lørdag, april 13, 2013

Scrapsisters 5 års fødselsdags crop

Jeg er i fuld "krig" med at løse opgaverne i scrapsisters fødselsdags crop. Mange rigtig gode opgaver som altid. :) 
Her er mit bud på opgave 14. Lav et projekt, hvilket som helst design, hvor du udelukkende scrapper i sort, hvid og grå. Der må dog indgå en enkelt anden farve. 
Har lige oploadet det i galleriet. :)

Materialerne er hvidt bazzill karton. Wasi-tape. Chipboard bogstaver som er embosset. Pin. Hæklet blomst. Grungeboard som er præget, er blevet farvet rød dapper. De små hjerter er punchet med en ældgammel hjerte punch i alm. karton og farvet med rød dapper. Så min "skønne" håndskrift. ;O)
Min lille søde hund som jeg fik i stedet for en hest......;O) Vi fik hende i sommeren 74'. Hun er købt da vi var på sommerferie i Thy. Vi havde hende desværre ikke ret længe, men den tid vi havde hende var der kun sjov og ballade i det lille hjem. :) Første gang min mor og jeg luftede hende på kløvermarken løb hun væk fra os. Tror hun jagtede mus i buskene som var rundt om fodboldbanerne på kløveren. Min mor lidt fortvivlet, for min far havde jo sagt at, han altid lod hende løbe løs på kløveren, og hun kom altid når han kaldet. Men nej det holdt jo selvfølgelig ikke helt stik, vi kaldte og kaldt på hende. Vi kunne se hende komme ud af busken og løb lige så hurtigt ind i dem igen...!!!! Så vi opgav med at kalde, men blev stående midt på kløveren og spejdede efter hende. Husker at min mor altid havde en minto-karamel i lommen, og ville ha' en. Da min mor åbnede den for mig, kom Vapsi spændende hen over det grønne græs som en hvid pil og stoppede lige foran vores fødder og satte sig og lignede en som tænkte "er der også en til mig"!!!!!!. Det var der dog ikke, min mor fik hurtigt sat selen på hendes halsbånd og vi gik hjem.  Efter der havde min mor altid mintos i lommen og hun havde aldrig problemer med at kalde Vapsi til sig. Min lille søde skøre og sjove hund. :)

Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog og for jeres søde kommentarer de varmer. :)
I må forsat ha' en rigtig dejlig weekend. 
Scrapknus Gitte :)


9 kommentarer:

Marianne sagde ...

Sikke et skønt LO - jeg er helt vild med billedet. Faktisk sad jeg og kiggede en del på billedet, før jeg læste teksten, fordi jeg synes, at det er taget i en helt fantastisk vinkel.
Historien er også super sjov - skønt at få den skrevet ned :)
Rigtig god søndag til dig :)
-Marianne

Connie sagde ...

Nåååå, sød historie og skønt layout, Gitte. Så dejlig enkelt.

Ha en forsæt dejlig søndag.

Lise sagde ...

Sikke en sød historie og et skønt LO....de hunde er nu dejlige også når de driller:-)))
God søndag:-))

Mio sagde ...

Super godt Lo, rigtig flot og en dejlig historie : )

Knus

Pialine sagde ...

Sikke en dejlig historie, skønne barndomsminder...flot LO :)
Knus
Pialine xx

Annette sagde ...

Sikke da en sød historie og et rigtig sødt layout til.
Det var da lidt af en svær udfordring........
Jeg når slet ikke den slags. Vi har en datter der er i trodsalderen. (Siger lærerne det er.)DET trækker tænder ud skal jeg hilse og sige.....puha en strid unge...

God ny frisk uge herfra.

Annette sagde ...

Sikke da en sød historie og et rigtig sødt layout til.
Det var da lidt af en svær udfordring........
Jeg når slet ikke den slags. Vi har en datter der er i trodsalderen. (Siger lærerne det er.)DET trækker tænder ud skal jeg hilse og sige.....puha en strid unge...

God ny frisk uge herfra.

Charlie sagde ...

Nå hvor sødt. Og sjovt for den hund jeg havde som barn elskede også lyden af en Mintos karamel. Tak for din besked - vi ses desværre ikke til SAM da jeg har taget "fri" denne gang og sendt Fifty med Mette og Margit. =0)

Karina Beck sagde ...

Lækkert layout OG du har en flot håndskrift!