mandag, oktober 14, 2013

Ferie og julekort kursus hos Scrapsisters :)

Så er ferien desværre slut. Vi kom hjem igår søndag kl. 02.00 fra Alanya. Vi var afsted i 14 dage, med  min mands søskende og deres familier, 15 stk i alt.:)
Det var en fantastisk dejlig ferie, også selv om vi havde en hel dag og nat med uvejr og det blev koldt. Men da det var passeret blev det rigtig dejligt varmt igen, helt op til 33 grader efter middag. :) Lige til at klare.....aaahhh.:)  
Nu skal jeg igang med at orden ferien billederen....nægter at udtale mig om hvor mange billeder jeg har taget.....men jeg er ret sikker på, at det bliver et meeeeget tykt mini-album.....*gg* =0)Imorgen starter Scrapsisters Julekort kursus. 
Du kan stadig købe kurset, klik HER :)
Her er en lille sneak af mit julekort.

Scrapsisters spurgte mig om jeg vil lave et julekort samt en tutorial, til deres julekort kursus, det kunne jeg bestem ikke sige nej til og for hvert solgte kursus, donerer scrapsisters 10.- kr til Børns Vilkår. :)
Så 2 rigtig gode grunde til at købe kurset..... Støtte et rigtigt godt formål, samt få en masse dejlig inspiration til dette års julekort. :)

Rigtig dejlig efterårsferie til jer som har det, resten der ikke har det, I må ha' en rigtig dejlig uge.  :)
Scrap knus Gitte

2 kommentarer:

Charlie sagde ...

Selvom jeg lige har pakket 2116 julekort i kasser GLÆDER jeg mig til at se hvad I har fundet på - en lille pause og så skal jeg i gang med mine egne julekort.

Marianne sagde ...

Ferien lyder skøn! :)
Og sneaket på julekortet er vildt lækkert. En skam, at man slet ikke laver kort, men håber da, at vi må se hele kortet herinde på et tidspunkt.