ho ho den er sjaaaaw ! Skøn invitation! Det lyder da hygsomt med sådan en fast familie dinner tradition...nu husker du at fortæller, hvad menuen så bestod af, ik ;O) Rigtig god weekend.

Heidi sagde ...

hvor er den bare sød og sjov ;o)

Det lyder super hyggeligt med fælles spisning og ja det behøver ikke være en gorme middag men bare det man er sammen - vi gjorde det samme med nogle venner engang, og det kunne være boller i karry men pyt bare vi var sammen ;o)

Fortsat rigtig god weekend knus

Charlotte sagde ...

Ihhh en herlig klovn! Dejligt med røde kinder og orange hår! :0)
Det er så hyggeligt med middag på skift. Vi gør det også i min familie - faktisk er det hver torsdag (man kan jo selvfølgelig melde fra, hvis ikke lige det kan lade sig gøre). Jeg elsker det!! :0)
God fornøjelse med madlavningen - og hyggen i aften. Håber vi får at høre hvad i fik at spise!
God weekend.

Karina sagde ...

Skønt og perfekt kort til en børneinvitation.
Du må have en god aften.

Cecilie sagde ...

Det var en sød idé til en fødselsdagsinvitation.

Det lyder hyggeligt, at I mødes på den måde. Jeg håber, at I hygger jer. Hav en dejlig søndag, når den kommer ;o)

Lina sagde ...

Er enig med alle de andre - det er bare et super sødt børne kort. Håber i havde en rigtig hyggelig aften. God søndag

Mette sagde ...

Hvor er det bare en sød invitation. God uge til dig
Mette