søndag, marts 31, 2013

Min scrapplads før/nu og så et lille fødselsdagskort.

Jeg kiggede lige tilbage på min blog for at, se hvormange gange jeg egentlig har lavet min scrapplads om......det har jeg gjort 3 gange og med ca. 2 års mellemrum, men nu må det være slut, med mindre vi flytter engang i fremtiden. ;O)
I får lige et par billeder fra min gamle scrapplads. Jeg havde et langt gammelt spisebord til at scrappe ved. Ved siden af havde jeg en mdf plade oven på et skuffedarium, hvor alt mit stof lå. Men da jeg ikke syr særlig meget mere ville jeg ha' nogle skabe så maskinerne kunne blive gemt der ind, men skal også være til lige at tage frem, når der er noget som skal sys. :)
Her under er min nye scrapplads.:) En lang bordplade på 3 m. Nu kan jeg stå op og scrappe, hvilket jeg også gjorde for det meste, ved den gamle scrapplads. Men det er lidt hårdt for ryggen at skulle stå op og scrappe ved en spisebord. Nu er det kommet op i en alm. køkkenbordhøjde, jeg købte køkken underskabene i IKEA. Barstolen er også købt i IKEA. Den er jeg rigtig glad for, for nogen gange er det fint at jeg kan sidde ned når jeg bruger min bærbar og laver noget på min camero. Under bordet ved stolen har jeg det gamle skuffedarium stående. Der er kommet hjul på så de kan trækkes ud når jeg skal sidde ned. I 6 af skufferne ligger alt mit scrap pynt, det er blevet opdelt i farver, i den øvereste skuffe ligger mine skæremaskiner, score bræt, lim og rengørning og den nedereste ligger alt mit større værktøj som ikke er så tit i brug. På 2 af gallerihylderne står mine punches. Thickers og andet pynt hænger på stængerne. 
Puha det har taget tid, men det bedste ved at få lavet om er, at nu kan jeg komme over til vinduet og rummet er blevet meget større og lysere. skøøønt :)
I får også lige fødselsdagskortet som jeg har lavet til min niece. 
Jeg har brugt Hero Arts stempler. MS sommerfugle punch. Happy Birthday er også et Hero Art stempel. TH  disstress ink pulver. TH desstressing ink.
Vi har haft gæster de 3 første dage i påsken. Emil kom på aflastning lørdag inden det sidste hold gæster kom og han skulle ha' været der til tirsdag efter skolen, men jeg blev ringet op imorges af aflastningen, han havde være dårlig hele natten. Så jeg måtte køre over og hente ham, heldigvis ligger aflastningen kun 5 min fra hvor vi bor i bil. Lige nu ligger han og slapper på sin seng. Håber han hurtig bliver frisk igen og ikke får smittet os andre.

Tusinde tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
I må forsat ha' en rigtig dejlig påske. 

lørdag, marts 23, 2013

Konfirmations invitationer

Har lavet konfirmations invitationer til min nieces konfirmation. Jeg lavede også invitationerne til hendes storesøster, (hvis I har lyst kan se dem, klik HER) De måtte godt ligne hendes storesøsters invitationer, hendes skulle bare være i pink, hvidt og sølv. Jeg fik lavet de fleste af dem da jeg var til maratonscrap hos Love2scrap for et godt stykke tid siden. Men nu har jeg endelig fået grønt lys fra min svigerinde, til at ligge kortet på bloggen. De blev sendt forleden og skulle være fremme hos modtagerne nu.:) Det blev til 24 stk ialt. Velkomme sange skal jeg også lave, de skal ligne invitationerne bare mindre. Der skal bruges mellem 45-50 stk, så jeg tror at jeg måske går igang dem lige her påsken ;O)  

Har brugt pink bazzill karton. Små blonde servietter fra Panduro. Invitation stemplet er et jeg engang fandt i Netto. Blomster fra YOU DO. Bling bling fra gemmerne. Datostemplet er et Primastempel tror jeg nok. POW glitterkarton. MS mini sommerfugle. 

Tusinde tak fordi I kom forbi og kiggede eller lagde en lille søde kommentarer. De varmer at læse :)
Scrap knus Gitte

tirsdag, marts 19, 2013

OSH kort

Mens jeg venter på at strømmen skal komme tilbage:(. Tænkte jeg at jeg lige kunne blogge lidt fra mobilen. HURRA for smart phones =o). Jeg trængte også til en lille pause i mit rengøring/oprydning og udsmidnings vanvid. Startede med at bogstaveligt talt vende mit Scrapværelse på hovedet for et par uger siden. Så nu et det blevet lavet helt om der inde. Hold da på hvor tog det bare laaaang tid. Men nu er det færdigt og det er blevet så lækkert synes jeg selv. Nu kan jeg stå op og scrappe. Sad faktisk sjældent ned, sidder kun ned når jeg laver noget på min camero. :) Jeg får taget lidt billeder når vejret bliver lidt bedre :) Jeg forsætter i resten af lejligheden for jeg synes der er ret mange ting som nok skulle ha' været smidt ud for længe siden.
Nå men mens jeg venter så får I lige et par OSH kort. :)

Har brugt alm. hvidt karton og stemplet direkte på kortet med mit lækre "gamle" kornstempel fra Hero Art.
Jeg har vist forsømt blogland de sidste par uger, men det vil jeg prøve at rette lidt op på senere. Hvis altså strømmen kommer tilbage som lovet 16.30 :0)

Tusinde tak fordi I kiggede forbi og for jeres søde kommentarer. De varmer. :)
Scrap knuz Gitte.mandag, marts 04, 2013

Et LO til Veckans skiss v.9


Jeg fandt også disse billeder blandt min fars mange billeder. Husker tydeligt da de blev taget. Billederne tog min far da vi var på sommerferie hos hans feriefamilie i Nord Jylland, de boede omkring Østerild. De havde den sødeste hest stående på marken bag deres hus.:) Jeg glædede og håbede altid at vi skulle på sommerferie hos dem hver sommer. Men desværre var det ikke hvert år vi var der.....øv. 
Da billederne blev taget havde vi været der en hel uge. Hverdag var jeg med ude sammen med min fars feriemor og kalde hesten Flicka hen til hegnet. Vi gav hende gulerødder og jeg fik lov til at klappe hende. Flicka var en rigtig sød gammel hoppe. Jeg ville også gerne ha' en hest, ligesom Flicka, men min far mente, at jeg måtte nøjes med Flicka når vi var på ferie heroppe. Året efter fik vi en hund.....ikke helt det samme, men ok når vi nu boede i lejlighed. ;O)

Min fortolkning af ugens skitse hos veckans skiss
 
Beklager farverne har taget billedet af LO'et idag kl 2,1 det skal nemlig på Veckans Skiss blog inden kl 24. Nåede det lige. ;O)  

 Dette er skitsen jeg har lavet LO'et efter. Det er Charlotte  som har lavet skitsen. 
 
Tusinde tak for jeres søde kommentarer og fordi I har tid til at kigge forbi. 
Scrap knus Gitte

lørdag, marts 02, 2013

HalloLO :)

Så fik jeg endelig lavet LO'et færdigt. Det er billeder som min far har taget i min mormors sommerhus foråret 1967. De lå mellem alle billederne som jeg fandt da vi tømte kasserne fra min far. Jeg er helt vild med de billeder, jeg ligner en som bare ikke er helt tilfreds med at blive "plantet" i det sammen revet græs, så er jeg måske en lille smule nysgerrig alligevel.=D. Fnis min mor og far har sikkert synes, at det var ret sjovt og tænkt, "så kan hun sidde der og hygge sig, mens vi forsætter havearbejdet"....*gg*

Har brugt alm. crem Bazzill. Karton fra StudioCalico, October Afternoon og Creat Paper. Pynt fra OA og SC. Titlen "Hallo" er Thickers fra American Crafts som jeg har mistet med red wagon fra OA og Mustard fra Heidi Swapp. Tvine. Splattet med misteren: Mustard fra HS. Wasi tape. Brads fra Dear Lizzy  Stickers fra Panduro. 
For et stykke tid siden gav Nikolette os fra Mighty scrapgruppen en lille "opgave". Hun ville gerne se hvad vi kunne finde på at bruge de 2 vedhæng til. :)
Jeg farvede den ene med Rangers alcohol ink: pearl og brugte den på LO'et. Kan godt lige se den bag bien. ;O) Den anden har jeg ikke brugt endnu. ;O)
Jo tak skal I ha' :), det går bedre med fingerne, men skal hele tiden tænke over når jeg skal bruge min højre hånd, for hvis jeg får ramt fingerne, så siger jeg nogle meget "mærkelige" ord i en lang sætning. ;O)
Nu vil jeg cykle en tur i Fields og bytte et par bukser som jeg købte til Emil forleden. De er desværre for lige et nr for små både i længden og i omkreds, han er også vokset lidt kan jeg se på nogen af han cowboybukser. Han har også taget lidt på, det er bare så skønt fordi han er meget undervægtig, selv om han spiser som 2 voksne mænd. ;O) Håber ikke det er for koldt derude, vejret på Amager er meget trist og gråt. Håber der bare kommer lidt sol og varme nu når det er den første forårs weekend. :)

I må nyde denne første forårs weekend og tusinde tak for jeres søde kommentarer.
Scrap knus Gitte