søndag, januar 31, 2010

Sikke et vejr at vågne op i morges. Det hele stod i et. Men jeg synes nu det var ret flot.:) Der er faldet ca 40 cm sne her på Amager. Det er helt vildt som det sneede og det blev ved i flere timer.
Jeg måtte bare ha' et billede at flaget som var hejst til tops ved kirken. Tror ikke det var fordi de fejrede snevejret ;o)Her er sneen så endelig stoppet. Men Emil blev lidt ked, og ville gerne ha' det til at sne igen. Men da jeg jo ikke kan trylle sne frem. Så opgav han mig og lagde sig i vinduet for at vente på at det begyndet at sne igen. ;o)

Tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer. De varmer her i vinter kulden:)
På gensyn:)

5 kommentarer:

Pialine sagde ...

Jeg kan godt forstå Emil, det er da flot at se sneen daler blødt ned, der er et eller andet magisk ved det :o)
Jeg glæder mig til at se dig om 14 dage :o)
Knuzzer
Pialine

LaChris sagde ...

Den kære Emil :O) I burde da overveje at flytte mere nordlig, hvor chance for sne er højere!!! Og her tænker jeg ikke Nord Sjælland men nogen henad Kiruna! Uh den die med kageopsatsen er da for LÆKKER!!! Hvor har du dog den fra..savle savle...hører de små muffins med eller har du selv "bagt" dem ? Ha en god mandag...og Emil kan jo bare glæde sig til i morgen, hvor der kommer mere sne. Knus.

Betina Olesen sagde ...

Skønt at i fik noget mere sne, så Emil kunne få sin lyst styret... I er da rigtig heldige med at i har sådanne dybe vindueskarme der kan ligges i... ;-)

Karina sagde ...

Dejligt at der kom mere sne til Emil. Det må da også være afslappende at se på. Hvordan går det med hans værelse?

Charlie sagde ...

Jamen så er jeg da glad på Emils vegne for vi fik da RIGELIGT de sidste par dage.