torsdag, november 24, 2011

Scrapsisters cybercrop.

Så er der en måned til juleaften. :) I år bliver julen nok lidt trist.:(...Nick og 2 af hans kammerater tager nemlig til Frankrig mandag d. 5/12...snøft...:(. De skal være der i ½ år og arbejde i 4 måneder. Ja så skal de så være skibumser i resten af tiden...:O) Det bliver rigtig sjovt for ham, men lidt underligt at han slet ikke kommer hjem i julen, som han jo gjorde da han var i Sverige. Men heldigvis går et ½ år jo hurtigt, 2 år gik jo rigtig stærkt....så mon ikke jeg overlever.....snøft ;O) Jeg ved da at han skal fejre dansk jul, for den enes forældre kommer til Frankrig og fejre jul med dem. Så lidt julehygge får han da. :)

Nå men...snøft....og nu til noget helt andet....som man siger.:) I får lige opgave 6 i SS cybercrop d. 19. Der skulle bruges et kristtjørn blad.  Den er sat på en side i min jule-smask-bog. :)
Jeg har brugt TH lækre kristtjørn dies. Har farvet bladene, bær og stilken. Tør embosset stilken. Brugt cracklpaint på bladene. Glossy på bærene. Stemplet med Magnolia stempel. TH tag. Bånd som jeg har farvet med glimmermist og distressing ink. SU stempel.
Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer.

7 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Det er godt nok nogle flotte kort. Dejlige farver.
Og så håber jeg da du overlever...men det bliver sikkert underligt at fejre jul uden Nick. Men tænk hvor heldig han er....og moar kan da sende jule-overlevelsespakker...hihi.
God uge til dig.

Annette sagde ...

Ja, det bliver da lidt trist i julen. Men så må vi glæde os over den fantastiske oplevelse han får. Super flot julekort du har lavet, med "vores" juletekst stempel. Glæder mig også til mit skal bruges.

God weekend,

Mio sagde ...

Super lækre sider i din julesmask (elsker det ord)
Også et stort tillykke til dig, med den ultra lækre papirblok : )
Py..det bliver en noget anderledes jul, for jer, og jeg kan godt følge dig i dine snøft : ) godt at du ved at han bliver hygget om, og får nogle super gode oplevelser.
Rigtig god weekend til dig : )

Charlotte Ravn sagde ...

Super flot julekort!
Uh jeg kender godt det med at skulle undvære sin søn i julen, min holder jo jul hos sin far hvert andet år! ...selvom jeg hvert år forsøger at lokke ham til at blive hjemme hos mig. :) Du klarer det nu nok og får en dejlig jul alligevel, det vigtigste er jo, at man ved de har det godt og det er jeg sikker på at "skibumsen" har! ;)
God weekend!

Karina Beck sagde ...

Endnu en lækker side i din julesmask. Jeg er også i fuld gang ; )
Uha ja, det er svært med de unge mennesker. Jeg har rigtig svært ved at sige nogle trøstende ord, for jeg sidder jo selv i det...
Jeg kan jo kun sige som de andre, det er gode oplevelser for livet!
Knus

Pia sagde ...

Kan godt forstå du snøfter men bliver helt sikkert en kæmpe oplevelse. Super flot kort

lam sagde ...

sikken et skønt julekort og ejg håber du kommer igennem julen uden ham