søndag, januar 24, 2010

kort for resten:)

Jeg har besluttet mig at få bund i mine papirrester. Jeg fandt et magnolia stempel som var farvelagt. Men idéerne fulgte ikke rigtig med. Men så tænkte jeg, at hvis nu jeg lige kiggede forbi Sarahs_magnolia_blog så kunne jeg da helt sikker finde en masse inspiration imellem alle hendes skønne magnoliakort. Jeg fandt også et kort. Men jeg fandt også noget andet. Men jeg synes I selv skal kigge forbi og se hvad det var jeg fandt.;o)

Mit lift og rester blev mixet sammen til dette kort. Ud over restpapir har jeg brugt bling bling. Alfe magnolia er farvelagt med akvarel Blonde. Bling brads. Blomster og blade.:)

Så sad jeg igår aftes og lavede denne her......øh ja hvad det lige er ved jeg ikke rigtig........ en blomst måske. Jeg er ikke rigtig klar over hvorfor den blev sådan. Det skulle ha' været en roset/diplom. Men der gik lidt sport i det, jeg kunne ikke stoppe igen....*gg*. Måske jeg skulle holde op med at male med alkydmaling......*gg*
Tror jeg vil sætte den på min hårbøjle og måske lidt mere pynt på. Så har jeg en lille hat til min svigerindes 40 års. ;o)
Tak fordi I kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
De er så hyggelige at læse.:)
Forsat rigtig dejlig søndag til jer allesammen.

5 kommentarer:

Karina sagde ...

Skønt kort og den alf er bare så sød. Held og lykke ; )

Tanja sagde ...

Hvor er det bare et rigtig sødt kort og flot farvelægning... :o)
Pøj pøj...
Scrapknuzz Tanja

Pia sagde ...

super sødt kort, ja det kunne være jeg også skulle gå igang med alle mine rester. Du må have en god uge

Helle Sahl sagde ...

Super flot kort og sikke en dejlig blomst den er da lige i øjet til en hårbøjle.

Knus

Anne Bente sagde ...

åh,,,,, noget såååå sødt kort, og hvor er det stempel sød.