mandag, november 07, 2011

SAM

Hvor har det bare været et hyggeligt Scrap-a-mania. Det var så skønt af hilse på de scrapperer jeg kender og møde nye søde scrapperer. :)
Jeg fik ikke taget billeder men hvis I vil se stemnings billeder fra SAM så klik HER, Karina er nemlig meget bedre til at tage billeder end jeg....*gg*;O)
Jeg deltog i 2 kurser til SAM. Lørdag var Unikscrap som afholdte det. Vi skulle lave et yndigt lille julealbum. Det var unikDT'erne Stinne, Rikke og Linda som underviste. Jeg har fået lavet den inderste af forsiderne færdig(det er en shakerboks), der skal et gennemsigtigt cover uden på, som jeg også skal pyntes, så det kommer en af dagene. :)

Sorry at billedet vender den forkerte vej.
Men jeg ved ikke hvordan jeg vender billedet på min Iphone.
Så hvis der er nogen som ved hvordan det skal gøres. Så sig endelig til :)
Søndag var det et Love2scraps jule smask album kursus. Der var det Love2scrap DT'erne Trine_Brandt-Lassen og Ann_Cicilie som underviste. Det album kan man bruge til lige det man vil, om det er til julens opskrifter eller billederne fra juleaften. Forsiden er blevet færdig idag. Resten skal jeg nok også se at få færdig. For jeg vil lave en dagbog for hver dag i juledagene. :)
Det gode med det julesmask album er at jeg kan få bund i mine julerester.....ikke fordi jeg har særlig mange..host host...*gg* ;O)
Den kreativeproces.....eller er det bare rod??!! *gg* ;O)
Sorry endnu et "tiltet" billede. ;O)
Jeg fik da også tid til at shoppe lidt...;O)
Tilt
Tilt igen igen.
Jeg fandt også lidt gode sager på tilsalg bordet.
Imorgen vil jeg forsætte rundt i blogland og hvad I har fået lavet i weekenden. :) Nåede ikke rigtig rundt idag, for Emil kom hjem fra aflastningen/skolen med 180 i timen. :o\ Han skulle lige ha' styr på det hele, tømme tasken og flytte rundt på ting og sager før han faldt til ro igen. :)

I må ha' en rigtig dejlig uge.
Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer. 

9 kommentarer:

Mette sagde ...

Dejligt lige at hilse på dig til SAM og sikke nogle skønne ting du har købt. Glæder mig til at se dine kursus ting færdige.

Knus Mette

bojose sagde ...

Det ser ut til at du får en fin julebok i år også (for det var vel din jeg så i fjor?)
Mye fint sckrappestæsj du har fått deg også.
Klem :)

lam sagde ...

Det lyder til du har haft en skøn weekend. Flotte projekter du har gang i og sikken nogle lækre indkøb

Annette sagde ...

Altid dejligt at være sammen med dig... Tak for dejligt selskab. Dejlige billeder fra dine kurser og indkøb.

Ha en dejlig dag,

Mio sagde ...

Ang IPhone spørgsmålet hvis du har en 3G eller nyere skal du have det nye styresystem, opdatere Tlf på computeren i iTunes. Nu har du så en masse nye funktioner bla at du kan redigere i dine billeder, lige fra dreje vende billede til at fjerne røde øjne : )

Skønne ting du har gang i, og super lækre indkøb : )
Glæder mig til at se, mere til dine projekter : )

Karina Beck sagde ...

Flotte forsider, du har lavet på begge kurser!
Og lækre lækre sager, du har købt.
Den Tim Holtz die, mums!

Lise sagde ...

Jeg siger også tak for en hyggelig weekend og det var hyggeligt at møde dig. Super lækre ting du har fået købt. Glæder mig til at se dine projekter færdige.

Annette / aka sagde ...

Jeg er slet ikke i tvivl om, at du har haft en dejlig weekend. Og sikke dygtig du bliver med alle de kurser....
Og så har du skrevet en fejl.....Du skriver, at du fik handlet LIDT. Næh, i de mængder hedder det MEGET. Hold for lækre ting. Den die med kristtorn har jeg ikke set før...uha, uha den er fin.

Jeg kan lige forstille mig Emil med 180 km i timen. Sådan er det også her - og så skal man lige se, om far og mor har savnet en så meget, at grænserne er flyttet imens man var væk !

God ny uge til dig.

Pia sagde ...

du har da været travlt beskæftiget med 2 kurser og shopping, ser lækkert ud både indkøb og det du har fået lavet fra kurser,rigtig hyggeligt at hilse på dig