onsdag, januar 13, 2010

Kort af rester

Jeg havde disse skønne små kalendere, så jeg skulle jo lave 5 nytårs kort men var løbet tør for idéer. Men så fandt jeg disse skønne kort som Helle Sahl har lavet. Dem måtte jeg bare lifte. De kort var bare helt perfekte, så kunne jeg jo også få brugt noget af alle mine scraprester:) Stemplet er fra Sugar Nellie Stamps:Guardian Angel. Jeg synes det stempel er så sødt :)

Jeg synes de er blevet ok men jeg har fundet ud af, at jeg har det ikke så godt med at lave så mange ens kort på en gang. Måske er det efter jeg skulle lave 135 konfirmations indbydelser, bordkort og velkommen sange til min søde nieces konfirmation Øj det var godt nok mange.:0\ Min svigerinde har beroliget mig at den mindste(lillesøster) første skal konfirmeres om 3 år....pyha så går der heldigvis lidt tid før jeg skal "kopierer" igen.;o) Men jeg kan jo håbe på at hun måske gerne vil hjælpe af egen frivilje. For hun er rigtig kreativ selv.:o)

Tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.:)

De er så hyggelige at læse.

I må forsat ha' en dejlig uge. :)

11 kommentarer:

Lina sagde ...

Super fed ide og måde at bruge de små kalendere på. Og de blev rigtigt søde de kort :)

Helle Sahl sagde ...

Hvor er de fine og alligevel forskellige.

Knus

Karina sagde ...

Lækre "åbne" og sådan lidt freestyle agtige. Og ja, sødt stempel.

Cecilie sagde ...

Kortene er blevet fine. Jeg kan dog godt følge dig i, at det er en smule anstrengende at skulle lave det samme mange gange. Jeg står for at skulle lave 20 invitationer, men det skal nok gå ;o)

mette wad sagde ...

De er da bare blevet super gode og den kalender er bare fed.... Og når man har lavet kort at rester, føler jeg man får udnyttet papirerne fuldt ud :-)

fasterheidi sagde ...

hvor ER de altså søde,med det englestempel og den lille kalender. Jeg er heller ikke til masseproduktion til daglig. Jeg fik også rigeligt fra min julestue...Og det kunne da være hyggeligt hvis dig og niecen kunne hjælpes ad...

Hav en god aften

Heidi sagde ...

syntes de er blevet super fine, og selvom de er "ens" så er de alligevel forskellige ;o)

135 puha det var godt nok mange - får da krydse for lillesøster tager del i det projekt til denne tid ;O)

knus fra mig til dig

Tanja sagde ...

Jeg er vild med de er ens og så alligevel så forskellige med alle de skønne detaljer... :o)
PUHA sikke en masse invitationer m.m. kan godt forstå du er glad for at der endnu er nogle år inden du skal igang med næste projekt...
Scrapknuzz Tanja

Charlotte Ravn sagde ...

Rigtig søde restekort du har lavet.
Jeg kan heller ikke holde ud, at lave en masse ens kort. Det bliver såååå kedeligt, når man når til nummer fem :) Jeg fortryder det næsten, hver gang jeg siger ja til at lave invitationer. Men 135invitationer....chok....så mange har jeg aldrig prøvet at lave. Det må have været en kæmpe fest!

Anonym sagde ...

det var da en god måde at få brugt rester og de små kalendere på.

Charlie sagde ...

Fin resteanvendelse - jeg ville SLET ikke kunne - jeg går død bare jeg skal lave mere end 2 ens ting. SKØRT det ved jeg godt - men jeg duer altså bare ikke til det.