søndag, oktober 05, 2008

Taske, kort og ny scrapplads.

Jeg har været lidt væk fra min blog det sidste stykke tid. Men jeg har det meste af ugen rykket rundt på kontoret, så jeg har fået bedre plads til at scrappe og stadig ha' mit sy bord med min symaskiner.
Jeg var blevet lidt træt af hele tiden at skulle rykke rundt på scrap og syning. Jeg vil helst bruge tid på begge dele. Så nu er det hele på plads nu skal der bare ryddes op og sættes på plads. Så billederne kommer senere, når jeg har ryddet op :)

Vi var til 75 års fødselsdag i går, så jeg ind imellem oprydningen skulle jeg også nå at få lavet et kort og taske til gavekortet.
Jeg fandt hvordan tasken skulle laves på denne blog, Stampin'with-Di Modelle til tasken er længere nede på siden. Jeg lavede tasken dobbelt så stor for der skulle være et gavekort i.
Det er første gang jeg har sat noget ind i kortet.Materialern jeg har brugt er enfarvet karton. Blomster, bards. Skilt,sommerfugle og piratskib fra QK. Papir fra Basicgrey, Sugar plum. Magnolia stempel.
Så imorgen vil jeg kigge rundt på de forskellige blogge. For jeg kan se at I har lavet en del siden sidst jeg var inde og kigge.
Tak for idag og forsat god søndag.

9 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

ejjj, hvor er den altså bare flot, og en super god ide

Karina sagde ...

Det er et rigtig flot taskekort. Sødt med de små ting, du har sat på.
Ps Glæder mig til kurset på onsdag. Har du en maskine der kan lave de der sommerfugle?? Skriv lige til mig ; )

Karina sagde ...

Hej igen. Nej, desværre har jeg ingen større maskiner og heller ikke sommerfuglen. Troede, at det var en, du måske kunne lave. Men nu hvor jeg ser rigtig efter... er det så ikke Karen Maries sommerfugl??

Karina sagde ...

Hmm, så er det den, jeg er helt vild med... Er den nem at lave?? Kan vi lave en byttehandel?? Jeg har nogle farveblyanter til salg til 25kr. Hvis det kunne have din interesse, kunne vi bytte med lidt sommerfugle??

Pia sagde ...

Flot pyntet taskekort

Karina sagde ...

Vanterne er til revolution og jeg har den desværre ikke selv. Men jeg har en enkelt vante til qk og en støvle, hvis det var noget ; )

Karina sagde ...

Det er en julestøvle. Har du qk squeezen?? For så må du gerne tage den med på onsdag. Jeg kommer nok direkte med tog fra kursus i Hillerød. Men et par dies, kan jeg godt have i tasken ; )

Ps. Skal vi ikke også udveksle mailadresser på ons ; ) : )

Claudia Rosa sagde ...

what a wonderful idea!!
i love this
hugs
claudia

Pia sagde ...

Tak for dine altid søde kommentarer. Som svar på dit spørgsmål: Ja jeg har købt stemplet, som er fra stempel glede og hedder "Min ven" hos unik hobby og jeg tror også Benedikte kan skaffe Nesting flowers cookie cutter diesen fra QuicKutz hjem.