lørdag, september 21, 2013

Lag-på-lag kursus

Så er jeg tilbage efter en lang blog pause. Der har været en del fødselsdage fester i familien og en masse familie tam tam det sidste halve år. Som om det ikke var nok, så er jeg også gået helt amok her hjemme og har fået ryddet ud i gemmerne. Vi har boet her i 23 år, sikke meget vi har nået at få samlet i de år uden vi egentlig har tænkt over det. Med nu er der tyndet ud i skabe og skuffer. Det er bare så skøøøønt. =) Forsatte med at male værelserne, 3 af værelserne er malet, nu mangler jeg kun 4 værelser + de mange meter karme :0/ Det tager desværre rigtig lang tid, for jeg har ikke så mange timer om dagen, jeg kan nemlig kun male i dags timerne hvor Emil er på sin STU. Det hele skal ryddes væk inden han kommer hjem kl 16. :0/. Jeg satser da stærkt på at blive færdig inden jeg skal pynte op til jul. =)

Tirsdag d.10/9 var på kursus hos Love2scrap. Det var Trine Brandt-Lassen som underviste os i at lave lag-på-lag LO. Hold op hvor jeg synes det var svært. Ikke fordi jeg glemt hvordan man scrapper, mens jeg har været væk fra blog-land, for jeg har da scrappet lidt ind imellem  :). Men det at skulle bruge så meget papir og så klippe i frihånd....puha.....*fnis* Trine sagde på et tidspunkt "at vi behøvede ikke at bruge mere end 10 min på at lave et LO når materialerne var samlet.....WHAAATTTTT....der knækkede min film..... KUN 10 min!!!!! Mig som bruger mindst 1 mdr på 1 LO!!!!! HAHA.  Men ok jeg prøvede virkelig, var en halv time om at sætte papir og billedet sammen. :D.....(=D tror vist det var sæson rekord) Måtte dog pynte det færdigt dagen efter, det tog kun 10 min......*gg* =D Det var et kanon godt og lærerigt kursus. :0)
Kan godt se at papiret sidder lidt skæv, men det er vel ok, min far var jo sømand.....*fnis* ;o)

Brugte en 6x6 blok fra Studio Calico; Atlantic Collection. Thickers fra AC. SC træstjerner og træchevrons. Træalfabet. Trine Brandt-Lassens fede stempler: Det gode liv og Smil du er på
Idag har jeg endelig en fri lørdag og skal ikke andet end at scrappe. :)
Ønsker jer en rigtig dejlig weekend. 
Scrap knus Gitte. :)

7 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Ja, det var et godt kursus!
Det er dejligt, at se dit layout færdigt ; ) : ) Det blev flot.
Rigtig god maling og weekend. Jeg vil se frem til at se alt det, du har scrappet ; )

Heidi sagde ...

Lyder til du har nok at se til pyha :-/

FLOT layout, fedt med lag på lag og ja 10 min ha ha ha den tror jeg heller ikke på lykkes hos mig :-)

Trine Brandt-Lassen sagde ...

Hvor er det blevet godt med titel og pynt! Yeah, for at lave et layout på 30+10 min, Gitte! Min mission er fuldført, når du går fra 1mdr til under een time. Hvad kan det dog ikke ende med :-) Tak for at gi det en chance!

Linda sagde ...

Skønt LO du har lavet og dejligt med et kursus som kan sætte gang i inspirationen :-)
Rigtig god søndag aften

Bodil sagde ...

Så flott LO du har lagd.
klem :)

Margit sagde ...

Super flot LO... og den tidsramme kunne BESTEMT osse teste mig til det yderste!!! fnis...
Bare det at bruge flere FORSKELLIGE papirer på samme LO er grænseoverskridende... =0)
Knus

Annette / aka sagde ...

Dejligt at se/høre fra dig igen.
Rigtig flot layout du fik ud af den opgave. Og jeg kan godt følge dig i det med tiden...og alle lagene. Det er faktisk slet ikke så let som det ser ud.
God dag herfra.