lørdag, oktober 25, 2008

Efterårsferie igen

Ja så holder jeg efterårsferie igen. Ja, for lige nu i skrivende minutter, så er Nick og_fætter_Dennis på vej hjem fra skolen i Sverige for at holde ferie. Men de er først hjemme i eftermiddag. Der er lang tid til. Ih hvor bliver skønt at se dem begge 2 igen. :)

Dennis og Nick
Deres først billede efter
de havde klippet håret
helt ned til 4 mm .
Taget d. 19/8

Det bliver dejligt at få Nick hjem, selv om det kun er for en uge.:) Jeg håber da på, at han har lidt tid til at være sammen med os "gamle". Der er jo en masse venner som også har ventet på at han kommer hjem. Men jeg er helt sikker på at han skal nok komme hjem når vi skal spise. Han har nemlig selv bestemt hvad der er på madplanen hele ugen. :)

Søndag kommer min veninde så skal vi holde tøsedag, hvor vi skal lave en hel masse. Ja sikkert...... det plejer altid, at blive en hygge dag med en cafe lätte på altanen. Men nu er det jo min veninde der har en altan. Da min udsigt kun er til en trafikeret vej , i modsætning til hendes, som er fra 6. med udsigt over Øresund, København og lufthavnen. Det er så skønt at sidde på altanen om sommeren. Så det kan da være måske at vi får lavet noget. Vi får se :)

Så jeg vil lige ønske jer skønne scrapper en rigtig dejlig weekend og på gensyn.

1 kommentar:

Anne Kristine sagde ...

Så herlig med ferie :o) Og ekstra koselig å få barn hjem på besøk.
Ønsker deg en flott lørdag :o)
klem fra Anne