lørdag, marts 23, 2013

Konfirmations invitationer

Har lavet konfirmations invitationer til min nieces konfirmation. Jeg lavede også invitationerne til hendes storesøster, (hvis I har lyst kan se dem, klik HER) De måtte godt ligne hendes storesøsters invitationer, hendes skulle bare være i pink, hvidt og sølv. Jeg fik lavet de fleste af dem da jeg var til maratonscrap hos Love2scrap for et godt stykke tid siden. Men nu har jeg endelig fået grønt lys fra min svigerinde, til at ligge kortet på bloggen. De blev sendt forleden og skulle være fremme hos modtagerne nu.:) Det blev til 24 stk ialt. Velkomme sange skal jeg også lave, de skal ligne invitationerne bare mindre. Der skal bruges mellem 45-50 stk, så jeg tror at jeg måske går igang dem lige her påsken ;O)  

Har brugt pink bazzill karton. Små blonde servietter fra Panduro. Invitation stemplet er et jeg engang fandt i Netto. Blomster fra YOU DO. Bling bling fra gemmerne. Datostemplet er et Primastempel tror jeg nok. POW glitterkarton. MS mini sommerfugle. 

Tusinde tak fordi I kom forbi og kiggede eller lagde en lille søde kommentarer. De varmer at læse :)
Scrap knus Gitte

6 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

De er SÅ fine. Godt du ikke beskar fotoet alt for meget ; ) : )
God påske.

Annette sagde ...

Hvor er de bare flotte. Sikke en køn niece du har.
De små kageservietter er bare så fine her også.
Glitterkatonen er stærkt vanedannende, ved du det ? For et år siden kunne jeg ikke fordrage glitterlim og den slags papir med alt det dumme drys på. Nu sidder jeg og smører glimmer på alt muligt og har brugt flere ark glimmerpapir. Jeg bliver helt bekymret over hvad der sker med mig....haha. Men det er SÅ fedt.
God søndag og god påske til dig.

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor er de bare fine! :)

Mio sagde ...

Super flotte indbydelser og de er endnu flottere IRL : ) ja det POW papir bliver man ret afhængig af som aka skriver tihi...
Jeg er kommet op til overfladen igen py..... Sikke en omgang, så jeg er i fuld gang med at prøve at indhente alt det forsømte : )) knus

Heidi sagde ...

Hvor flot - og sikke et arbejde :-)

Karina Beck sagde ...

Rigtig god bedring til Emil!
Knus herfra.