lørdag, oktober 25, 2008

ATC kort Amager billeder

Imens jeg ventede på at Nick skulle komme hjem. Forsøgte jeg igen, at lave nogle ATC kort.
Så det blev til Amager billeder. Det er nogle billeder jeg har fundet på nette. Det er af vores ejendom fra før og efter den blev bygget. Stemplet jeg har brugt er fra min mors gamle typografsæt som hun fik da hun var barn.

Så nu vil jeg sige hej og på gensyn til jer allesammen. Så vil jeg sige hej til Nick for han er hjemme om lidt. :)

Efterårsferie igen

Ja så holder jeg efterårsferie igen. Ja, for lige nu i skrivende minutter, så er Nick og_fætter_Dennis på vej hjem fra skolen i Sverige for at holde ferie. Men de er først hjemme i eftermiddag. Der er lang tid til. Ih hvor bliver skønt at se dem begge 2 igen. :)

Dennis og Nick
Deres først billede efter
de havde klippet håret
helt ned til 4 mm .
Taget d. 19/8

Det bliver dejligt at få Nick hjem, selv om det kun er for en uge.:) Jeg håber da på, at han har lidt tid til at være sammen med os "gamle". Der er jo en masse venner som også har ventet på at han kommer hjem. Men jeg er helt sikker på at han skal nok komme hjem når vi skal spise. Han har nemlig selv bestemt hvad der er på madplanen hele ugen. :)

Søndag kommer min veninde så skal vi holde tøsedag, hvor vi skal lave en hel masse. Ja sikkert...... det plejer altid, at blive en hygge dag med en cafe lätte på altanen. Men nu er det jo min veninde der har en altan. Da min udsigt kun er til en trafikeret vej , i modsætning til hendes, som er fra 6. med udsigt over Øresund, København og lufthavnen. Det er så skønt at sidde på altanen om sommeren. Så det kan da være måske at vi får lavet noget. Vi får se :)

Så jeg vil lige ønske jer skønne scrapper en rigtig dejlig weekend og på gensyn.

fredag, oktober 24, 2008

Award

Jeg er meget glad for at ha' modtaget denne Positiv Blogging Award fra Karina.

Karina skrev: Det er altid dejligt, at modtage de positive kommentarer fra dig og dine drenge LOer inspirerer mig meget.
Tusinde tak for dine søde ord du ligger på min blog, de varmer.

Jeg finder altid en masse inspiration på karinas blog. Hun laver bla. nogle super flotte kort. Karina har lige fået udgivet nogle Hänglar kort på deres Blog. De er lidt nede på siden. Det kan jeg godt forstå for de er utrolig søde. :)

Jeg vil gerne give Awarden videre til disse, bland mange, super kreative scrapper/blogger.


Til alle jer andre kreative scrappere/blogger vil jeg sige tusinde tak for de søde ord I ligger på min blo. Tak til jer som bare kigger forbi. Det gør mig altid i godt humør når jeg ser at der har været nogen forbi min blog.

I må ha' en dejlig weekend.

torsdag, oktober 23, 2008

Award

Jeg har modtaget denne skønne Award fra Stinne. Det varme altid dejligt, at modtage en Award også selv om man har modtager den før. :)
Så da jeg tidligere har sendt den videre. Så vælger jeg denne gang at sige tusinde tak til alle jer der kommer forbi min blog enten for at kigge eller som ligger en kommentare. Jeg bliver altid så glad for kommetarerne. :)

Så I må allesamme ha' en dejlig solskins torsdag. På gensyn. :)

onsdag, oktober 22, 2008

Halloween kager.

Til alle jer Halloween, cupcake, kage og slik fan. :)Se lige HER Denne hjemmeside jeg fandt, har bare nogle skønne ting som man kan pynte sine kager med. Der er også mange opskrifter (de er godt nok på Engelsk) på forskellige "cupcakes",kager og slik. Der er da nogle af kagerne jeg må prøve, at bage en dag. Uhmmmmm de ser rigtig lækre ud. :)

Så velbekommen. :) På gensyn.

lørdag, oktober 18, 2008

Jule kort

Jeg fik lige lavet et julekort til inden vi skal ud af døren.
Jeg har længe se hvordan der var mange der brugt bølgepap på kort og LO. Det måtte jeg altså prøve, så jeg gik lige igang med en papkasse.
Materialerne er ensfarvet rødt karton som jeg har givet glimmermist. Jule papir fra MME tror jeg nok. Punch snefnug, med glimmermist. Billet med rub-ons. Bølgepap med glimmermist. Papiret med tekst er noget jeg selv har lavet og givet det en gang kaffegrums. Stemplet er et aftryk jeg har fra Maria

Nu vil jeg gå til fødselsdag, så tak for idag og forsat god weekend. :)

"Post it Note Holder"

Jeg fandt denne "post It Note Holder" HER Siden hedder Chic n' scratch Der er en masse Tutorials hvor hun viser udførlig hvordan forskellige ting skal laves. Jeg synes det er en super blog. Der er rigtig mange gode ideer.

Men jeg fik lavet mine "post it note holder" færdig igår.
De materialer jeg har brugt er Papir fra Li'l Davis Designs, Design by nagly og det sorte med prikker og ringe er fra en stor blog jeg har købt for længe siden.
Stemplerne er fra sassafras Olivia og Pals og mit skønne stempel fra Juste Rite.

I må allesammen ha' en dejlig weekend. På gensyn.

torsdag, oktober 16, 2008

Mappekort.

Jeg var til freescrap igår og som jeg plejer fik jeg ikke lavet så meget. Men lidt blev det da til.

Jeg fik stemplet en del søde fugle, muffins, træer og jordbær fra Magnolia det var nogle jeg lånte af Connie . Imens jeg var igang med stempleriet så jeg at Maria havde de sødeste Magnolia med en muffin og med bageplade. Dem måtte jeg da lige låne. :)
Jeg fik også klippet mappekortet ud. Jeg var heldig at Pialine havde sit print med af hvordan kortet skulle laves. For jeg kunne ikke finde mit. Jeg fik lavet det færdig idag.
De materialer jeg har brugt er noget papir jeg har haft liggende et stykke tid, så jeg kan ikke huske hvor jeg har det fra. Men Sarah Kay stemplet købte jeg igår hos Annette.
Så vil jeg lige sige tak for igår til alle jer der var til freescrap. Det var rigtig hyggeligt at se jer igen. Ha det godt til vi ses igen.
Men så vil jeg sige godnat og tak for idag.
Ha' det godt og på gensyn.

mandag, oktober 13, 2008

Award

Jeg har fået denne skønne Award fra Karina. Tusinde tak fordi jeg har modtaget den. Det varmer mit hjerte.
Jeg har valgt at givet Awarden videre til disse kreative kvinder.

Anne-sofie

Rikke

Christina

Connie

Annette

Pialine

Tak til alle jeg andre der er så sød at ligge en kommentar på min blog.
I må allesamme ha' en dejlig efterårsferie.

lørdag, oktober 11, 2008

Mine første 2 ATC kort

Nu fik jeg endelig taget mig sammen til at lave nogle ATC kort. Jeg ved ikke rigtig om stemplet passer så godt til papiret. Men de er farvelagt før jeg fandt ud af, at jeg først skulle finde et papir, så farvelægger jeg stemplet. Hvilket jeg lærte da jeg var på farvelægnings kursus hos Dreampapers som Connie underviste i. Det var vist godt jeg deltog i det kursus. Det vil fremover spare mig for meget tid med farvelægningen. :)Det er ikke sidste gang jeg laver ATC kort. Det er en god måde at komme af med sine rester. Uh det er godt, for jeg er slem til at gemme. :)

I må allesammen ha' en rigtig god weekend.

onsdag, oktober 08, 2008

Min scrapplads

Så fik jeg endelig rykket rundt på div. møbler. Så nu har jeg fået min syplads tilbage. Og et sted jeg kan sidde og scrappe. Det er rart, for jeg var godt træt af hele tiden, at skulle rykke frem og tilbage på scrap ting og mine symaskiner. Jeg vil stadig gerne lave begge hobbyer, så det skønt at de nu er de blevet adskilt. :)

Før lignede det også som om der var sprunget en bombe på bordet.
Men nu har jeg næste fået alle ting på sin plads. Det kan godt være det skal justers lidt hen ad vejen, men nu er det grove overstået. Måske ser det også ud som om der stadig roder lidt men jeg har altid orden i rodet. :) ................ Lidt jomfru er da i mig. ;o)

Min scrap plads.
Den brune reol er et avestykke som ikke er blevet malet endnu. Chatollet/sminkebordet er købt på et loppemarked og malet hvidt. Bordpladen kan trækkes ud. smart.
Min marollestang er kommet op og fyldt op med alle mine thickers og alt andet der kan hænge.
Værktøjreolen er fyldt op med alverdens dimser. Den lyserøde kommode har maling i den store og en mellem skuffe, limpistol i den anden mellemskuffe. 1. lille skuffe er der glimmer mist og glimmer lim/liner. 2. skuffe er en reste/rode skuffe (sådan en skal jeg ha') 3. skuffe er ståltråd og tyndt pynte ståltråd.
I skufferne under hylden ligger bla. alle mine punch, clearstamps og skære underlag osv.
Men den nederste skuffe har jeg nogle tinæsker som jeg lige har købt i Netto for 3/20.-. Dem har jeg fyldt op med en masse andre dimse ting om ikke kunne være i værktøjsreolen. f.eks. knapper, fjer, chipboard bogstaver, stempler, dymotape osv. Jeg har sat billeder oven på bøtterne, så går det hele lidt hurtigere når jeg skal bruge noget. :)Det her er så min syplads, måske ikke helt er er også nogle scrapting rundt omkring :)
Under bordet har jeg nogle trådhylder som jeg købte i IKEA . Den hvide kasse under er til mit 30x30 karton.
Et lille kig på hylden over sybordet. De 3 tinæsker som jeg købte i Netto bruger jeg til mine QK og de hvide kasser er til mine stempler (undskyld Nick jeg har lige lånt dem indtil jeg kommer i IKEA) Den blomstrede kasse er til mine færdig lavet kort.

Hm jeg kan da godt se nu, at jeg skulle måske ha' ryddet lidt mere op eller lagt billederne ud i sort/hvid. Nå men pyt med det, der er rykket rundt huuuuurraaaa for mit nye scrap/sy-rum.

Så nu tror jeg forsætte med at rykke rundt og smide ud i de andre rum i lejligheden.(tænk at jeg skulle komme fra mig, hi hi)

Det bliver min mand nok ikke glad for. Han får altid sådan nogle mærkelig trækninger hen over ansigtet........hvor mon det????...............hi hi nok fordi han ved at det altid ender med at jeg skal i IKEA og shoppe eller han skal sætte noget op på væggen.

Nu vil jeg slutte for idag og forsætte oprydningen. :)

Så I må alle ha' en dejlig solskins dag og på gensyn. :o)

tirsdag, oktober 07, 2008

Se lige her

Se lige hvad jeg fandt hos Sassy&Sweet
En rigtig Halloween Kylling. Hi hi jeg synes den er rigtig sjov.


Forsat god dag og på gensyn.

søndag, oktober 05, 2008

Taske, kort og ny scrapplads.

Jeg har været lidt væk fra min blog det sidste stykke tid. Men jeg har det meste af ugen rykket rundt på kontoret, så jeg har fået bedre plads til at scrappe og stadig ha' mit sy bord med min symaskiner.
Jeg var blevet lidt træt af hele tiden at skulle rykke rundt på scrap og syning. Jeg vil helst bruge tid på begge dele. Så nu er det hele på plads nu skal der bare ryddes op og sættes på plads. Så billederne kommer senere, når jeg har ryddet op :)

Vi var til 75 års fødselsdag i går, så jeg ind imellem oprydningen skulle jeg også nå at få lavet et kort og taske til gavekortet.
Jeg fandt hvordan tasken skulle laves på denne blog, Stampin'with-Di Modelle til tasken er længere nede på siden. Jeg lavede tasken dobbelt så stor for der skulle være et gavekort i.
Det er første gang jeg har sat noget ind i kortet.Materialern jeg har brugt er enfarvet karton. Blomster, bards. Skilt,sommerfugle og piratskib fra QK. Papir fra Basicgrey, Sugar plum. Magnolia stempel.
Så imorgen vil jeg kigge rundt på de forskellige blogge. For jeg kan se at I har lavet en del siden sidst jeg var inde og kigge.
Tak for idag og forsat god søndag.