søndag, marts 31, 2013

Min scrapplads før/nu og så et lille fødselsdagskort.

Jeg kiggede lige tilbage på min blog for at, se hvormange gange jeg egentlig har lavet min scrapplads om......det har jeg gjort 3 gange og med ca. 2 års mellemrum, men nu må det være slut, med mindre vi flytter engang i fremtiden. ;O)
I får lige et par billeder fra min gamle scrapplads. Jeg havde et langt gammelt spisebord til at scrappe ved. Ved siden af havde jeg en mdf plade oven på et skuffedarium, hvor alt mit stof lå. Men da jeg ikke syr særlig meget mere ville jeg ha' nogle skabe så maskinerne kunne blive gemt der ind, men skal også være til lige at tage frem, når der er noget som skal sys. :)
Her under er min nye scrapplads.:) En lang bordplade på 3 m. Nu kan jeg stå op og scrappe, hvilket jeg også gjorde for det meste, ved den gamle scrapplads. Men det er lidt hårdt for ryggen at skulle stå op og scrappe ved en spisebord. Nu er det kommet op i en alm. køkkenbordhøjde, jeg købte køkken underskabene i IKEA. Barstolen er også købt i IKEA. Den er jeg rigtig glad for, for nogen gange er det fint at jeg kan sidde ned når jeg bruger min bærbar og laver noget på min camero. Under bordet ved stolen har jeg det gamle skuffedarium stående. Der er kommet hjul på så de kan trækkes ud når jeg skal sidde ned. I 6 af skufferne ligger alt mit scrap pynt, det er blevet opdelt i farver, i den øvereste skuffe ligger mine skæremaskiner, score bræt, lim og rengørning og den nedereste ligger alt mit større værktøj som ikke er så tit i brug. På 2 af gallerihylderne står mine punches. Thickers og andet pynt hænger på stængerne. 
Puha det har taget tid, men det bedste ved at få lavet om er, at nu kan jeg komme over til vinduet og rummet er blevet meget større og lysere. skøøønt :)
I får også lige fødselsdagskortet som jeg har lavet til min niece. 
Jeg har brugt Hero Arts stempler. MS sommerfugle punch. Happy Birthday er også et Hero Art stempel. TH  disstress ink pulver. TH desstressing ink.
Vi har haft gæster de 3 første dage i påsken. Emil kom på aflastning lørdag inden det sidste hold gæster kom og han skulle ha' været der til tirsdag efter skolen, men jeg blev ringet op imorges af aflastningen, han havde være dårlig hele natten. Så jeg måtte køre over og hente ham, heldigvis ligger aflastningen kun 5 min fra hvor vi bor i bil. Lige nu ligger han og slapper på sin seng. Håber han hurtig bliver frisk igen og ikke får smittet os andre.

Tusinde tak fordi I kiggede forbi min blog og for jeres søde kommentarer.
I må forsat ha' en rigtig dejlig påske. 

9 kommentarer:

Linda sagde ...

Wauh et lækkert rim du har....jeg er da slet ikke misundelig
Forsat god påske

Mio sagde ...

Ej jeg håber at den kære Emil ikke får sådan en omgang vi har haft : / håber han snart bliver frisk og undgår at smitte jer.
Glæder mig til at se dit fine nye Scrap rum IRL det ser super godt ud. Rigtig sødt kort og det baggrundstempel er bare et af mine ynglings : )
Forsat god påske søde knus

Annette sagde ...

Tillykke med de nye omgivelser igen, igen. Det kan jo også være en ny hobby at indrette scraprum. hihi
Det ser utroligt fint og lækkert ud - og sikke en orden !
Åih, hvor synd for Emil og træls med sygdom især i påsken.
Jeg håber det er hurtigt overstået.

God ny frisk uge.

Connie sagde ...

Nej, hvor ser dit scraprum lækkert ud. Dejlig lyst og inspirere.

Skønt fødselsdags kort.

God Påske og bedring til Emil.

Lise sagde ...

Lækkert scraprum...dejligt med plads og pænt opryddeligt...hvor længe varer det:-))))))
Rigtig sødt kort.
Fortsat god påske

Annette sagde ...

Hold da helt op hvor er det bare et fantastisk scrapsted du har. Meget misundelig er jeg...:-)

Nikolette sagde ...

Hvor er det dog et dejligt scrappe-værelse du har! Jeg glæder mig til at jeg har fået lidt mere ordn i sagerne her i Ganløse ;)

Marianne sagde ...

Super lækkert kreasted - jeg ved ikke, om det bare er lyset, men det ser meget mere lækkert og lyst ud på det sidste billede...
Rigtig god weekend :)
-Marianne

Pialine sagde ...

Lækker scrap plads du har fået lavet, super at du har alt lige ved hånden nu. Super sødt kort :)
Håber Emil er kommet ovenpå igen :)
knus
Pialine xxx