torsdag, maj 09, 2013

Konfirmations kort.

Min smukke niece konfirmeret i søndags (den tredje konfirmand i familien :O)). Hendes kjole var bare så fin med perler rundt i taljen og håret var så flot sat med en fletning gennem håret og slangkrøller, hun var bare så fin. Hun skulle køre i en Ford Mustang fra kirken og hen til festlokalerne. Hendes fine frisuren holdt hele turen. ;O) Hun strålede om kap med solen på himlen efter den køretur.
Hun fik en rigtig skøn fest, med taler, sange og utrolig lækker 3 retters gourmet menu. Jeg sang en sang til hende (Bob Dylan: May you stay forever young) Jeg gjorde det kun fordi jeg var en lille smugle "presset" af hendes mor, min søde svigerinde.:) Heldigvis var konfirmandens gudmor (min anden søde svigerinde) i samme båd som jeg og hun var også en lille smugle "presset" og meget nervøs for, at skulle holde en tale.=) Så vi lavede en aftale, at hvis hun gjorde det så gjorde jeg det også. Hun var lige ved at springe fra (det var jeg også), men heldigvis så var det min bror som lavede maden til konfirmationen, så jeg gik ud og bad ham om at holde desserten tilbage til vi havde holdt tale og sunget. Puha ingen vej tilbage der. Hold da op hvor var vi bare nervøse, men bagefter var vi glade for at vi gjorde det. Konfirmandinden og hendes familie var så lykkelig for at vi gjorde det. De troede nemlig ikke at vi ville gøre det...Fnis ;O)
Kortet jeg lavede til hende ligner meget indbydelserne og velkommen sangene. Men det er 15x15 og har en hjerte dolie og tekst på. Teksten fandt jeg HER på SS magasin. Blomster fra gemmerne. Halvperler. Sølv sommerfuglene har jeg skårt på Cameroen.:) Kortet er lavet i alm. hvidt karton og pink bazzill karton. 
 Nu vi jeg se at komme igang med det Mix up kursus som jeg vandt hos SS . Ih glæder mig til at komme igang med at grisse lidt. :O)

 Tusinde tak for jeres søde kommentarer de varmer rigtig meget at læse dem. :)
Jeg ønsker jer alle, en forsat rigtig dejlig Kr. Himmelfarts ferie.

8 kommentarer:

Pialine sagde ...

Tusind tak for dine søde kommentarer på min blog, jeg værdsætter dem virkerlig :)
Superflot kort du har lavet, dejlige farver og skønt at det lignede indbydelsen :)
Jeg nåede ikke til messen sidst, har haft gang i så mange ting så det må blive en anden gang.
Håber du har haft en dejlig Kr. Himmelfarts dag :)
Knus
Pialine xxx

Annette sagde ...

Wau for en smuk konfirmand. Hvor er hun da yndig - og så I solskin. Dejligt.
Smukt kort du har lavet til hende, og endnu mere beundringsværdigt at du stillede dig op og sang. Respekt ! (ville nu godt have hørt det....hihi)
God miniferie derovre.

Lise sagde ...

Hvor er hun da bare yndig og lækkert kort du har lavet til hende:-))) Respekt....at stille sig op og synge til en konfirmation....det ville også have givet mig nerver på:-)))) Dejligt at det blev godt modtaget.
God weekend.

Marianne sagde ...

Sikke en smuk og glad konfirmand - og hvor er du bare sej at synge en sang!! Jeg havde ikke turdet :)
God fornøjelse med online kurset - elsker sådan nogen :) :)
God weekend.

Stinne sagde ...

Hejsa søde

Wai hvor er hun smuk, så kan der da rigtigt blive lavet lyserøde og pink nu ;)
Og hvor har du lavet meget til S's fødselsdagen. Jeg nåede kun et kort der aldrig blev uploadet....

Jeg håber vi ses i Ganløse lige pludselig.

Knus

Nikolette sagde ...

Flot at du sådan kom op af stolen og sunget!
Og hvor hænger borddekorationen dog godt sammen.. det må jeg indrømme, at jeg slet ikke havde troet, da jeg så bordkortene du lavede!

Karina Beck sagde ...

Ej, er du så modig at stå og synge til en konfirmation! Det er heller ikke en nem sang. Slet ikke hvis du synger den som Bob!
Flot kort, som jo passer så godt til resten.
God pinse.

Mio sagde ...

Hvor ser det bare godt ud alt passer perfekt sammen : ) super flot at du sang. Så var det ikke et øje tørt : )
Kæmpe arbejde du har lagt i hendes konfirmation, godt gået søde Gitte : )