lørdag, marts 02, 2013

HalloLO :)

Så fik jeg endelig lavet LO'et færdigt. Det er billeder som min far har taget i min mormors sommerhus foråret 1967. De lå mellem alle billederne som jeg fandt da vi tømte kasserne fra min far. Jeg er helt vild med de billeder, jeg ligner en som bare ikke er helt tilfreds med at blive "plantet" i det sammen revet græs, så er jeg måske en lille smule nysgerrig alligevel.=D. Fnis min mor og far har sikkert synes, at det var ret sjovt og tænkt, "så kan hun sidde der og hygge sig, mens vi forsætter havearbejdet"....*gg*

Har brugt alm. crem Bazzill. Karton fra StudioCalico, October Afternoon og Creat Paper. Pynt fra OA og SC. Titlen "Hallo" er Thickers fra American Crafts som jeg har mistet med red wagon fra OA og Mustard fra Heidi Swapp. Tvine. Splattet med misteren: Mustard fra HS. Wasi tape. Brads fra Dear Lizzy  Stickers fra Panduro. 
For et stykke tid siden gav Nikolette os fra Mighty scrapgruppen en lille "opgave". Hun ville gerne se hvad vi kunne finde på at bruge de 2 vedhæng til. :)
Jeg farvede den ene med Rangers alcohol ink: pearl og brugte den på LO'et. Kan godt lige se den bag bien. ;O) Den anden har jeg ikke brugt endnu. ;O)
Jo tak skal I ha' :), det går bedre med fingerne, men skal hele tiden tænke over når jeg skal bruge min højre hånd, for hvis jeg får ramt fingerne, så siger jeg nogle meget "mærkelige" ord i en lang sætning. ;O)
Nu vil jeg cykle en tur i Fields og bytte et par bukser som jeg købte til Emil forleden. De er desværre for lige et nr for små både i længden og i omkreds, han er også vokset lidt kan jeg se på nogen af han cowboybukser. Han har også taget lidt på, det er bare så skønt fordi han er meget undervægtig, selv om han spiser som 2 voksne mænd. ;O) Håber ikke det er for koldt derude, vejret på Amager er meget trist og gråt. Håber der bare kommer lidt sol og varme nu når det er den første forårs weekend. :)

I må nyde denne første forårs weekend og tusinde tak for jeres søde kommentarer.
Scrap knus Gitte

5 kommentarer:

Pialine sagde ...

Superskønt billede af dig, sjovt som minderne kommer frem ved gamle billeder. Flot LO - og flot design, opgaven har du da løst til UG+ :)

Tak for blog-besøget, det er så hyggeligt at få besøg af dig :) Skeen har jeg købt hos Else Hemmingsen, hun har oprettet en gruppe - jeg inviterer dig, så kan du fornøje dig med at se på alle de flotte charms hun har til salg :)
Vejret her er også gråt men lyst og hamrende koldt...det forår lader vente på sig :)
Knus
Pialine xxx

Connie sagde ...

Skønt layout, Gitte. Synes det er sjovt, at scrappe og se de gamle billeder fra denne gang vi var små. Mine forældre har fået lavet en del hos en rigtig fotograf, så jeg har mange gode.

Du har da fået brugt den "ørering" godt. Har hende Nikolette huskede at udfordre sig selv? Haha

Ha en dejlig søndag.

Bodil sagde ...

Så fin LO du har lagd. Koselig å scrappe slike gamle bilder :)
Flotte farger og fine detaljer også.

Annette sagde ...

Hvor er det bare et smukt LO, og det er bare SÅ hyggeligt med "gamle" billeder. Scannede igår en masse gamle billeder ind til min far. Der var en del af mig som 2-3 årig... altid hyggeligt.

Mio sagde ...

Sikke et super lækkert Lo , og skønne billeder : )
Den opgave har du løst rigtig godt, selv om den gemmer sig lidt : ) ( her taler jeg om udfordringen fra Nikolette : )
Det Lo skal jeg da se med fingerne næste gang : )