søndag, januar 10, 2010

Tusinde tak for jeres søde fødselsdags hilsner til Emil.:) Vi holdt hans fødselsdag for familien i fredags og i går.Emil var i super godt humør....der var jo en masse mad, slik, chips og cola. Hvad mere kan man forlange når man holder fødselsdag. :) Jo selvfølgelig SNE, men det kom der desværre ikke noget af. ;o)
Hi hi han fik en gave af sin faster og onkel det var en super lækker hættetrøje(synes mor...*gg*) Da han åbnede æsken blev han helt vild glad for der lå også 3 skønne røde biler i æsken. Da han havde fået hevet dem op af æsken forsvandt han i på Nicks værelse for at åbne dem. Blusen var han ligeglad med....den kunne jeg bare tage mig af......*ggg*:o)
Vi gav ham nogle små Disney figurer (fødselsdagsgave) og en DVD afspiller til bilen (jule/fødselsdagsgave). Først synes han også at det var en kedelig gave, men da vi satte en Pyrus DVD på, så grinte han og pegede og sagde Pyrus flere gange.
Det er en vi vil bruge til ham når han skal på hospitalet tandlægen eller køre langt. For hvergang vi skal nogen af det nævnte bliver han lidt sur. Så vi håber det kan aflede ham lidt. Han har også brugt den når Nick ikke var stået op endnu, så sad han ved spisebordet og kiggede Pyrus..:o)
Snøft, så er den juleferie forbi for Nick. Han skulle tilbage til skolen i dag, snøft. Han skulle flyve kl 12. Jeg har lige snakket med ham. Han sad i en taxa med 4 af de andre danskere som går på skolen. De er fremme om ½t. Så ser vi ham først i uge 10 hvor han har vinterferie.:)

Award :)Jeg har modtage en Award. Tusinde tak Heidi for den skønne Award. Den blev jeg rigtig glad for at modtage. Men jeg ventet til imorgen med af give den videre. Jeg er kanon træt og har haft en "skøn" hovedpine det meste af dagen.:( Jeg tror vist jeg er blevet for gammel til at holde fødselsdag 2 dage i træk....*ggg*. Det kan være jeg må samle hele familien næste gang vi skal holde fødselsdag Men det er først om ½år så er det sommer så kan vi måske holde det nede i gården eller på Amager strand.;o)

Tusinde tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
Det varmer at læse dem.:)
I må forsat ha' en dejlig søndag aften.:)

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

det lyder som om i har haft en dejlig weekend og Emil har haft en god fødselsdag, sne eller ej ;)
god bedring med hovedet!

LaChris sagde ...

Hvor dejligt at Emil havde en god fødselsdag...men synd at du er blevet for gammel til at feste flere dage i træk...hæ hæ hæ :O)Det foto af Emil der ser Pyrus er da lige til et LO ! Ha en god kommende uge. Knus.

Heidi sagde ...

underligt du næsvner det med at feste flere dage i træk - jeg var sikker på det bare var mig der havde det sådan ha ha ha

Vil give laChris ret - det billeder er lige til et lo, herligt ;o) Og lækker lækker gave, håber det kan hjælpe - vi har brugt den MEGET med stor fornøjelse

Rigtig god uge til dig knus

Engel sagde ...

Hvor er det dejligt at høre, at Emil havde en dejlig fødselsdag... tænkte på dig i lørdags :o)
Og det billede af ham med Pyrus... det bliver du simpelthen nødt til at scrappe - for det er da bare for skønt...!
Jeg tror ikke det er festeriet, som gør dig træt... men alle forberedelserne :o)
Kæmpe Knus
Engel