fredag, april 30, 2010

.

Igår kom Emil hjem fra koloni og jeg kørte ud og hentede ham. Det var en meeeeget træt dreng jeg så, som sad og spiste sin frokost. Men han livede lidt op da jeg fortalte ham at han skulle ud og ha' nye sko.:) Han elsker at få nye sko......tror han ligner sin mor...*gg*.;O) Han var ret stolt over de nye sko, han sad og kiggede på dem og snakkede en del om skoene. ;O) Om de gamle sagde han "pyha" imens han pegede på posen...*gg* Jeg måtte jo bare lige tage et billede af skoene imens de er nye ;O)
Da skoene var købt kørte vi over til min mands arbejde, for at hente ham. Emil fik en cola imens vi ventede på at han fik fri.....ahh den blev drukket på 0,5...;O) Da min mand fik fri kørte vi hjem. Emil var ved at falde i søvn flere gange, men han kæmpede for at holde sig vågen. Tro det var fordi han ved at vi køre forbi Tivoli. Han elsker når vi køre forbi når lysene er tændt eller nå forlystelserne køre. Han faldt også først i søvn da vi lige havde kørt forbi....(det ses på billeder) *gg* Han vågnede først da vi parkerede:O)
Emil har haft en skøn koloni. Jeg fik lige set nogle få billeder af ham ude på skolen. Der var et billede af ham hvor han hoppede meget høj på en hoppepude. Glæder mig til at se flere billeder og det de har optaget fra kolonien. Alt i alt var han rigtig glad for at være på koloni. Han har været ude og gå 4 km en dag. De gik ind til Gilleleje og tog bussen hjem efter de havde være på cafe.:) Så sov han igennem, men det tro da fa.... han har været igang hele dagen. Det lyder skønt med en hel nattesøvn....Hmm måske jeg skulle gå laaange ture med ham hver aften inden sengetid...*gg* :O)

Jeg er igang med at male skabet og imens skabet tørre op så gik jeg igang med at få ryddet ud i skabe og skuffer, så jeg har kun fået lavet disse 2 mini kort. Men nu havde jeg muligheder for at rydde op, for nå Emil er hjemme bliver han nemt forvirret og kan også blive lidt sur over at jeg "roder" rundt og ingen ting er som det plejer.:)

Materialerne er kvistkarton og alm karton. Jeg har brugt teknikken layered resist embossing. Stemplerne er fra Hero Art :) Bien er farvelagt med menento tusser. Twine. Spellbinder Rectangles dies, large. Halv perler.
I må ha' en rigtig dejlig forlænget weekend. :)
Tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer.

7 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor er det dejligt, at Emil har haft en god tur og mor har haft lidt fri ;)
Skønne kort du har lavet!

Heidi sagde ...

Hvor skønt det gik godt - men selvfølgelig skulle det det, bare os mødre nok er mere bekymret en det nogle gange er nødvendigt ;o) Bliver lidt bekymret hvis du skal igang med at trave amager tynd hver aften ha ha ha kan lige se ;o)

Kan du have en rigtig god weekend knus

jayne sagde ...

Lyder som en hyggelig tur Emil har været på... og selvfølgelig skal man være træt når man kommer hjem... Det jo hjemme man kan slappe af og være sig selv ;.)... Hvor har du lavet mange fine ting på det sidste.. Har desværre ikke fået lagt så mange kommentar, men følger med.. hi hi... glæder mig til snart at se dig ;.)
dejlig weekend til jer..
knus Jayne

Karina sagde ...

Dejligt at høre at Emil har haft en god koloni. Og flot at han havde overskud til at købe nye sko. ; )
Lækre kort. Jeg elsker den teknik ; )
Du må have en god weekend.

Connie sagde ...

Det lyder til at både Emil o du har fået en masse ud af kolonien.

Dejlig kort du har lavet. Kunne du ikke vise mig, hvordan du laver dem på torsdag? Du kan maile til havde jeg skal have med.

God weekend. Vi ses snart.

Anne Bente sagde ...

sååååå skønne kort du har lavet, og skønne billeder også

Tanja sagde ...

*GG* Emil har da humor, sådan som han sagde til de gamle sko... :o)
Godt at høre at hans koloni havde forløbet godt og han kom hjem som en glad, træt ung mand...
Du har godt nok været aktiv mens han har været afsted og sikke nogle søde kort du har lavet...
Scrapknuzz Tanja