mandag, januar 26, 2009

sikke en weekend

Ja sikke en herlig weekend. Jeg har været til min først ishockey kamp imellem Rødovre Mighty Bulls og Odense Bulldogs kampen blev 1-0. Jeg var samme med min mand, min veninde og hendes mand. Super sjovt. Her er lige et bevis hvis der er nogen som ikke helt tror at jeg har været til ishockey kamp. ;) For jeg er kun blevet mødt med "har du været til Ishockeykamp"?????????????
Jeg har også fået scrappet lidt kort og lavet et nyt LO til Nick's.
Det her LO er inspireret af et LO Karina havde lavet. Titlen er en Roxette sang, dog lavet lidt om da det jo er Nick på billedet.:)
Materialerne. MME:Bohemia og Trés Jolie. Snefnug papir er BG. Bobbelplast. Hvid maling. Snefnug brads. Dymo tekst. Thickers vinyl.
Jeg fik lavet 2 hurtige kort. Jeg er ikke helt tilfreds med dem men de kan bruges.
Jeg har prøvet at farve lægge stemplerne med mine stempelpuder. Jeg har også brugt h2o og alm. akvael.Det lykkedes sådan ok.
Materialerne. Ensfarvet alm. karton. Papir fra gemmeren. Bølgepap. Thickers Glimmer. Bånd med muffins.
Awards
Ih hvor er jeg glad for at ha' modtaget denne Award fra Karina. 1000 tak for den og dine søde ord, det varmer rigtig meget.t modtage en Award.
http://madamtridse.blogspot.com/ fordi du altid er så hjælpsom og tænker på andre
The Lemonade Award is given by a previos winner to 5 bloggers who have shown great attitudes and/or gratitude this week. It's a great way to show these people that you appriciate them. All you have to do is:
1.Put the logo on your blog or post.
2. Nominate at least 5 blogs and be sure to link your nominees within your post.
3.Let them know that they have received this award by commenting on their blog.
4.Share the Love and link to this post and the person from whom you received your award.
I would like to pass this award along to the following people:
Der var mange jeg ville give den videre til, for jeg synes at alle dem jeg har mødt på bloggen og i Forumerne er nogle rigtig flinke og positive mennesker. Det er altid hyggeligt at komme forbi jeres blogs og i de forskellige Forums
Jeg har valgt at give den videre til nogle søde scraptøser som jeg alle har mødt IRL. De er altid hjælpsomme og super hyggelige at være sammen med.
Jeg har også været så heldig i denne uge at modtage disse 3 dejlige Awards. Jeg fik vist ikke lige sagt rigtig tak for dem. Jeg er meget glad og beæret over at ha' modtaget disse 3 dejlige Awards fra jer. Det varmer mit hjerte rigtig meget.:)
Tusinde tak Gitte og Connie Karina, Pialine og Connie
Udfordring
Jeg fik denne udfordring fra Karina, Rikke og Gitte

den 6. mappen og deretter det 6. bildet i denne mappen.
Sett bildet på bloggen og skriv noe om dette bildet.
Inviter 6 nye til å bli med på denne utfordringen.
Link til dem, og la dem vite at de er utfordret.

Jeg vil give den videre til alle jer som kommer forbi min blog og synes det er en sjov udfordring.

Jeg fandt da lige nogle skønne billeder af Nick fra da han var ca 3 år. Det 6. billede i 6. mapper er af Nick som er faldet i søvn under sit skrivebord imens han læste " Find Holger" hans ynglings bog. Det kan godt være hårdt arbejde at skulle "finde Holger".

Tusindt tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
På gensyn i morgen.
I må ha' en rigtig god aften. :)

fredag, januar 23, 2009

Shoping og et kort.

Jeg har været ude at shoppe lidt :) Her på Amager har vi Herolds varehus de har mange skønne gamle ting og sager. Når man går der ind står tiden bare stille, og det har ikke ændret sig siden jeg var barn.:) Jeg kan anbefale et besøg hvis man kommer forbi Amager eller klik forbi deres hjemme side her
Jeg var gået derind for at finde nogle bingoplader. Det fandt jeg også men i mini udgave. Men jeg fandt og lidt andet. Det hele er fra 40'erne og posen er lavet i 50'erne.
Jeg fik også lige tid til at lavet er herrekort, som min svoger skal ha' når han altså finder en dato;)

Materialerne er ensfarvet karton. Det ternet er fra BG. "100 $" er fra nogle spillekort jeg har købt hos Tigeren. The Railroad billetten er fra gemmeren. Mask fra Tim Holtz. Dymo har jeg brugt papir fra MME og sværtet med hvid stempelpude istedet for alm. dymotape. Tak for tippet Annika ;) Bølgepap som er sværtet, jeg har sat en dåse clips eller hvad sådan en hedder. :)

Tak fordi I kiggede forbi og for jeres søde kommentarer på min blog.

I må alle sammen ha' en rigtig god weekend.

torsdag, januar 22, 2009


Heath Ledger 4/4-79 - 22/1-08

En skitse-bog

Jeg har lavet min egen lille skitse bog. Jeg var blevet lidt træt af hele tiden at printe skitser. Som regle smed jeg dem ud eller også blev de væk. :) Jeg havde tænkt på at købe en bog hvor der er de der "recepies"i eller hvad de nu hedder. Jeg synes den var lidt dyr, (tænk alt de dejlige scrapting jeg kan købe for de penge). ;) Så var det heller ikke sikkert at jeg ville bruge nogle af skitserne. Nu kan jeg altid finde nogle nye og sætte i scrapperingen :)

Jeg printede skitserne ud, samt det LO der er lavet til skitsen. Jeg har lavet dem i 8x8. Skisten på den ene side og LO'et på den anden side. Laminerede dem. Så er de sat i en scrappering.

Jeg fandt skitserne på Little Book of sketches, Got Sketch?, Pencil lines og Page Maps
Tak fordi I kiggede forbi og for jeres søde kommentarer på min blog. :)
I må ha' en rigtig dejlig torsdag.

Award

Tusinde tak til Karina for denne skønne Award. Jeg blev meget glad for at modtage den.
Jeg vil gerne give den videre til.

Stinne www.homemadeby-stinne.blogspot.com

Pia www.piabau.blogspot.com

Rikke www.troll13.blogspot.com

Connie www.haveje.blogspot.com

Charlotte. www.charlotteslifeandscrap.blogspot.com

Pialine www.pialine.blogspot.com

Christina. www.scrappelachris.blogspot.com

Karina www.karinabeck.blogspot.com får den tilbage igen. :)

Tak fordi I kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.

tirsdag, januar 20, 2009

Yes

Nemlig Yes jeg er blevet færdig med alle indbydelserne til min nieces konfirmation. :) 25 stk. men det blev til 20 i hjertepapiret og til 6 i blomster papiret som også er fra BG. Det er ok for de bliver sendt til min nieces veninder. Øj jeg fik vist lavet 1 formeget. Jeg lover at det sker ikke når jeg skal lave velkommen/velbekomme sangene,jeg skal lave 55. ;)

Award
Ih så fik jeg denne skønne Award fra Karina, tusinde tak for den, jeg er meget glad for at modtage den.det varmer altid mit hjerte når jeg modtager en Award. :)
Jeg venter lige med at give den videre til imorgen.

Så lige lidt reklame. :)

Igår aftes var nogle skønne dansere fra www.love2dance.dk i go'aften studiet. De afsluttede programmet med at vise den nye dans Jump Style. Det var, hvis nogen så det, min bror der åbnede showet med en baglæns salto. ;) Min bror er instruktør for alle de skønne danse glade børn. :) Hvis I vil vide hvad Jump style er så tryk Her


Jeg skal hilse og sige at det er noget der får pulsen op og sved på panden. Men de har det super sjovt.:)

Tak fordi I kiggede forbi og for jeres søde kommentarer.

I må ha' en rigtig god tirsdag aften.

søndag, januar 18, 2009

Blomst

Cecilie havde spurgte mig om jeg ville vise hvordan jeg havde lavet min blomst. Så her er den.

Jeg har lavet blomsten af alm. mellemlægspapir:)
Jeg har brugt de 3 mindste ringe fra min Nesting Flowers. Jeg har brugt min big-shots med en omformer plade(eller hvad sådan en hedder). Jeg lagde ca 6 stk madpapir i på en gang. Der kan være til 3 gange blomster på et stykke madpapir.

Til blomster bruger jeg 3 lag i hver str. Den bliver lidt tykkerer og pænere hvis der er 4 lag. Men jeg skal lave 80 stk. så mine får kun 3 lag. ;)

Jeg brugt en skum plade fra nogle brads,og en syl til at samle blomsten. Jeg lagde alle 3 lag sammen og stak sylen i midten. Men lad endlig sylen sidde til du har fundet den brads der skal i. Ellers går det hele fra hinanden. Taler af egen erfaring ;)

Så skal blomsten bare krølles og rettes lidt til. Bagefter maler jeg blomsten, med guld svært og lidt h2o i 2 forskellige farver guld.

Jeg håber at det gav mening det jeg skrev. Ellers råb højt. Så prøver jeg at lave det om. :)
Tak fordi I kiggede forbi og for jeres søde kommentarer på min blog.
I må ha' en dejlig søndag.:)

lørdag, januar 17, 2009

Award

Jeg er meget beæret og stolt over at ha' modtaget denne skønne kreative blogger award fra Helle. Hun er selv en meget kreativ tegner og maler.
Helle skriver.
Madametridse: Skal også have en award for at kunne noget helt fantastisk som at scrapbooke! :) Jeg har aldrig selv gjort i det, men synes det er en sjov disciplin og nyder at komme på bloggen! :)– det er ikke den første award hun får, så der må være noget om snakken! ;)

1. Vinderen kan kopiere denne Award til hans/hendes side.
2. Lav en link til han/henne du fik Awarden fra.
3. Nominer mindst 7 andre bloggere.
4. Lav link til disse på din blog.
5. Læg besked på bloggene til de nominerede.

Jeg synes det er rigtig svært at give Awarden videre, for der er så mange utrolig kreative scrapper og blogger. De blogge jeg følger er jo nogle utrolig kreative.
Jeg følger alle de skønne blogs bla. fordi.....: I laver nogle gennemførte og flotte LO's. Kortmagerne laver de skønneste kort. Jer som laver ATC kortene, har så mange utrolig skønne detaljer, om jeg fatter hvordan I gør det på sådan et lille kort. :). De andre scrapting som smukke æsker, post-it mapper, mini album......... osv. Jeg synes det er spændende at se jeres forskellige måder at scrappe på, det er meget inspirerende. Det er altid en fornøjelse at kigge forbi jeres blogge og se de kreative scrapting som I har lavet.:)

Jeg giver Awarden videre til disse kreative scrapper blandt mange. :)

Pialine www.pialine.blogspot.com

Karina www.karinabeck.blogspot.com

Christina www.scrappelachris.blogspot.com

Charlotte www.charlotteslifeandscrap.blogspot.com

Anne Bente www.annebenteslillested.blogspot.com

Maria www.simonsenscrap.blogspot.com

Charlotte Ravn www.ravndesign.blogspot.com

Cecilie www.chezcecilie.blogspot.com

Sarah www.sarahs-verden.blogspot.com

Majer www.majer.dk

Annette www.madsen-larsen.blogspot.com

Connie www.haveje.blogspot.com

Heidi www.fru-nielsen.blogspot.com

Tanja www.tanjas-hule.blogspot.com

Øh 1-2-3.... ja det blev vist lige til 14 stk, det er Happy Hour. :) For jeg er nemlig i super godt humør. Jeg har lige hørt at min brors dansetrup af skønne unger, skal optræde i Go'aften danmark på mandag. Det glæder jeg mig til at se. :)

Tusinde tak jeres altid søde kommentarer på min blog.
Så I må allesammen ha' en rigtig god weekend.
På glædeligt gensyn

fredag, januar 16, 2009

Indbydelsen

Her er så den endelige indbydelse med billedet af min smukke niece. Så nu mangler jeg kun 24 ;o)
Materialerne. Papiret er fra BG bittersweet. Guldembossing på kanterne. Dato stemplet er stemplet med mørkebrun stemplfarve, jeg har streget konfirmations datoen ind. Under stemplet er et udskrift omkring konfirmationhandlingen, men det ses ikke så godt, men man kan godt se der står konfirmation oppe i hjørnet. Bag billedet silkepapir. Min madpapirs blomst. Der kommer en guld bards i blomsten på de andre indbydelser. Jeg har sværtet rund kanterne.


Så nu vil jeg se at komme igang med de "sidste" indbydelser, jeg har helt til d. 31/1 så jeg har jo masser af tid :)

Tusinde tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer.

I må ha' en rigtig god weekend

søndag, januar 11, 2009

Et lille kort til

Jeg har liget lavet et nyt kort i 15x10,5, så nu har min svigerinde og niece 3 str. kort at vælge imellem til indbydelserne.
Materialerne er kvist karton sværtet med guld rundt kanten. Det blomstret og avispapiret er noget fra gemmerne, kradset og sværtet. Dato stemplet er fra imaginisce Snag'em'Stamps. Billedet er har jeg fundet på nettet, jeg har malet med h2o på hårbåndet. Min madpapirsblomst igen igen som også har fået lide guldsværte og h2o.:)

Tak fordi I kiggede forbi min blog.

I må alle ha' en rigtig god søndag.

lørdag, januar 10, 2009

Award


Jeg har været så heldig at modtage denne flotte Award fra rikke/troll13. Tusinde tak Rikke. Den er jeg rigtig glad for at modtage. :)
Denne bloggen invisterer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold!"Disse bloggene er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og være venner.De er ikke opptatt av utmerkelser eller selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelsene er kuttet vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig og gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne awarden til åtte bloggere som igjen må velge seg nye åtte.
Jeg vil gerne give den videre til nogle andre søde scrappere blandt mange.:)

Et lille vintage inspireret kort.

Først tusinde tak for de rigtig gode foreslag og reminder til mine indbydelser. Det med tykkelsen , vægten og kort str. 15x15 de kuverter var lidt dyre. Så jeg var lige i Panduro hobby for at høre hvad 15x15 kuverter kostede. "De koster kun 6.50 pr stk." sagde ekspedienten imens hun smilede. Jeg smilede pænt tilbage og sagde at dem ville jeg lade min svigerinde om at købe, jeg skulle bare høre om de havde dem. Det var dyrt. :) Så vil jeg prøve at lavet et kort i en alm. str. Så kan man da få kuverter til en mere overkommelig pris. :)
Jeg har jo givet mig selv en lille udfordring igen. Jeg skal prøve at nå at lave 50 kort i 2009. Her er mit første.
Jeg har brug skitsen fra sukkersött deres udfordring nr.22.
Materialerne. Alm hvidt karton. Det grønne papir er fra BG. Avis og det blomstret papir er fra en blog jeg købt for meget langt tid siden. Jeg har malet rundt i kanten med Twinkling H2o guld Jeg har også givet lidt guld rundt på det grønne og blomstret papir, men det kan desværre ikke ses.. Glansbillede. Vintage billede er et jeg har fundet på nettet. Madpapirs blomsten har fået lidt guldstempelpude og lidt h2o. Tillykke stemplet er nok det første stempel jeg købte i Netto. Kalender stemplet er fra imaginisce Snag' em' Stamps.

Tusindet tak fordi i kiggede forbi min blog.

I må ha' en rigtig god weekend.

fredag, januar 09, 2009

Indbydelser

Uha jeg har sagt ja til at lave indbydelser til min nieces konfirmation. Min svigerinde spurgte mig til en julefrokost. Og nej hun havde ikke drukket mig fuld. Det var et ja af egen fri vilje.:)
Min niece vil ha' hvidt, guld og klar rosa. Både på indbydelserne og på bordet.
De skal være enkelte så de ikke tager for lang tid at lave, for jeg skal nok lave ca. 20 stk. Så skal de heller ikke være for tykke, de skal gerne sendes til alm. porto. :)
Jeg har lovet at give min svigerinde og min niece nogle bud på forskellige indbydelser. :)
Så her er det første bud. Kortet er 15x15.
Taget bliver lavet af alm. rosa karton og så skal der står "indbydelse" i stedet. Printet med citatet om konfirmation har jeg fundet på nettet. Billedet skal byttes om til et af min niece.:) Blomsten er lavet af madpapir, QK cookie cutter flowers og sat en brads i midten. Blonde og bånd. Kanten har jeg givet guld imbossing. Blomsten har fået lidt guld stempelfarve.
Hvis I har nogle bud på en anden opsætning eller andet, så er I meget velkommen.
ed mit LO med min morfar, så vil jeg give jer ret i, at det er det jeg skal skrive på LO'et. Jeg har bare lidt svært ved at skrive tekst på mine LO's. For min håndskrift er ikke hvad den har været. Min dansklærer ville nok kalde den for lidt sjusket. Men jeg må lige igang med at prøve at skrive tyyydelig. :)


Tak fordi I kiggede forbi og for jeres søde kommentarer på min blog.
I må ha' en rigtig god fredag.

torsdag, januar 08, 2009

Morfar

Endnu et LO jeg havde liggende, som ikke rigtig var færdig. Jeg satte nogle knapper på og 2 billetter på. Jeg skal også ha' skrevet lidt tekst på. Original billede er kun 6x9 jeg fik det fremkaldt i str.13x18 Jeg synes faktisk at det er blevet lidt bedre i farven end det originale billede.
Det er et billede af min morfar som sidder i Central Park d.16-10-27. Han var sømand dengang, men det er det eneste billede vi har fra dengang han var på "valsen"som min mormor kaldt det det. Han har sejlet mange steder i verden. Det var lige inden han mødte min mormor, de blev forlovet d.24-12-30. Så mente min mormor at nu måtte det være slut med det sejleri. Så gik min morfar i land og blev murer. :) De var sammen lige til min morfar døde i '67. :)
Jeg nåede desværre ikke rigtig at opleve min morfar, for han døde da jeg var 1 år. Men min mormor talte tit om ham, så selv om jeg ikke huske ham, så lærte jeg ham godt at kende. Men jeg ved at han elskede mig over alt på jorden, jeg var på det tidspunkt hans eneste barnebarn. Jeg har så mange billeder af ham og mig. Så dem skal jeg ha' fremkaldt og scrappet en dag.

Materialerne Jeg mener det er BG papir. Postkort og Harlembilletten er fra noget papir jeg købte med flere blandet 12x12 ark i. titlen er lavet med ellingsonalfabetet Cirkus
Det nye jeg har sat på. Bånd er noget jeg købte hos Dreampapers, De 2 billetter er fra Tim Holtz. Blandet knapper.
Tak fordi I kiggede forbi og for jeres søde kommentarer på min blog.
I må allesammen ha' en rigtig god torsdag.

onsdag, januar 07, 2009

Se hvad jeg har vundet.:)

I dag har været en rigtig god og så lige et lille snøft. ;)

Det gode først. Jeg modtog min blogcandy som jeg var så heldig at vinde hos Tanja. Tusinde tak Tanje for gaven, det er bare nogle skønne ting jeg har vundet. Især når jeg er helt gal med både bånd og stempler. De stempler jeg ikke,så det var jo bare perfekt. Det bedste er at de ligge i de samme cd poser som jeg selv bruger til mine stempler. Så de skal bare lige sætte i stempelkassen. Herligt.:)
Se lige det flotte kort Tanja har lavet. Jeg glæder mig til at komme igang med at lave kort med bling bling på. Så nu er det bare at komme igang. For jeg har også lige udfordret mig selv(med et lille venligt skub fra Connie.) at i år skal jeg også nå at lave 50 kort. Så det er bare at komme igang. ;)

Så lige til det lille snøft :( Min dejlige store søn Nick og hans fætter er lige taget tilbage til gymnasiet i Sverige idag. Det er rigtig fedt for ham, og han glædede sig til at komme tilbage til noget rigtig sne. Men snøft for mig nu går der ca 13 uger til jeg ser ham igen, når han skal til DM i Norge. Jeg håber at jeg kommer derop ellers går der ca. 5 mdr til næste gang han er hjemme. Snøft. Jeg nu kan høre nogen fra familien sige "Man skal jo lade dem sprede deres vinger og flyve væk fra reden før eller siden", ja ja det er jo godt nok, med kunne det så ikke være siden. :)Nå pyt jeg skal nok klare mig, tror jeg... hi hi. Nej inderst inde har jeg det sådan, at det er super fedt for ham,at han har fået denne chance til at udleve sin drøm og stadig gøre sin uddannelse færdig. :) Jeg har lige hørt fra ham, de har lige checket ind, så pyha de når flyet tilbage til skolen, hi hi jeg var lidt nervøs, for på hjemturen nåede de nemlig flyet i Umeä og kom først hjem dagen efter. Rigtig godt tur tilbage til skolen drenge. Vi ses. ;)

Tusinde tak for jeres søde fødselsdags hilsen til Emil. Han havde en rigtig god dag både i skolen og hjemme. Vi gav ham en skoletaske, som han var meget stolt over da han skulle ha' den på ryggen i morges

Tusinde tak fordi i kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentare.

I må ha' en rigtig god onsdag aften. :)

tirsdag, januar 06, 2009

Hip hip hurra


Emil har fødselsdag i dag og han fylder 14 år. Pyha hvor tiden dog går. Vejret er ikke særlig godt men der falder lidt sne her på Amager. Sne er det bedste Emil ved, så ifølge ham er det det bedste vejr han kan få på sin fødselsdag.

Vi har holdt hans fødselsdag i søndags for hele familien. Hvor han blev rigtig begavet. Vi plejer først at holde fødselsdag efter at han har fyldt år. Men i år skulle vi nå at fejre Emil inden at Nick skal tilbage på gymnasiet i Sverige. I dag er det bare os 4 som fejre Emil. Så i dag står den på Emils ynglings ret, Lasagne og is til dessert. :)
2 LO down 48 to go :)
Jeg fandt det her LO frem i går, jeg startede på det for meget længe siden. Men jeg kunne ikke få det færdig. Jeg havde kun sløjfe og billedet på, intet pynt. Men da jeg fandt det frem i går tog jeg en masse blomster og satte dem på. Min mor elsker blomster og farven lilla. Så flyttede jeg sløjfen og satte Thickers i stedet for. Det armbånd som min mor har på armen, fandt jeg en dag lidt tilfældigt i et gammel smykkeskrin. :) Så det har jeg sat på LO' et under billedet og korset har jeg sat under sløjfen. Det kan godt være at det tilter lidt men det retter sig nok nå teksten kommer på. ;)
Hvor jeg har sat Thickers med titlen mor skal hun selv skrive noget om billedet. Det er fra hun var ca 4 år gammel så jeg håber hun kan huske noget fra den dag hun var hos fotografen.

Jeg kan desværre ikke huske hvilke papir jeg har brug, for som skrevet er det meget lang tid siden jeg købte det. Blandet blomster. Brads. Thickers vinyl. Sløjfen er noget gammelt silkebånd jeg havde liggende.

Tusinde tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer :)

I må ha' en rigtig dejlig hellig 3 kongers dag.

mandag, januar 05, 2009

Mine 10 bedste kort fra 2008

Majer har fulgt op på Cecilies udfordringen som var vis dine 10 ynglings LO fra 2008, med vis de 10 bedste af dine kort fra 2008.
Her er min bedste kort som jeg har lavet i 2008. :)

Tak fordi i kiggede forbi min blog.

I må allesammen ha' en rigtig god mandag.