fredag, januar 09, 2009

Indbydelser

Uha jeg har sagt ja til at lave indbydelser til min nieces konfirmation. Min svigerinde spurgte mig til en julefrokost. Og nej hun havde ikke drukket mig fuld. Det var et ja af egen fri vilje.:)
Min niece vil ha' hvidt, guld og klar rosa. Både på indbydelserne og på bordet.
De skal være enkelte så de ikke tager for lang tid at lave, for jeg skal nok lave ca. 20 stk. Så skal de heller ikke være for tykke, de skal gerne sendes til alm. porto. :)
Jeg har lovet at give min svigerinde og min niece nogle bud på forskellige indbydelser. :)
Så her er det første bud. Kortet er 15x15.
Taget bliver lavet af alm. rosa karton og så skal der står "indbydelse" i stedet. Printet med citatet om konfirmation har jeg fundet på nettet. Billedet skal byttes om til et af min niece.:) Blomsten er lavet af madpapir, QK cookie cutter flowers og sat en brads i midten. Blonde og bånd. Kanten har jeg givet guld imbossing. Blomsten har fået lidt guld stempelfarve.
Hvis I har nogle bud på en anden opsætning eller andet, så er I meget velkommen.
ed mit LO med min morfar, så vil jeg give jer ret i, at det er det jeg skal skrive på LO'et. Jeg har bare lidt svært ved at skrive tekst på mine LO's. For min håndskrift er ikke hvad den har været. Min dansklærer ville nok kalde den for lidt sjusket. Men jeg må lige igang med at prøve at skrive tyyydelig. :)


Tak fordi I kiggede forbi og for jeres søde kommentarer på min blog.
I må ha' en rigtig god fredag.

11 kommentarer:

Pia sagde ...

Det er et rigtig sødt indbydelses kort, ser rigtig godt ud, jeg tror jeg ville lave et lidt mindre kort fordi der i indbydelse ikke skal skrives så meget, billigere med kuverter.Du må have en dejlig fredag.

LaChris sagde ...

Total skøn indbydelse...det er da bare at komme igang :O) Tjek lige at det ikke kommer til at fylde for meget med den blomst...hvis kuverten er mere en 0,5 høj, koster det mere at sende den. Uhhh, så er det jo dejligt at høre Tina Dickow her på din blog !
Ha en god fredag.

Sarah sagde ...

Lækre indbydelser. Jeg er jo heldigvis lige blevet færdig med mine, SUK! Godt nok kun 16 - men alligevel.
Det er lige så meget vægten som størrelsen. Altså man kommer nok over at skulle betale 6,5 kr isteder for 5,5 kr fordi brevet er over 0,5 cm tyk. Man skal bare betale 10,5 kr hvis brevet vejer mere end 50g. Jeg kan ikke lige gennemskue hvor meget 50 g er i karton - men man skal bare lige have det i mente.
mht til skrift på LO - så er der masser af fonte der ligner håndskrift. Jeg har besluttet at der er ok at min ikke perfekte håndskrift kommer på mine LO's. Jeg øver dog det jeg skal skrive først for lige at se hvordan det ser ud og så skriver jeg ikke så tit direkte på LO'et (altså på noget journaling spot eller andet der kan kasseres hvis jeg vil)

Anne Kristine sagde ...

Det var et skikkelig fint innbydelseskort.
Og så flott som matpapir blomsten din ble :o)
Nydelig med gull rundt kantene.
Ønkser deg en riktig god helg.
klem Anne

Charlotte sagde ...

Det er en meget smuk konfirmationsindbydelse!! Og tak for inspirationen!! - jeg selv fik lovet min veninde - efter en ordentlig omgang juleøl og gajol'er, at jeg ville lave indbydelser til hendes søns konfirmation til maj. Gisp mand!! Men altså, jeg finder jo nok ud af det. hehe!!
Jeg synes dette forslag du har lavet er rigtigt flot sammenhængende, smukt og det passer til en højtidelig dag. :-)
Rigtig god fredag aften til dig.

Joan sagde ...

Vildt sødt og romantisk kort. Jeg tror måske jeg ville lave selve kortet i råhvid og så måske lidt mindre guld i kanten.
Rigtig god weekend : )

Tanja sagde ...

Skønne skønne indbydelser og jeg syntes der er en MASSE lækre detaljer... :o)

Jeg ville nok også bruge noget lyst karton og ligesom lade guldet "drysse" på kanterne...
Størrelsen har meget at gøre med hvor meget tekst som skal stå inde i kort, men måske 12x12... Netto har guld konvolutter på tilbud fra i morgen... :o)
Scrapknuzz Tanja

Anne Bente sagde ...

åhhhh, hvor er det dog bare flotte indbydelser.ha en god weekend.

troll13 sagde ...

Sikken en fantastisk lækker indbydelse, "den tager kegler".
Jeg har valgt at give dig en Award, så kig på min blog ;o)

Majer sagde ...

Det er da et super flot kort du har lavet. Glæder mig til at se det lavet som indbydelse :-)

Cecilie sagde ...

Det er et skønt kort! Det ville være en virkelig lækker invitation til konfirmation. Det er en dejlig opgave at få lov til at lave invitationer for andre, så rigtig god fornøjelse.