torsdag, januar 08, 2009

Morfar

Endnu et LO jeg havde liggende, som ikke rigtig var færdig. Jeg satte nogle knapper på og 2 billetter på. Jeg skal også ha' skrevet lidt tekst på. Original billede er kun 6x9 jeg fik det fremkaldt i str.13x18 Jeg synes faktisk at det er blevet lidt bedre i farven end det originale billede.
Det er et billede af min morfar som sidder i Central Park d.16-10-27. Han var sømand dengang, men det er det eneste billede vi har fra dengang han var på "valsen"som min mormor kaldt det det. Han har sejlet mange steder i verden. Det var lige inden han mødte min mormor, de blev forlovet d.24-12-30. Så mente min mormor at nu måtte det være slut med det sejleri. Så gik min morfar i land og blev murer. :) De var sammen lige til min morfar døde i '67. :)
Jeg nåede desværre ikke rigtig at opleve min morfar, for han døde da jeg var 1 år. Men min mormor talte tit om ham, så selv om jeg ikke huske ham, så lærte jeg ham godt at kende. Men jeg ved at han elskede mig over alt på jorden, jeg var på det tidspunkt hans eneste barnebarn. Jeg har så mange billeder af ham og mig. Så dem skal jeg ha' fremkaldt og scrappet en dag.

Materialerne Jeg mener det er BG papir. Postkort og Harlembilletten er fra noget papir jeg købte med flere blandet 12x12 ark i. titlen er lavet med ellingsonalfabetet Cirkus
Det nye jeg har sat på. Bånd er noget jeg købte hos Dreampapers, De 2 billetter er fra Tim Holtz. Blandet knapper.
Tak fordi I kiggede forbi og for jeres søde kommentarer på min blog.
I må allesammen ha' en rigtig god torsdag.

10 kommentarer:

Karina sagde ...

Ej, et lækkert layout. Godt farvevalg til det skønne billed. Og hvor har du fundet de fine kort/ seddel, for det ser rigtig gammelt ud også??

Pia sagde ...

Så flot lo, fint pyntet så billedet bevare fokus pladsen, super papirvalg og pynt som passer til sådan et morfar billede, så det bevare det mandige look

Heidi sagde ...

ejj så super flot. og må være skønt at eje sådan et billede. sidder lige og tænker og tror faktis ikk jeg har et billede af min morfar hmm.. må altså ha fat i min mor med alle de billeder jeg gerne vil have nu ;o)

Elsker alle de knapper du har brugt :o)

Margit sagde ...

Super flot LO. Herligt foto, som du har sat rigtigt fint sammen med de andre ting.
Det er så dejligt at få gjort noget ved de gamle billeder. Der er så mange minder gemt.

LaChris sagde ...

Sikken en skøn historie ! Godt at du fik scrappet den. Det er også et meget flot foto...så stilelig han ser ud :O) Du har virkelig fået lavet et flot og spænde LO !

Charlotte sagde ...

Hvor er den flot! Og sikke et skønt gammelt billede. Du har fundet nogle rigtigt gode farver, synes jeg, og postkortene er da lige prikken over i'et når hun han rejste så meget rundt.
Dejligt at læse noget af historien om din morfar. :-)
God torsdag aften til dig.

Majer sagde ...

Rigtig flot LO. Har du nu sørget for at få den tekst med, som du har skrevet på bloggen, om din morfar???? ;-)

Pialine sagde ...

Dejligt minde du har scrappet af din morfar og alle detaljer er bare super flotte til morfar billedet. Jeg vil også sige at den historie du lige har fortalt kunne blive teksten på dette LO.
Knuzzer
Pialine

Eva Dohn sagde ...

Flot billede på et godt layout. Er vild med historien du fortæller :o)

Cecilie sagde ...

Det er et smukt layout - det ser godt ud med knapperne og billetterne. Smukt at gemme minderne fra en tid, der ikke er mere.