mandag, november 17, 2008

Trolde og nisser

Ja og så en lille snemand. :)
Filt troldene og nisserne lavede jeg for ca. 4-5 år siden, men igår fandt jeg kassen frem igen. De har ligge i kassen de sidste 2 år. For Emil er en lille pilfinger og han fik nærmest pillet håret af den ene trold. Men denne gang tror jeg, at de kommer op på de øverste hylder i stuen. Så kan han lære det kan han, nemlig ja. :)

Men jeg synes at de havde fortjent at komme på bloggen efter de år i kassen :)

Troldene var de første jeg lavede. Jeg var ikke så god til at lave næser. Alle de andre på holdet lavede nogle rigtig søde små næser, men mine næser blev altid til nogle "ordentlige gøjser" i stedet. :) Men jeg synes nu det passer meget godt til mine filttrolde og nisserne. :)


Ja og så til den lille snemand. Det var en jeg købte på posthuset idag. Den kostede kun 9.95 så dem måtte jeg da lige ha' for det var jo rigtig billigt. :) Den er helt perfekt til at skrive julekortene med. :)
Det var det fra mig i denne uge. Så I må allesammen ha' en dejlig uge og på gensyn. :)

9 kommentarer:

Karina sagde ...

Skøøønne trolde og nisser. Er vilde med dem og deres store tryner.; )

Anne Bente sagde ...

åhhhh nejjjj hvor er de dog skønne, bliver rigtig i julestemning her inde på din blog

Heidi sagde ...

ejj hvor er de da bare super skønne - kan da godt forstår han ikke kunne lade dem være ;o)
Også rigtig god uge til dig ;o)

lam sagde ...

ej hvor er de hyggeligt de små filt trolde og nisser

Charlotte sagde ...

De trolde er virkelig søde!! Det har du gjort godt. Synes altså de store næser passer godt til dem. En trold er jo sådan en stor-klumpedumpe-en, som fylder lidt i landskabet, så må næsen jo følge med resten af kroppen :-)

Sarah sagde ...

Troldene og nisserne er faktisk ret søde. Jeg har bare virkelig et problem med filtning. Det løber mig koldt ned af ryggen og jeg får gåsehud bare ved tanken om at jeg skla røre ved sådan noget. Det ligger ret dybt i mig og jeg ved ikke lige helt hvorfor. jeg kan bare ikke lide det. JEg har det på samme måde med termosokker (især hvis de er våde)

troll13 sagde ...

Åhhhh, hvor er de bare skønne. fuldstændig som trolde og nisser skal se ud ;o)

LaChris sagde ...

Aj hvor er det bare nogle søde trolde !! Flot lavet ! Og trolde skal da ha store..gøjsere :O) Go weekend til dig og dine.

Anne Kristine sagde ...

Så flotte de trollene og nissene var da :o) Så flink du er :o)
Nå lengter jeg etter København og JUL i tivoli...vi har brukt å ta en tur rundt disse tider for å julejhandle... Og min far kom hjem fra København i kveld og da merker man det jo desto mer at lengselen kommer :o)Ja..ja vi får se...
Ønsker deg en flott og kreativ uke.
klem fra Anne