onsdag, april 24, 2013

Scrapsisters 5 års fødselsdag

Her er mit bud på nr 1: Lav et layout eller et kort, hvor du bruger vandfarver. Det kan være mists, h2o farver,
alm. vandfarver, vandopløselige farveblyanter eller maling opløst med vand. Der skal bruges mindst 2 forskellige farver eller to nuancer af samme farve.

Jeg har splattet med mister fra OA i farverne: Night Sky og Paper Doliy. Memories mister: Amaretto.
Papir fra Amy Tangerine og Creat Papers. Stempler fra. Thickers de er farvet. Stjerne bradsene er også indfarvet. Wasi tape. Stjernerne er standset ud med min spellbinders. 
Dette LO er til Nicks studenteralbum. LO'et er i 26x26.
Idag kommer Nick hjem. =0) Er på vej ud i lufthavnen for at hente ham. Heldigvis har min mand ferie så jeg køre ud og henter ham, der kan desværre ikke være 3 i bilen med alt det bagage Nick kommer hjem med. Når man er snowboarder rejser man bestemt ikke i en let udgave. En 1.60 m boardtaske som er proppet med hans snowboards og alt det andet udstyr som høre til sporten og en kuffert som sikkert vejer tæt på 20 kg hvis ikke mere. Spændt på at høre om han havde overvægt, han er tit kommet hjem med en taske som var mærket "heavy". ;O)

Jeg var lige et smut forbi SAM i søndags og fik shoppet lidt lækkerier. Det var rigtig hyggeligt at hilse på jer jeg fandt, det er jo ikke altid nemt at finde en scrapper. For tit er de ude og shoppe, snakke eller spise. Så bliver man jo selv rundt på gulvet af alle de lækkerier som butikker lokker med, at man helt glemmer hvor man var på vej hen. =o) Men jeg fandt da Karina, Mio og fik mødt Gitta og Tina. Fandt også de 2 udsendte for OSH Margit og Mette H.;O) En kanon hyggelig dag. Næste gang må jeg se om jeg kan komme til at "sidde" og "scrappe"  ;O)

Nu vil jeg smutte afsted. Jeg vil lige sige tak for jeres rigtig søde kommentare de varmer. Prøver på at komme lidt mere rundt i blogland i løbet af de næste dag. :) Rigtig dejlig dag til jer allesammen. På gensyn. :)
Scrapknus Gitte

4 kommentarer:

Annette sagde ...

Dejligt layout af den unge mand som rejser hele tiden, synes jeg.
Det må altså være hyggeligt at få ham hjem en gang imellem.
Heldige dig der fik oplevet SAM - og endda fandt kendte ansigter. hihi.
God onsdag til dig.

Lise sagde ...

Lækkert LO....og super dejligt at få ham hjem....hvornår skal han så afsted igen:-)))))))

Margit sagde ...

Ejjj... et super flot LO af Nick...
Det bliver dejligt at få ham snowborderen hjem...
Og så syn's jeg også det var hyggeligt at få en sludder til SAM...
Sikke mange lækre sager du fik købt =0)
Nyd den lange week-end....

knus

Karina Beck sagde ...

Sejt layout!
Dejligt lige at hilse på dig igen. Det er jo snart længe siden.
God Stor bededag til jer.