fredag, november 28, 2008

Candy og juleudfordring.

Forleden fik jeg lavet denne candy pose til min svigerinde som holder sin fødselsdag på søndag.
Jeg har brugt min skønne just rite stempel. Citatet har jeg fundet på Scrapsisters. Der skulle stå mere men jeg løb tør for e'er. Så satte jeg min svigerindes forbogstav inden i istedet. QK scallop. Papiret er fa la la som jeg har taget et billed af og printet ud. Båndet er det jeg købte i Stof2000.

Jeg har også lavet et kort til hende men det må vente til mandag, for hvis nu hun kigger forbi. Det gør ikke noget med posen her, så har hun bare noget at glæde sig til. :o)

Så har jeg også taget en juleudfordring op fra Engel/Heidi det lyder rigtig rigtig hyggeligt. Især for mig der bare æææææælsker julen og ville ønske den varede lige til påsken. Mig der hvert år altid får båret julen med ind i det nye år. :)
Så har du det på samme måde med julen, så kig forbi Heidis blog.

Imorgen skal vi pynte op til jul. Endelig. Det bliver skønt at få julepynten op igen. Nå vi er færdige skal vi spise æbleskiver. Uhm jeg glæder mig.
Så vil jeg ønske jer allesammen en rigtig god weekend og en dejlig 1. søndag i advent.
Tusinde tak fordi i kiggede forbi. :)

onsdag, november 26, 2008

En lille snemand

Jeg har syet 2 små snemænd, det er en fra Tilda bøgerne (Panduro) det er kun den ene der er blevet helt færdig. Så den anden må vente lidt med at komme på bloggen.

Jeg er vild med snemænd jeg køber normalt 1 hvert år. Nogen gange flere hvis de er søde. Bogen købte jeg for nogle år siden. Men nu synes jeg at det var på tide med at få lavet nogle figure. Så her er den første lille snemand. :) Billedet er desvære ikke blevet helt godt men han har små knapper som ørevarmer.
Jeg har også shoppet lidt bånd. Jeg er iøjeblikke blevet helt gal med bånd. Men jeg har et lille problem der er ikke mere plads i min båndtaske. Så jeg må på udkig efter en ny. Iiiih så skal jeg shoppe igen.......Yes hi hi :o)

De her bånd har jeg købt i en lille hyggelig butik som ligger i Holmbladsgade. Hun har rigtig mange søde ting og sager. Så var der -25% på alt i butikken. Uha det var svært at ligge bånd på sig selv. hø hø. :o)
Forretningen hedder Butik_ChaDor. De har julebånd har jeg købt i Stof2000.Stemplerne har jeg købt hos Panduro.

Nu vil jeg se at blive færdig med min anden lille snemand og et fødselsdagkort. Men I skal ha' så mange tak fordi I kiggede forbi. :)

På gensyn og forsat god regnvejrs onsdag. :)

tirsdag, november 25, 2008

Kursus

Så er jeg tilbage på bloggen igen efter 3 dages kursus 1 weekend og 1 dag. :)

Jeg har ikke fået scrappet efter jeg er kommet hjem fra kurset. For jeg har fået så meget information banket ind i hovedet, at jeg måtte bruge weekenden til at "prøve" at koble fra og "ligge" informationen ordentlig på plads oppe i hovedet. :)
Kurset hedder helt ordret : Program for forælder Studio lll kurser - kurser i at håndtere problemskadende adfærd for forælder med børn med autisme spektrum forstyrrelser med og uden udviklingshæmning eller ADHD.
Emil har hele den diagnose dog uden ADHD Han kan også være selvskadende og slå mig. Så det var rigtig rart endelig at komme på det kursus. Vi lærte forskellige teknikker i at afværge når ens barn enten slår, sparker eller river i hår, og på sådan en måde at hverken barnet eller vi selv lider overlast ved afværgelsen.
Jeg lærte også en meget vigtig ting: træd et skridt tilbage og træk vejret dybt og tænk over om det er en adfærd jeg vil ændre eller om det er en helt harmløs adfærd han har gang i. "Lad vær med at smide benzin på bålet".
Så da jeg kom hjem i fredags skulle jeg rigtig igang med at afprøve de teknikker jeg havde lært.
Jeg skal love at jeg fik brug for dem, nu havde han været på aflastning i de 3 dage, så skulle jeg da lige ha' hele turen da han kom hjem. Jeg tør næsten ikke at sige det, men han kom hurtigere ud af de "anfald" han havde i weekenden og de sidste 2 nætter. Men nu må jeg jo se tiden an der er ikke en dag der er ens med Emil. :)
Jeg kunne snakke meget mere om det kursus. Men jeg kan tilføje, at det er videncenter_for_autisme og Langager_skolen som afholdte kurset. Vores 2 underviser Trine_uhrskov og Kirsten_Bundgaard var utrolig dygtigte til at lære fra sig, på en måde så alle kunne forstå det. De var også med til at vi fik en rigtig hyggelig stemning på holdet.

Jeg kan varmt anbefale kurset til andre som arbejder, eller har et barn eller kender nogen der har et barn med samme selvskadende adfærd.

Selvom jeg ikke har scrappet noget, så har jeg været rund på de forskellige blogge. Der er sandelig blevet lavet mange utrolig skønne ting rundt omkring på bloggene.:)
Men jeg nåede også at få syet en snemand og shopper lidt. Men det må vente til imorgen. Nu vil jeg "hoppe" i seng.
Men I skal ha' 1000 tak for de søde kommentare som I har lagt på min blog imens jeg var væk. Det var hyggeligt at komme tilbage til. :)
Så godnat og på gensyn imorgen. :)

mandag, november 17, 2008

Trolde og nisser

Ja og så en lille snemand. :)
Filt troldene og nisserne lavede jeg for ca. 4-5 år siden, men igår fandt jeg kassen frem igen. De har ligge i kassen de sidste 2 år. For Emil er en lille pilfinger og han fik nærmest pillet håret af den ene trold. Men denne gang tror jeg, at de kommer op på de øverste hylder i stuen. Så kan han lære det kan han, nemlig ja. :)

Men jeg synes at de havde fortjent at komme på bloggen efter de år i kassen :)

Troldene var de første jeg lavede. Jeg var ikke så god til at lave næser. Alle de andre på holdet lavede nogle rigtig søde små næser, men mine næser blev altid til nogle "ordentlige gøjser" i stedet. :) Men jeg synes nu det passer meget godt til mine filttrolde og nisserne. :)


Ja og så til den lille snemand. Det var en jeg købte på posthuset idag. Den kostede kun 9.95 så dem måtte jeg da lige ha' for det var jo rigtig billigt. :) Den er helt perfekt til at skrive julekortene med. :)
Det var det fra mig i denne uge. Så I må allesammen ha' en dejlig uge og på gensyn. :)

lørdag, november 15, 2008

Julemand

Ja jeg kunne se, at jeg måtte igang med at lavet julekort af mine nye stempler. Det gik jeg så gang med,men det blev kun til 1 kort, det blev julemanden der kom på. Jeg ville ha' lavet nogle flere kort af de andre stempler. Men Emil har været i dårlig humør denne uge, så det er ikke så meget jeg kan nå at lave når han har det humør på.
Men nu skal jeg på 3 dags kursus i næste uge. Så tager jeg stempelaftrykkene med så kan jeg da måske nå, at farvelægge dem. :)

Men her er så min julemand .

Materialerne jeg har brugt er ensfarvet rødt karton. Det mønstret papir kan jeg ikke huske hvor er fra. Men jeg købte det hos dreampapers sidste jul. Båndet er noget jeg lige har købt i Fakta til 10 kr for 5 m. Mit just Rite stemple. Scallop fra QK Cookie cutter dies. Wish list har jeg selv stemplet også med mine just Rite stempler (Times New Roman Font). Papiret med "Wish list" på er en skabelon jeg har fra www.mirabyll.blogspot.com . Der har jeg fundet mange andre gode ting som hun har lavet. Jeg har givet papiret med "Wish list" kaffe for det var alt for hvidt. Jeg har brugt Kalk rundt om lygter og julemanden, det ses nok ikke så tydeligt.

Tak for jeres søde kommentare som I ligger på min blog. I må ha' en rigtig god weekend. :)

onsdag, november 12, 2008

Glædelig jul

Ja glædelig jul jeg er nemlig kommet i julehumør. Det er jeg fordi jeg har købt nogle super søde julestempler af Anne Bente. Så i den anledning har jeg også ændret min blog, så den er blevet rigtig julet. Men nu skal jeg bare lige ha' ændre min header en af dagene.

Stemplerne har fået hvert sit billed, det synes jeg de var søde nok til. :)
Nu glæder jeg mig til at få dem farvlægge og bruge dem til flere julekort.

I må forsat ha' en god aften, og på gensyn. HO HO HO :)

søndag, november 09, 2008

Før & efter

I torsdags var jeg nede hos Dreampapers på et "lag på lag" kursus, som Lisette underviste i. Vi skulle lave et LO efter det her LO som Lisette havde lavet og som hun oven i købet havde vundet en konkurrence med. Præstations angsten var der allerede sat ind. :)

Det var et kanon godt kursus. Jeg har lært en masse nye teknikker, som jeg ikke har haft mod på, at prøve før. Så det er ikke sidste gang jeg skal rive, kradse, bide og sværte kanter på et LO. Men jeg fandt da ud af, at "lag på lag" teknik, det er ikke bare lige til. For hold da op hvor fik jeg sved på panden. Der var lige pludselig mange ting jeg skulle tage stilling til på en gang og på meget kort tid. :)
Det var lidt af et pres. Nu er jeg en meget langsom scrapper og er i gennemsnit ca. 4 mdr. om et LO. Her havde vi jo kun 2½ time. :)

Men jeg nåede da at få det færdigt her til aften. :)
Så her er mit bud på et lift fra Lisette.
Her er nogle af teknikkerne jeg ikke har prøvet før.
Vi skulle rive midt inde på papiret og ligge lag under hullerne.
Eye-lets i papiret og derfter floss bundet i.
Titlen har jeg brugt thickers brune vinyl og givet dem guld sværte bagefter har de fået lidt chestnuts sværte i kanten.
Papiret fik vi udleveret fra Dreampapers.
Mine Amager billederne jeg har brugt er nogle jeg har fundet HER .
Nu vil jeg sige tusinde tak til alle jeres som kigger forbi min blog og tak for jeres søde kommentarer. I må forsat ha' en god søndag aften. :)

onsdag, november 05, 2008

Jule kort

Jeg startede på julekortet igår og fik det færdig idag.
Det er første gang jeg har lavet et julekort med hvidt karton og brugt så meget glimmer på et kort. Men jeg synes at det blev ganske fint.
Jeg har lavet julehjertet af 2 muffins forme som jeg lige har købt i Netto. Stempletaftryk har jeg fra Maria. Kanten, blonde og brads har fået embossing. GOD JUL er thickers fra Netto, de fik lige lidt rød stempelfarve på. Blandet blomster, den store hvide fik glimmer og de små røde var hvide og fik rød glimmermist. Punchinella.

Nu vil jeg bevæge mig ud i regnen. Men I må ha' en god dag alligevel trods regn. På gensyn.

tirsdag, november 04, 2008

Mer' fart.

Jeg deltog i Dreampapers Oktober konkurrence med dette LO.

Det er nogle gamle billeder af Nick da han var 5 år. Vi var i Tivoli og han skulle bare prøve alt der køret rundt og gerne med fart på. Men hvergang han stod af spurgte han " Mor hvorfor køre de ikke hurtigere" ja det var jo et godt spørgsmål, men vi søgte videre for at finde en forlystelse med meget mere fart på.
Der var godt nok nogle ting som han meget gerne ville prøve, men det var han ikke stor nok til. Men da han kom op i flyveren var han ganske tilfreds da han kom ned. "Den fløj hurtigt":) Ja nu ved jeg godt nok ikke om den var hurtigere. Men samlignet med de andre ting han prøvede, så ok da det så ud til at den "fløj" lidt hurtigere rundt. :o)

Men tænk at det er 13 år siden de billeder blev taget, nu er han 18 og er lige taget tilbage til skolen i Umeä i går. Han kommer først tilbage til juleferien.
Normalt vil jeg ikke ha' at tiden skal gå hurtigt. Men det må den gerne nu, så det snart kan blive jul. :)
Materialern jeg har brugt er ensfarvet karton. Den blå kant er fra Sassafras lass. Det grønne med blomster er fra Graphic 45. Punchinella clear. Muffinpapir form. Thickers Sprinkles vinyl.

Tak fordi I kiggede forbi og I må ha' en god tirsdag. På gensyn. :)

søndag, november 02, 2008

Fødsesdags kort

Så er jeg tilbage på bloggen igen efter jeg har ligget syg i nogle dage. Jeg blev syg sidste søndag efter min veninde var gået hjem. Ondt i halsen og øm i hele kroppen. Øv. Der lå jeg så i et par dage, jeg prøvede dog mandag at komme forbi de forskellige blogs. Men jeg måtte overgive mig til sofaen istedet.
Men da jeg så igen følte mig rask ca onsdag, så meldet familien lige sin ankomst, de ville da lige komme fordi og sige hej imens Nick har efterårs ferie. Så hele onsdagen stod det så på rengøring. Familien kom så både onsdag og torsdag. Det var super hyggeligt at de kom forbi. Men øj hvor var jeg træt fredag. Men det havde jeg ikke tid til for jeg skulle nå, at lave et kort til min svoger som fyldet 50 forleden og holdte sin fødselsdag igår. Det nåede jeg også af få færdig. Fredag aften stod så i sofaens tegn. Nick var hjemme hele aftenen, vi så vild med dans, og 2 dvd film. Det var en utrolig hyggelig aften vi havde sammen med Nick.
Lørdag var vi så til 50 år fødselsdag hos svorger. En rigtig fed fest. Og endnu engang er vi med til at lukke festen kl. 05.00. Hvad sker der så efter ca. 2 timers "nattesøvn" jeg vågner kl ca. 9.00 og kunne ikke sove. Men jeg falder heldigvis i søvn igen inde på sofaen.
Så da jeg endlig stod op ca. 12 så var jeg lige rundt på de forskellige af jeres blogs, det er da utrolig mange flotte ting I har fået lavet i denne uge. Jeg kan godt se at jeg snart skal ha' en bærbar, for så kan jeg følge med på de forskellige blog når jeg er syg. :)

Materialer jeg har brugt er ensfarvet papir og det stribet er fra Basicgrey, Blush. De søde små fugle er et stempelaftryk jeg har fra Connie, Magnolia Edwin, "gjerde" fra Rakel. Brads og blomsterne ved jeg ikke hvor er fra.

Nu tror jeg at jeg vil takke af for idag og sige på gensyn en anden dag. :)