onsdag, januar 07, 2009

Se hvad jeg har vundet.:)

I dag har været en rigtig god og så lige et lille snøft. ;)

Det gode først. Jeg modtog min blogcandy som jeg var så heldig at vinde hos Tanja. Tusinde tak Tanje for gaven, det er bare nogle skønne ting jeg har vundet. Især når jeg er helt gal med både bånd og stempler. De stempler jeg ikke,så det var jo bare perfekt. Det bedste er at de ligge i de samme cd poser som jeg selv bruger til mine stempler. Så de skal bare lige sætte i stempelkassen. Herligt.:)
Se lige det flotte kort Tanja har lavet. Jeg glæder mig til at komme igang med at lave kort med bling bling på. Så nu er det bare at komme igang. For jeg har også lige udfordret mig selv(med et lille venligt skub fra Connie.) at i år skal jeg også nå at lave 50 kort. Så det er bare at komme igang. ;)

Så lige til det lille snøft :( Min dejlige store søn Nick og hans fætter er lige taget tilbage til gymnasiet i Sverige idag. Det er rigtig fedt for ham, og han glædede sig til at komme tilbage til noget rigtig sne. Men snøft for mig nu går der ca 13 uger til jeg ser ham igen, når han skal til DM i Norge. Jeg håber at jeg kommer derop ellers går der ca. 5 mdr til næste gang han er hjemme. Snøft. Jeg nu kan høre nogen fra familien sige "Man skal jo lade dem sprede deres vinger og flyve væk fra reden før eller siden", ja ja det er jo godt nok, med kunne det så ikke være siden. :)Nå pyt jeg skal nok klare mig, tror jeg... hi hi. Nej inderst inde har jeg det sådan, at det er super fedt for ham,at han har fået denne chance til at udleve sin drøm og stadig gøre sin uddannelse færdig. :) Jeg har lige hørt fra ham, de har lige checket ind, så pyha de når flyet tilbage til skolen, hi hi jeg var lidt nervøs, for på hjemturen nåede de nemlig flyet i Umeä og kom først hjem dagen efter. Rigtig godt tur tilbage til skolen drenge. Vi ses. ;)

Tusinde tak for jeres søde fødselsdags hilsen til Emil. Han havde en rigtig god dag både i skolen og hjemme. Vi gav ham en skoletaske, som han var meget stolt over da han skulle ha' den på ryggen i morges

Tusinde tak fordi i kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentare.

I må ha' en rigtig god onsdag aften. :)

9 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Stort tillykke med at du vandt blogcandyen! Den er også bare rigtig fed! Gode ting, som du helt sikkert får brugt med dig mål om at lave 50 kort i år! :-)
Puuha. Jeg blev næsten helt ked af det da jeg læste om din store søn, som rejser til Sverige igen. Altså fordi mine poder engang bliver store og måske gør det samme. Kan næsten ikke holde tanken ud!! *snøft*!
Jeg håber du får en alletiders onsdag aften.

Anne Kristine sagde ...

Gratulerer med den flotte premien...så mye fint som du fikk...og så flott kort!
Tillykke med Emil også...selv om det er en dag for sent :o)
Ha en fortsatt god onsdag.
klem Anne

Karina sagde ...

Lækker bånd og stempler du har vundet.
Mine drenge har lovet ( da de var 5 ; ) ) At de ikke flytter før de er 30, så jeg er helt rolig ; ): )

Heidi sagde ...

mums så lækker premier og sjovt nok kommer du altid i mine tanker når jeg ser bånd ha ha så jo liiige dig ;o)
Puha da ja det må være hårdt med søn og jo ikk lige og smutte en tur forbi

Rigtig god onsda aften

LaChris sagde ...

Nææææh for en dejlig præmie der kom ind ad døren ! Altså..man kan da ikke bare sådan tage til Sverige når man "kun" er 15 år...HULK !!! Meeen, du er sikkert i kontakt med ham rimelig ofte, ik !? Hurra for mobil og SMS !!
Og så skal du lave 50 (skriver: halvtreds) kort !!!!???? GISP !
Jeg bliver da helt ør ved tanken :O)

Pialine sagde ...

Tillykke med blogcandyen - sikke lækre ting du fik. Kan godt følge din sørgmodighed lidt men også godt at høre at han kan udleve sin drøm :o). Knuzzer

lam sagde ...

tillykke med at du vandt blogcandyen som lyder rigtig lækker. Sikken et mål at sætte sig 50 kort, jeg krydser finger for at det lykkes

Stinne sagde ...

Stort tillykke med blogcandyen fra Tanja....... jeg glæder mig til at se hvad du får lavet med de stempler - jeg syntes nemlig selv at de er så svære at arbejde med når de er med siden til, måske du kan give et par ideer.
PYH jeg kan godt sætte mig ind i dine føleslser omkring knægten - min er heller aldrig hjemme - Har det som om jeg er et hotel med meget dårlig service pt. *GG*

Cecilie sagde ...

Sikke en lækker blogcandy!

Wow, tænk at din søn er væk så længe. Jeg er sikker på, at det er hårdt for dig, men jeg går udfra, at han nyder det?