søndag, januar 31, 2010

Sikke et vejr at vågne op i morges. Det hele stod i et. Men jeg synes nu det var ret flot.:) Der er faldet ca 40 cm sne her på Amager. Det er helt vildt som det sneede og det blev ved i flere timer.
Jeg måtte bare ha' et billede at flaget som var hejst til tops ved kirken. Tror ikke det var fordi de fejrede snevejret ;o)Her er sneen så endelig stoppet. Men Emil blev lidt ked, og ville gerne ha' det til at sne igen. Men da jeg jo ikke kan trylle sne frem. Så opgav han mig og lagde sig i vinduet for at vente på at det begyndet at sne igen. ;o)

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer her i vinter kulden:)
På gensyn:)

onsdag, januar 27, 2010

Så fik jeg lavet endnu et kort af papirresterne.:) Det var ret hurtig i at lave for selve kortet var faktisk færdigt. Jeg skulle bare selv udstanse og samle kage opsatsen med muffins og lime den på kortet. O) Åh Så nem måske var det heller ikke, næste gang husker jeg på bruge en pincet til de små dele. Jeg var smurt ind i lim bagefter ....; o)

Så jeg var heldig at vinde den hos Kort'o'mania Hvor Anne-Bente havde udloddet diesen.:) Jeg er helt vild med den kageopsats. Me like yes yes...; o)
Teksten har jeg brugt Just-rite. Restpapir. Kortet er fra Creative Card making. Diesen er fra www.scrappingcottage.com
Ej nu sner det, sa jeg er helt sikker på at Emil nok skal får en rigtig dejlig skoledag idag. De får ham nok ikke til noget som helst andet end at ligge i vinduet og kigge sne. Måske er det ikke noget problem på få ham med ned i gården ....:)

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varme.:)

I må forsat ha 'en dejlig snevejrs dag.:)

mandag, januar 25, 2010

Where has the time gone?

Ja det synes jeg passede meget godt til forsiden på Nicks album og så selvfølgelig Let it Snow hvilket er meget naturligt da det er det hele hans album handler om...;o).
Men titlen er nu nok som skrevet, for det første LO i hans album er med billeder fra ca 2004 og de sidste 2 jeg mangler at få færdige er fra 2009.
De første billeder jeg havde fra hans første skiferie,var de fleste af ham siddende på bagen ned af bakken....*fnis*. Nu er stilen blevet en del bedre.;o)
Snowboarderen er nogel udskæringer jeg har fået af Connie. Tusinde tak for dem....:) Papir fra Sandy Lion tror jeg. :) Målebåndstape. Rub-ons fra BG og fra sandy Lion.

Tak fordi I kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer at læse.:)

I må forsat ha' en rigtig dejlig aften.:)

søndag, januar 24, 2010

kort for resten:)

Jeg har besluttet mig at få bund i mine papirrester. Jeg fandt et magnolia stempel som var farvelagt. Men idéerne fulgte ikke rigtig med. Men så tænkte jeg, at hvis nu jeg lige kiggede forbi Sarahs_magnolia_blog så kunne jeg da helt sikker finde en masse inspiration imellem alle hendes skønne magnoliakort. Jeg fandt også et kort. Men jeg fandt også noget andet. Men jeg synes I selv skal kigge forbi og se hvad det var jeg fandt.;o)

Mit lift og rester blev mixet sammen til dette kort. Ud over restpapir har jeg brugt bling bling. Alfe magnolia er farvelagt med akvarel Blonde. Bling brads. Blomster og blade.:)

Så sad jeg igår aftes og lavede denne her......øh ja hvad det lige er ved jeg ikke rigtig........ en blomst måske. Jeg er ikke rigtig klar over hvorfor den blev sådan. Det skulle ha' været en roset/diplom. Men der gik lidt sport i det, jeg kunne ikke stoppe igen....*gg*. Måske jeg skulle holde op med at male med alkydmaling......*gg*
Tror jeg vil sætte den på min hårbøjle og måske lidt mere pynt på. Så har jeg en lille hat til min svigerindes 40 års. ;o)
Tak fordi I kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
De er så hyggelige at læse.:)
Forsat rigtig dejlig søndag til jer allesammen.

fredag, januar 22, 2010

dåbskort.

Ikke så meget scrap fra mig i øjeblikket. Men igår fik jeg lavet dette dåbskort. Så er jeg ved at lave en gave til.......nååår nej det er jo en hemmelighed, så det kan jeg jo ikke skrive noget om endnu. Først efter uge 10.;o) For jeg ved at "personen" nogen gange kigger forbi....;o)
Men ellers bruger jeg tiden på at sætte Emils værelse i stand. Det tager lidt tid, for jeg kan kun "rode" rundt der inde når han er i skole. Han bliver bare helt forvirret hvis hans legetøj ikke står de,r hvor han stillede det inden han gik i skole. Så jeg skal rydde tilbage hverdag inden han kommer hjem igen. Men sådan er det jo, det vidste jeg godt inden jeg startede på hans værelse. Det skal nok blive færdig. Skrivebordet er endelig blevet helt færdig. Det er blevet RØDT. Billeder kommer senere. ;o)

Materialerne er papir fra Sofies drøm, det gule ved jeg ikke hvor er fra, da det er en gave.:) Stempelaftrykket har jeg fra Karina. Tak for lån søde.:) Farvelagt med copic. Blonde, silkebånd og blomster bånd. Billetten har jeg fundet Her hos scrapsister magasin. :) Dymolabes. Mosgummi bogstaver er OATMEAL fra QK.

Nu vil jeg ind og se Bad Boys og få lavet lidt mere på min hemmelige gave.....*gg*.;o)

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer at læse. :)

I må allesamme ha' en rigtig dejlig weekend.

fredag, januar 15, 2010

Digi-LO

Jeg har endelig fået lavet et digi-LO. :o) Det er godt nok meget langt tid siden at jeg har digi-scrappet. Det var rigtig sjovt at prøve det igen. Jeg kunne godt nok ikke huske ret meget af hvad Lina fortalte på det kursus hos Dreampapere. Men heldigvis fand jeg papirene jeg fik på kurset.
Desværre er mit Photoshop lige udløbet. Så jeg må vist se om jeg kan få sparet op til programmet. Så er der da en mulighed for at jeg kan få lavet nogle flere digi-LO's og jeg så kan huske hvad jeg skal gøre, uden at skulle kigge i papirene hele tiden.:) Jeg synes også at det er lidt hyggeligt at sidde inde i stuen med resten af familien i mens jeg scrapper. Så roder det heller ikke så meget inde i stuen. Hmmm jeg må nu indrømme at jeg nok roder lige så meget med dige-scrap som med alm scrap. Men det går lidt hurtigere med at rydde digi-scrap op......*gg*


Men mit første digi-LO i 2010 er fra julen 2009. Det var ikke meningen at der skulle være de billeder på. Men jeg synde bare at de billeder var så sjove. Det er min bror som ligger og leger med "pige"legetøj på gulvet med vores niece. :)
Materialerne http://mitsybelle.blogspot.com/ det er et freekit.

Tusinde tak for jeres søde kommentarer og fordi I havde tid til at kigge forbi min blog.:)

I må forsat ha' en dejlig weekend.:)

onsdag, januar 13, 2010

Kort af rester

Jeg havde disse skønne små kalendere, så jeg skulle jo lave 5 nytårs kort men var løbet tør for idéer. Men så fandt jeg disse skønne kort som Helle Sahl har lavet. Dem måtte jeg bare lifte. De kort var bare helt perfekte, så kunne jeg jo også få brugt noget af alle mine scraprester:) Stemplet er fra Sugar Nellie Stamps:Guardian Angel. Jeg synes det stempel er så sødt :)

Jeg synes de er blevet ok men jeg har fundet ud af, at jeg har det ikke så godt med at lave så mange ens kort på en gang. Måske er det efter jeg skulle lave 135 konfirmations indbydelser, bordkort og velkommen sange til min søde nieces konfirmation Øj det var godt nok mange.:0\ Min svigerinde har beroliget mig at den mindste(lillesøster) første skal konfirmeres om 3 år....pyha så går der heldigvis lidt tid før jeg skal "kopierer" igen.;o) Men jeg kan jo håbe på at hun måske gerne vil hjælpe af egen frivilje. For hun er rigtig kreativ selv.:o)

Tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.:)

De er så hyggelige at læse.

I må forsat ha' en dejlig uge. :)

tirsdag, januar 12, 2010

Kort

I lørdags var min brors 2 børn til Emils fødselsdag. De 2 ville tegne så jeg "plantede" dem ved mit scrapbord med papir og farveblyanter :) Men Anders ville hellere lave et kort. Det var ok, jeg tænkte at han måske skulle til fødselsdag en eller anden dag. Så jeg fandt nogle forskellig ting og sager frem som han og hans lille søster kunne bruge hvis hun også ville lave kort. :)
Lidt senere kom han ind og sagde at han havde noget til mig.....så fik jeg dette søde kort af ham, men en lille god jul og godt nytårs hilsen inden i. :) Ih hvor blev jeg bare glad. Jeg synes bare han er så kreativ min søde gudsøn. Han er også kanon godt til at tegne, han er igang med at tegne og digte et Anders And blad til mig. Han ved at jeg også er rigtig glad for Anders And blade især Jumbo bøgerne.;o) Men det er ikke helt færdig endnu, så den må jeg vente lidt på endnu.:) Men kortet kommer op på hylden inde i scrapværelset. :)

Idag skulle Emil på hospitalet for det ½årlige check. Det gik fint og han var så dygtig. Han lagde sig selv op på briksen da han skulle ha' taget sit blodtryk. Han synes det var sjovt da han skulle vejes og måles. Øj han er vokset 11 cm på et år, så kan jeg godt forstå at han er vokset ud af sit tøj. :)
Jeg vil bare sige at den skærm vi købte til bilen var et stort hit. Han var super glad for at få lov til at se Pyrus hele vejen. Men det bedste der skete idag var nok at det begyndte at sne da vi var på hospitalet Så da han kom op i lejligheden sprang han ind i Nicks vindue for at ligge der og kigge sne. Når det sner så er han lidt ligeglad med Pyrus.:o) Han fik lidt popcorn at hygge sig med, fordi han også har været så dygtig idag. :)

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer.

Det varmer at læse dem.

I må ha' en rigtig god tirsdag aften.:)

mandag, januar 11, 2010

Award


The rules are as follows:

1. Copy the award to your blog.

2. Link to the person who gave you the award.

3. Identify 7 interesting facts about yourself.

4. Choose seven other bloggers to pass this award on to.

5. Link to their blogs.

6. Leave them a comment to let them know about this award 7 things about myself:

-Jeg er i bund og grund en positiv person.

-Jeg vil gerne prøve at komme på skiferie med hele familien.
-Jeg er vild med at synge og høre musik.

-Jeg kan godt lidt at sætte gamle ting i stand.

-Er lidt træt af vasketøj, håber jeg vinder mange millioner i lotte, så jeg bare kan købt nyt istedet for.;o)

-Jeg synes det er super hyggeligt at gå på café med mine veninder.

-Mit højeste ønske er nok at få et lille kolonihave hus.

Karina

Helle

Pialine

Charlie

Heidi/engel

Nikolette

Charlotte

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
I må ha' en rigtig hyggelig mandag aften.:)

søndag, januar 10, 2010

Tusinde tak for jeres søde fødselsdags hilsner til Emil.:) Vi holdt hans fødselsdag for familien i fredags og i går.Emil var i super godt humør....der var jo en masse mad, slik, chips og cola. Hvad mere kan man forlange når man holder fødselsdag. :) Jo selvfølgelig SNE, men det kom der desværre ikke noget af. ;o)
Hi hi han fik en gave af sin faster og onkel det var en super lækker hættetrøje(synes mor...*gg*) Da han åbnede æsken blev han helt vild glad for der lå også 3 skønne røde biler i æsken. Da han havde fået hevet dem op af æsken forsvandt han i på Nicks værelse for at åbne dem. Blusen var han ligeglad med....den kunne jeg bare tage mig af......*ggg*:o)
Vi gav ham nogle små Disney figurer (fødselsdagsgave) og en DVD afspiller til bilen (jule/fødselsdagsgave). Først synes han også at det var en kedelig gave, men da vi satte en Pyrus DVD på, så grinte han og pegede og sagde Pyrus flere gange.
Det er en vi vil bruge til ham når han skal på hospitalet tandlægen eller køre langt. For hvergang vi skal nogen af det nævnte bliver han lidt sur. Så vi håber det kan aflede ham lidt. Han har også brugt den når Nick ikke var stået op endnu, så sad han ved spisebordet og kiggede Pyrus..:o)
Snøft, så er den juleferie forbi for Nick. Han skulle tilbage til skolen i dag, snøft. Han skulle flyve kl 12. Jeg har lige snakket med ham. Han sad i en taxa med 4 af de andre danskere som går på skolen. De er fremme om ½t. Så ser vi ham først i uge 10 hvor han har vinterferie.:)

Award :)



Jeg har modtage en Award. Tusinde tak Heidi for den skønne Award. Den blev jeg rigtig glad for at modtage. Men jeg ventet til imorgen med af give den videre. Jeg er kanon træt og har haft en "skøn" hovedpine det meste af dagen.:( Jeg tror vist jeg er blevet for gammel til at holde fødselsdag 2 dage i træk....*ggg*. Det kan være jeg må samle hele familien næste gang vi skal holde fødselsdag Men det er først om ½år så er det sommer så kan vi måske holde det nede i gården eller på Amager strand.;o)

Tusinde tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
Det varmer at læse dem.:)
I må forsat ha' en dejlig søndag aften.:)

onsdag, januar 06, 2010

I dag er det Emils fødselsdag hurra hurra

I dag bliver Emil 15 år, så sner det, kan det blive bedre dag for Emil som jo æææælsker sne:o). Det var også rigtig nemt at få ham ud af fjerene. :)
Tænk mit lille pus bliver 15, ja som tide dog går. :) Vi holder først hans fødselsdag på fredag og lørdag for hele familien. Emil er vild med fødselsdage for så er der chips og cola*ggg* Idag bliver det bare lidt hyggeligt med is til dessert, så køber jeg nok lige en cola og lidt chips til senere. ;) Han skal jo mærke at han har fødselsdag på en almindelig hverdag. :)

Jeg har fået denne skønne kalender fra MM i julegave :) Jeg har tænkt at bruge drengenes skolebilleder til hver mdr. Emil kom på her i Januar da han jo har fødselsdag. :O)

Jeg har brugt glimmer mist og et snefnug fra Tattered Angel.

Forsiden af kalenderen.


Tusinde tak for kalenderen søde Helle, den er jeg rigtig glad for. Jeg glæder mig til at lave de andre mdr.:)
Ih hvor har det været træls med min bærbar de sidste dage. Hvergang jeg prøvede gå på nettet så blev jeg smidt af, hele tiden. Eller også fortalte den mig at jeg var offline. øj så jeg måtte genstarte min bærbar og vores modem (eller hvad det nu hedder) hele tiden.....grrrrr :o\ Men i går var min søde mand godt træt at mig og mit brok over den "dumme" bærbar....;o) så han fik kigget på den, og nu tror jeg den virker. Jeg er nemlig ikke blevet smidt af de sidste 20 min....skønt ;o) Så jeg satser på at komme på blogrundfart igen senere :)
Men nu vil jeg ud og handle ind til Emils fødselsdag, her i KBH er der ingen problemer med at komme rundt på cykel. Men sådan er det altid når det sner, her få vi næsten ingen sne her inde, jeg tror der er faldet ca 10 cm. Jeg er sikker på at Emil hellere ville bo i nord Jylland lige nu.:)


Men tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog, og for jeres søde kommentarer :)
I må forsat ha' en dejlig dag. På gensyn.:)

fredag, januar 01, 2010

Velkommen 2010

Billederen har jeg taget ud af vinduet Jeg skal ikke ned og skyde nytåret ind. Det er flottere fra vinduet.:)
Jeg ønsker jer alle et rigtig godt nytår. Håber på at I er kommet godt og sikkert ind i det nye år. :) Jeg glæder mig til forsat at følge jeres blogge og se hvilke skønne scrapting I får lavet her i 2010:)

Vi havde en kanon nytårs aften/nat. Gæsterne kom kl 17 og gik kl 06 Emil var heller ikke i seng før gæsterne gik, men han var i super godt humør hele aften og natten. Han startet med at være inde på sit værelse, han ville hverken ha' noget mad eller sodavand. Men han fik lov til at være der, han havde spist en masse til frokost, så jeg var ikke så bekymret for ham. Men lige pludselig var han inde i stuen, måske fordi han havde hørt at vi snakkede om vi skulle ha' is og jeg var ude i fryseren og hente den..:o) Han fik også lov til at spise alt det is og frugt han ville ha'.:) Han blev inde i stuen næste næsten hele aftenen. Han sad i vinduet og kigge ud imens nytåret blev skudt ind nede på gaden. :) Det er første gang vi nogen sinde har oplevet Emil inde i stuen en nytårs aften og bare det han har siddet i vinduet og kigget ud, er helt fantastisk. :)

Jeg vil forsætte min blogrundfart i morgen. :)Nu vil jeg tilbage til Ringenes Herre og se den færdig. Det gør vi hver nytårsdag. Så står den på Brunch, grillmad, sodavand og chips. Så bare flyde ud på hver vores sofa.:) Det er bare så fedt.:) Emil gider ikke se den, så han tager sin egen Pyrus maraton....;o)


Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer, de varmer at læse. :)
I må forsat ha' en dejlig aften. :)