tirsdag, januar 12, 2010

Kort

I lørdags var min brors 2 børn til Emils fødselsdag. De 2 ville tegne så jeg "plantede" dem ved mit scrapbord med papir og farveblyanter :) Men Anders ville hellere lave et kort. Det var ok, jeg tænkte at han måske skulle til fødselsdag en eller anden dag. Så jeg fandt nogle forskellig ting og sager frem som han og hans lille søster kunne bruge hvis hun også ville lave kort. :)
Lidt senere kom han ind og sagde at han havde noget til mig.....så fik jeg dette søde kort af ham, men en lille god jul og godt nytårs hilsen inden i. :) Ih hvor blev jeg bare glad. Jeg synes bare han er så kreativ min søde gudsøn. Han er også kanon godt til at tegne, han er igang med at tegne og digte et Anders And blad til mig. Han ved at jeg også er rigtig glad for Anders And blade især Jumbo bøgerne.;o) Men det er ikke helt færdig endnu, så den må jeg vente lidt på endnu.:) Men kortet kommer op på hylden inde i scrapværelset. :)

Idag skulle Emil på hospitalet for det ½årlige check. Det gik fint og han var så dygtig. Han lagde sig selv op på briksen da han skulle ha' taget sit blodtryk. Han synes det var sjovt da han skulle vejes og måles. Øj han er vokset 11 cm på et år, så kan jeg godt forstå at han er vokset ud af sit tøj. :)
Jeg vil bare sige at den skærm vi købte til bilen var et stort hit. Han var super glad for at få lov til at se Pyrus hele vejen. Men det bedste der skete idag var nok at det begyndte at sne da vi var på hospitalet Så da han kom op i lejligheden sprang han ind i Nicks vindue for at ligge der og kigge sne. Når det sner så er han lidt ligeglad med Pyrus.:o) Han fik lidt popcorn at hygge sig med, fordi han også har været så dygtig idag. :)

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer.

Det varmer at læse dem.

I må ha' en rigtig god tirsdag aften.:)

8 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Det kort er bare så flot. Og se alle de hjerter ... han må være rigtig glad for dig. Hvor er det sødt. :0)
Godt at Emil klarede sit check så fint, det er fuldt fortjent med popcorn. Herligt billede af ham.
Tusind tak for awarden. Det er sødt af dig at tænke på mig. :0)

Kommer du til scrap'n'dream denne gang? Jeg kommer.
God dag til dig.

Lina sagde ...

Sikke da et fantastisk kort. Og skønt at høre at det gik nemt med Emil idag. Men måske du også har gjort dig fortjent til lidt popcorn eller chokolade, med alle de fødselsdage og hospitals check og så'n :)

Karina sagde ...

Dejligt med sådan en kreativ gudsøn. Og dejligt, at han gider at lave sådan et. Han har helt sikkert hygget sig.
Det ser nu også hyggeligt ud, Emil der ligger der med popkorn.

Heidi sagde ...

hvor flot og hvor varmer sådan et kort :o) Skønnnnnnnnnnn gudsøn ;o)

Hvor godt Emil nød turen og det gik godt og ja det bedste var jo nok med sneen, så var den dag da redet ;o)

Rigtig god aften til dig

Margit sagde ...

Sikken et flot og velment kort. Det er så dejligt. Flot at Emil klarede "ærterne" godt og oven i købet nød turen. Så går det jo noget lettere. Sødt billede af ham i vinduet med popcorn og det hele.
God aften.

mette wad sagde ...

Hold da op en kreativ gudsøn... og hvor er det bare fint.

Skønt det var gået godt med Emil og han var så dygtig, dejligt han kunne "belønnes" med lidt sne når han er så glad for det.

Cecilie sagde ...

Hvor er det et skønt kort, du har fået. Sikke en sød lille fyr ;o)

Det er super, at det gik godt med Emil og tænk at vokse 11 cm på et år! Der er gang i ham. Jeg kan godt forstå, at han er vild med sne og Pyrus - det er jo vidunderligt begge dele.

Anonym sagde ...

hvor er det bare sødt :)