tirsdag, januar 06, 2009

Hip hip hurra


Emil har fødselsdag i dag og han fylder 14 år. Pyha hvor tiden dog går. Vejret er ikke særlig godt men der falder lidt sne her på Amager. Sne er det bedste Emil ved, så ifølge ham er det det bedste vejr han kan få på sin fødselsdag.

Vi har holdt hans fødselsdag i søndags for hele familien. Hvor han blev rigtig begavet. Vi plejer først at holde fødselsdag efter at han har fyldt år. Men i år skulle vi nå at fejre Emil inden at Nick skal tilbage på gymnasiet i Sverige. I dag er det bare os 4 som fejre Emil. Så i dag står den på Emils ynglings ret, Lasagne og is til dessert. :)
2 LO down 48 to go :)
Jeg fandt det her LO frem i går, jeg startede på det for meget længe siden. Men jeg kunne ikke få det færdig. Jeg havde kun sløjfe og billedet på, intet pynt. Men da jeg fandt det frem i går tog jeg en masse blomster og satte dem på. Min mor elsker blomster og farven lilla. Så flyttede jeg sløjfen og satte Thickers i stedet for. Det armbånd som min mor har på armen, fandt jeg en dag lidt tilfældigt i et gammel smykkeskrin. :) Så det har jeg sat på LO' et under billedet og korset har jeg sat under sløjfen. Det kan godt være at det tilter lidt men det retter sig nok nå teksten kommer på. ;)
Hvor jeg har sat Thickers med titlen mor skal hun selv skrive noget om billedet. Det er fra hun var ca 4 år gammel så jeg håber hun kan huske noget fra den dag hun var hos fotografen.

Jeg kan desværre ikke huske hvilke papir jeg har brug, for som skrevet er det meget lang tid siden jeg købte det. Blandet blomster. Brads. Thickers vinyl. Sløjfen er noget gammelt silkebånd jeg havde liggende.

Tusinde tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer :)

I må ha' en rigtig dejlig hellig 3 kongers dag.

8 kommentarer:

maria sagde ...

hej Gitte
Stort tillykke med Emil, ja de bliver hurtig store, Natalie bliver 12 lige om lidt og jeg syntes ikke det er længe siden hun blev født :0)
Super lækker LO, hvor ser det bare godt ud med alle de blomster og så lige det armbånd.
håber snart vi ses

Rumlebumle sagde ...

Tillykke med sønniken.. 14 år. hold da helt op. Min egen er 5 og DET synes JEG er meget.. Super lækkert LO du har fået lavet..

Tanja sagde ...

Mange gange tillykke med Emil - han er ved at være en ung mand... :o)
Det er et flot LO du har lavet og er vild med farverne..
Du spurgte hvilke alfabet jeg har brugt på min kalender - Snowflake og Chopstics fra Quikutz...

Scrapknuzz Tanja :o)
ps. Pakken med blog candy er sendt afsted til dig i dag...

Karina sagde ...

Et stort tillykke med Emil.
Rigtig fint layout. God ide at sætte Dagmar korset på. Og god ide at din mor selv skal skrive teksten. På den måde bliver det meget personligt.

Heidi sagde ...

Et STORT tillykke med Emil - og skønt mickey billede du også har fundet ;o) Lyder som i rigtig skal hygge idag og mums lasange. Vi slapper efter gæster i 3 dage.

Såflot et lo du har lavet - må ha fat i min mor og høre om hun skulle ligge inde med billeder af s selv. er helt vild med det armlænk du har sat på super ide

Fortsat rigtig god fødselsdag til Emil og hygge aften til Jer

Annette sagde ...

Hils min søde ven Emil, og ønsk ham tillykke med fødselsdagen.

Knuser
Annette

Pialine sagde ...

Tillykke med emil - håber I havde en dejlig dag. Flot flot LO - godt sammenhæng i farver og opsætning - sjovt med det lille kors - jeg tror også jeg har sådan et et eller andet sted ;o)
Knuzzer
Pialine

Cecilie sagde ...

Hvor er et et bedårende layout!

Til lykke med Emil - jeg håber, at han og I havde en dejlig dag.