torsdag, november 24, 2011

Scrapsisters cybercrop.

Så er der en måned til juleaften. :) I år bliver julen nok lidt trist.:(...Nick og 2 af hans kammerater tager nemlig til Frankrig mandag d. 5/12...snøft...:(. De skal være der i ½ år og arbejde i 4 måneder. Ja så skal de så være skibumser i resten af tiden...:O) Det bliver rigtig sjovt for ham, men lidt underligt at han slet ikke kommer hjem i julen, som han jo gjorde da han var i Sverige. Men heldigvis går et ½ år jo hurtigt, 2 år gik jo rigtig stærkt....så mon ikke jeg overlever.....snøft ;O) Jeg ved da at han skal fejre dansk jul, for den enes forældre kommer til Frankrig og fejre jul med dem. Så lidt julehygge får han da. :)

Nå men...snøft....og nu til noget helt andet....som man siger.:) I får lige opgave 6 i SS cybercrop d. 19. Der skulle bruges et kristtjørn blad.  Den er sat på en side i min jule-smask-bog. :)
Jeg har brugt TH lækre kristtjørn dies. Har farvet bladene, bær og stilken. Tør embosset stilken. Brugt cracklpaint på bladene. Glossy på bærene. Stemplet med Magnolia stempel. TH tag. Bånd som jeg har farvet med glimmermist og distressing ink. SU stempel.
Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.

tirsdag, november 22, 2011

Scrapsisters cybercrop

I lørdags deltog jeg i Scrapsisters.cybercrop. Som altid var der en masse gode udfordringer.
Starter lige baglæns med opgave 7 hvor man skulle finde sin ynglings sang og bruge mindst 10 sammenhængende ord fra sangen som enten titel eller journaling. Så skulle der bruges en blank CD skive og "gør noget ved den" ved enten at stemple, bruge alcohol ink, copics, embosse eller hvad hvad man nu havde lyst til. Jeg valgte at bruge karton, tror vise ikke jeg fik læst opgave rigtigt...*gg*....men pyt jeg kom igang med det mini-album som jeg længe har ville lave med drengenes skolebilleder. Jeg valgte at bruge Kim Larsens sang "de smukke unge mennesker" og også er en af min ynglings sange.:O)
Har brugt BG karton. MS punch mini sommerfugle og fugle på en snor. En skøn lille dolie. Bling bling. Maling rundt kanten. Dymo.
Teksten står vist ikke lige, synes det var ret svært at sætte tekst på en rund cd'er. ;O)
Jeg er begyndt at ligge billederne ind på min bærbar istedet for, at ligge dem direkte ind fra min Iphone på bloggen. Kunne forstå at billederne i forige indlæg, at billederne var for små. Så nu håber jeg at det er blevet bedre.  :)
Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog.
Jeres søde kommentarer varmer rigtig meget.

fredag, november 18, 2011

Mere jule-smask :)

Igår aftes fik jeg lavet endnu 2 sider i min jule-smask-bog.:)
Bagsiden: Chipboard hjerte som jeg har embosset med rødt. Snefnug. Magnolia stempel, stemplet på gennemsigtigt plast med hvid staz-on.
På den prikket side har jeg sat en lille skøn Lawn Fawn ræv, farvelagt med copics. Tekst stempel er også Lawn Fawn. MS grangren.
Imorgen har scrapsisters cybercrop. Jeg har tænkt mig at deltage, hvis Emil altså synes det er en god ide.;0) Han har de sidste dage været i dårligt humør. Men hvis nu Pyrus kommer på dvd'eren og der er cola i køleskabet, så håber jeg at han er med på den.:0)
Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer, de varmer.
I må ha' en skøn weekend :)

søndag, november 13, 2011

Kobberbryllup/60 års kort

Igår holdte min mor og hendes mands kobberbryllup og 60 års fest. Hendes mand fyldte 60 d. 7/11 og de havde kobberbryllup d. 1/11, så det slog de sammen :).
Jeg skulle så prøve at kombinerer de to ting. :) Det blev til dette kort. :)
Jeg har brugt alm. Hvidt karton. Mønster papir fra en Melissa Frances 6x6 blok. Hjertet er fra sizzix det er embosset med kobber. Blomster. Blonde bånd. Et lille "hundetegn" som min mand har banket 60 i. Det var lidt for "guldfarvet" så det fik staz-on, kobber alcohol ink og lidt dapper; Pearl.

Tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer :)

fredag, november 11, 2011

Jule-smask-bog :)

Fik lavet 2.side i min jule-smask-bog. :) Havde tænkt lavet en side hver dag i juledagene. Men jeg laver det om til en julebog om de ting vi laver og skal huske at handle ind i julen. :)

Udover det papir og pynt som fulgte med kurset, har jeg brugt en THtag, Hero Arts stempel, bånd, twine, dymo, bling og tape.

Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer :)
I må ha' en dejlig solrig fredag :)

torsdag, november 10, 2011

Et lille Majer album

Jeg har deltaget i endnu et creative Publishing kursus. På dette kursus skulle der laves et Majer mini-album, lækkert lille album. Endelig blev jeg færdig med selve albummet. Nu skal jeg igang med at pynte siderne og finde billederne frem jeg skal bruge :)
Har fået opdateret min mobil. Så nu skulle billederne vende rigtigt....håber jeg. :0)
I må ha' en dejlig aften.
Tusinde tak for jeres søde kommentarer :)

mandag, november 07, 2011

SAM

Hvor har det bare været et hyggeligt Scrap-a-mania. Det var så skønt af hilse på de scrapperer jeg kender og møde nye søde scrapperer. :)
Jeg fik ikke taget billeder men hvis I vil se stemnings billeder fra SAM så klik HER, Karina er nemlig meget bedre til at tage billeder end jeg....*gg*;O)
Jeg deltog i 2 kurser til SAM. Lørdag var Unikscrap som afholdte det. Vi skulle lave et yndigt lille julealbum. Det var unikDT'erne Stinne, Rikke og Linda som underviste. Jeg har fået lavet den inderste af forsiderne færdig(det er en shakerboks), der skal et gennemsigtigt cover uden på, som jeg også skal pyntes, så det kommer en af dagene. :)

Sorry at billedet vender den forkerte vej.
Men jeg ved ikke hvordan jeg vender billedet på min Iphone.
Så hvis der er nogen som ved hvordan det skal gøres. Så sig endelig til :)
Søndag var det et Love2scraps jule smask album kursus. Der var det Love2scrap DT'erne Trine_Brandt-Lassen og Ann_Cicilie som underviste. Det album kan man bruge til lige det man vil, om det er til julens opskrifter eller billederne fra juleaften. Forsiden er blevet færdig idag. Resten skal jeg nok også se at få færdig. For jeg vil lave en dagbog for hver dag i juledagene. :)
Det gode med det julesmask album er at jeg kan få bund i mine julerester.....ikke fordi jeg har særlig mange..host host...*gg* ;O)
Den kreativeproces.....eller er det bare rod??!! *gg* ;O)
Sorry endnu et "tiltet" billede. ;O)
Jeg fik da også tid til at shoppe lidt...;O)
Tilt
Tilt igen igen.
Jeg fandt også lidt gode sager på tilsalg bordet.
Imorgen vil jeg forsætte rundt i blogland og hvad I har fået lavet i weekenden. :) Nåede ikke rigtig rundt idag, for Emil kom hjem fra aflastningen/skolen med 180 i timen. :o\ Han skulle lige ha' styr på det hele, tømme tasken og flytte rundt på ting og sager før han faldt til ro igen. :)

I må ha' en rigtig dejlig uge.
Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. 

fredag, november 04, 2011

SAM :)

Det er ikke meget jeg har fået scrappet det sidste stykke tid. Tiden bliver brugt på at holde rent, der har været en del fremvisninger af lejligheden og Emils humør er heller ikke for godt lige for tiden. Så jeg glæder mig max til en weekend fyldt med scrap.:) Lige nu er jeg i fuld gang med at pakke til SAM, tror jeg pakker let, for jeg plejer jo ikke at få lavet særligt udover at snakke og shoppe....*gg*....aaahhhh lidt får jeg da lavet, for jeg har tilmedt mig Unikscrap kursus.:)
I får lige et LO med lille Nikoline fra gemmeren :)

Materialerne hvidt bazzill karton. Lysrødt karton fra gemmeren. Thickers. Skumbogstaver. Knapper. Tape. Bånd. TH rosette som jeg har foldet i stedet for og syet gennem på maskinen.
Glæder mig til at se en masse skønne scrapper til SAM håber vi ses. :)
Rigtig dejlig weekend til jer allesammen :)