torsdag, april 15, 2010

wroooom wroooom

Jeg glemte helt at skrive at billederne i min header er vores båd som kom i vandet her efter påsken.:) Det er lidt vildt at se en 3½tons hænge ca 3-4 m oppe i luften. Det ligner lidt en hval i havsnød. :O) Så blev det rigtig forår her hos os, når båden er kommet i vandet.:) Masten er også kommet på, så nu håber manden at vejret bliver godt i weekenden, så han kan få båden ud på øresund.:)Ja wrooom wrooom her er mit nye legetøj....yeaaaah hvor er jeg bare glad. Første gang jeg så den var på zutterzisters side(jeg kan ikke ligge linket på bloggen, men længere nede på bloggen finder du linket til zutterzisters side). Da jeg så den tænkte jeg at den måtter jeg bare eje.:):) Men jeg ville altså ikke bestille den hjem fra USA, jeg er lidt af en chicken og bange for at blive nuppet i tolden...;O) Men blev jeg lige jublende glad da jeg opdagede at Pia fra Love2scrap havde fået den hjem. Yes tænkte jeg og fik bestilt den. Men da det er en maskine fra som hun har bestilt hjem fra USA. Så er den jo med amerikansk stik, men det problem fik jeg løst ved at købe en omformer.:) Så nu kan jeg endelig komme igang med at kradse kanter uden at svine som før.....:) Wiiieeee

Nu vil jeg lige orden vasketøjet :o\....men så skal der scrappes........;O)

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. Det varmer at læse dem.:)
I må forsat ha' en skøn forårs dag

3 kommentarer:

Karina sagde ...

Den maskine ser spændende ud, Jeg glæder mig til at høre om du bliver glad for den.
Flotte billeder. Hvad siger Emil til at sejle?

Anne Bente sagde ...

hold da op, den maskine der ser da godt nok lækker ud, flotte billeder også.

Lina sagde ...

Tillykke med maskinen :) Synes nu stadig min sviner en del - ikke så meget som før, men har stadig fnuller over det hele. Men Distrezz It All kurset starter her d. 21., så jeg er lidt spændt på om det er fordi jeg bruger den forkert.

Anyway - er nu stadig glad for min, for om ikke andet kan jeg distresse en masse sider på en gang, og temligt tykt materiale også :)