tirsdag, november 04, 2008

Mer' fart.

Jeg deltog i Dreampapers Oktober konkurrence med dette LO.

Det er nogle gamle billeder af Nick da han var 5 år. Vi var i Tivoli og han skulle bare prøve alt der køret rundt og gerne med fart på. Men hvergang han stod af spurgte han " Mor hvorfor køre de ikke hurtigere" ja det var jo et godt spørgsmål, men vi søgte videre for at finde en forlystelse med meget mere fart på.
Der var godt nok nogle ting som han meget gerne ville prøve, men det var han ikke stor nok til. Men da han kom op i flyveren var han ganske tilfreds da han kom ned. "Den fløj hurtigt":) Ja nu ved jeg godt nok ikke om den var hurtigere. Men samlignet med de andre ting han prøvede, så ok da det så ud til at den "fløj" lidt hurtigere rundt. :o)

Men tænk at det er 13 år siden de billeder blev taget, nu er han 18 og er lige taget tilbage til skolen i Umeä i går. Han kommer først tilbage til juleferien.
Normalt vil jeg ikke ha' at tiden skal gå hurtigt. Men det må den gerne nu, så det snart kan blive jul. :)
Materialern jeg har brugt er ensfarvet karton. Den blå kant er fra Sassafras lass. Det grønne med blomster er fra Graphic 45. Punchinella clear. Muffinpapir form. Thickers Sprinkles vinyl.

Tak fordi I kiggede forbi og I må ha' en god tirsdag. På gensyn. :)

2 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Skønt layout med herlige farver, der passer lige til en dreng med fart på og en tivoli-tur. Jeg kan rigtigt godt li' opsætningen her. :-)
.. og så forstår jeg i øvrigt godt du gerne vil have tiden til at gå lidt hurtigt, til du ser din dreng igen.

Anne Bente sagde ...

total lækkert lo, flotte farver, opsæt og lækre detaljer, ja tiden render bare :)