onsdag, april 14, 2010

Nu synes jeg det var på tide at jeg får lagt dette her lille kort på bloggen.:) Jeg lavede godt nok kortet her i weekenden.......men jeg synes godt nok at dagene flyver af sted, jeg kan ikke nå alt det jeg skal nå. Jeg må ud og låne nogle flere timer i døgnet.:) Nå der er jo en dag imorgen.;O)

Materialerne er kvistkarton og hvidt karton. Det gul/orange papir er fra gemmeren. Stemplet er Shilouette flower fra Hero Art.:) Jeg har embosset med stemplet og farvelagt med Tim Holtz ink: Rusty hinge, Fired Brick og forest moss. Det lækre twine. Tekst stemplet er fra Greeting Farm.Er det noget bedre en at få scrapgaver fra nogen man holder meget af(tusinde tak for det lækre scrap:)) eller scrap man selv har købt. Når man får pakken fra Pia fra Kreativefornemmelser, er det faktisk som at få gaver. :)Alle varene er pakket ind i fint silkepapir. Det er så hyggeligt at pakke dem op, og jeg "lader som om" at jeg ikke ved hvad der er i pakkerne.;O) Ja ja jeg ved det godt at jeg er lidt fjollet...:O) Nu vil jeg se at få pakket Emils taske færdig. Han skal på aflastning i morgen til fredag. Så min plan imorgen er....scrap næsten hele natten....;O) Så skal jeg prøve mit nye legetøj som jeg lige har købt hos www.love2scrap.dk uh jeg glæder mig wroooom wrommm....*gg*:O) Satser også lidt på at jeg får lavet nogle af www.scrapsisters.dk fødselsdagshurlumhej udfordringer. Heldigvis løber fødselsdags udfordringerne hele april.....så mon jeg ikke når en enkelt.;O)

Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.:)
De varmer at læse.:)
I må forsat ha' en skøn uge

7 kommentarer:

Nikolette sagde ...

sødt lille kort.
Rigtig god scrappelyst! Glæder mig til at se, hvad du skal bruge alle dine "fritimer" på!

Joan sagde ...

Rigtig sødt kort. Ja, det er fantastisk at modtage pakke fra Pia. Næsten ligesom juleaften :)

pia overgaard sagde ...

Lækkert kort du har fået lavet - det ser godt ud med de mange røde farver! Åh ja, jeg kunne også godt bruge nogle flere timer i døgnet, tak :-)

Karina sagde ...

Hvor er dit kort bare flot. Det ser supergodt ud med de flerfarvede blomster.
Sikke du har snoldet ; ) Det har jeg også igen ; ) Der er ikke noget, som pakker med scrap ; )
Ja tak til oplysningen, hvor jeg kan købe tid på flaske; )Jeg er nemlig inde i en periode, hvor jeg er til møder om aftenen to gange om ugen den næste måned. OG jeg vil meget hellere scrappe ; )
Du må have en fantastisk forårsdag.

Cecilie sagde ...

Det var et smukt kort! Det er virkelig lækkert lavet.

Jeg synes, det lyder som om du åbner dine "gaver" på den helt rigtige måde. Så får du mest mulig nydelse ud af dem, kan man sige.

Engel sagde ...

Sødt kort - og det er altid så skønt at læse med her hos dig...Kunne ikke lade være med at smile over din oppakning af bestillingen :o)
Tak for din søde kommentar på min blog!
Nyd nu dagene hvor du kan slappe lidt af!
Knus
Engel...

Lina sagde ...

Ja, jeg kunne også godt bruge adressen til banken der låner timer ud, for skal da helt sikkert have lånt en del så :)

Hvor er det bare smukt det kort, rigtige dejlige farver. Sådan et man bliver rigtig glad for at modtage. Og sikke lækre ting du har købt.

Og hey...har du købt en Distrezz It All hos Love2Scrap?