onsdag, januar 23, 2013

Herre kort

Jeg er kommet lidt bagud her på bloggen det sidste stykke tid. Men der var lige en masse småting omkring Emil som lige skulle på plads først. Men nu ser det da ud til at lysne, sammenlignet med da jeg startede med alt det papirarbejde og samtaler med det offentlige, som jo høre med når ens handicappet barn fylder 18 år. Så jeg håber da, at det giver lidt mere overskud til at komme rundt på jeres blogge og se hvad I har fået lavet det sidste stykke tid. :)

Men jeg har da haft lidt tid til, at scrappe ind imellem. :) 
Dette kort lavede jeg til min svoger som havde fødselsdag sidste uge. Denne gang ville jeg prøve at lave noget andet på kortet, da jeg synes at de sidste "mange" "dame"kort ligner hinanden, så NU skulle jeg prøve noget helt nyt, det skulle jo være et herre kort. ;O) Så jeg fik hevet mine dappere frem fra gemmerne og ville splatte lidt på kortet. Desværre var de blevet lidt tørre, fnis de har også stået lææænge på hylden. ;O) Nå pyt med det tænkte jeg og kom lidt vand i bøtten, så skulle det vist være fint....fnis :D....hihi nej, for da jeg trykkede på bøtten spang toppen af og malingen væltede ud af bøtten. Skulle selvfølgelig lige ha' et billede af grisseriet....hihi. ;O) 
Heldigvis ramte det slet ikke kortet. De splatter der er på kortet er lavet helt bevidst.  *gg* :O)
Det færdige kort er som sagt (bevidst) splattet med mine dapper. :) "the best day" udskæringen har jeg fået af Birgit . :) Satte et lille skum-B foran. "tillykke" udskæringen er min egen, det var en udkæring jeg havde til overs fra min venindes fødselsdagskort. Teksten er først farvet med brun dapper paint bagefter det har fået noget Distress crackle paint: Rock Candy og til sidste har det fået lidt sort Alcohol ink, for jeg synes ikke den brune farve passede til kortet. Stjernerne er brads som er embosset med distress embossing fra Ranger. Som baggrund er brugt Hero Arts "træ"motiv stempel. Hero Arts SC cling stempel: Plano cirkel.  
Om lidt vil jeg smutte i lufthavnen og hente Nick hjem. Desværre er han kun hjemme i 2 dage. På fredag skal han på skiferie i Østrig, sammen med en kammerat og hans familie. Han kan åbentbart få nok af at stå på snowboard den dreng. ;O) Men det bliver i hvertilfælde dejligt, at ha' ham hjem selv om det kun er for et par dag. For i år kommer vi desværre ikke ned og besøger ham i Avoriaz.

Ønsker jer en rigtig dejlig dag. :)
Scrapknus Gitte


7 kommentarer:

Connie sagde ...

Ha ha, du har rigtig haft gang i den maling, og heldig var du også. Hvis det havde her i huset, ville det have over det hele.

Flot herrekort, malerklattede passer jo fint til kort.

Ha en god dag, ognogle hyggelig med Nike.

knus

Karina Beck sagde ...

Hey lækkert herrekort i skønne farver. Me really like.
Du må nyde de to dage med Nick.
Ha en dejlig aften.

Pialine sagde ...

Skønt herrekort og sjovt som forskellige remedier kan have deres eget liv ;)....Tak for din søde kommentar :)....'I må have et par fantastiske dage med Nick ...
Kæmpe knus
Pialine xx

Bodil sagde ...

Det var et flott kort du har lagd :)

Charlotte sagde ...

Sikket et lækkert mandekort!!! Lækre farver og teknikker!
Ihhh altså - der var gang i den maling - sjovt billede du fik knipset af dine grønne fingre.
... hvordan splatter man med en dabber?
Hyg dig med Nick! (min søde mand rejser til Østrig i morgen med gutterne - uge 8 rejser min Emil til Østrig på skitur. ....) :)
Ha en dejlig dag.

Annette sagde ...

Sikke da et flot herrekort med splat i skøn farve. Du er da god til at grise, hva !!! hæhæ

Dejligt at få din store dreng hjem, selv om det er et kort besøg. Nyyyyyd det nu.
Og hvor godt at høre at Emil-tingene er ved at være på plads. Det er så streng en omgang når ens børn bliver voksne - sådan lige på en bestemt dag. Desværre følger alt det andet ikke med....

Lige et svar: Flyveren er en die, vistnok QK. Har fået en posefuld foræret.

Knus fra Annette

Pia sagde ...

super flot herrekort og godt det ikke gik være med malingen mine står også og tørre ind så er begyndt aat købe pasttuber med akrylmaling
Du må have en god weekend