mandag, januar 07, 2013

Fødselsdags kort

Tusinde tak for jeres søde fødselsdags hilsner til Emil igår. Han havde en dejlig afslappet dag, med fødselsdags- flag, gaver og sang. Der var popcorn, lasange og is til dessert. Så selvfølgelig lidt cola i løbet af dagen, helt sikkert en fødselsdag efter Emil hoved. :) Idag blev han så fejret i skolen, hvor han også fik en masse små biler i gave. Så var han med læren ude og købe guf til eftermiddags "frugt". :O)

I får lige kortet som jeg lavede til min venindes fødselsdag i lørdags. Desværre er farverne ikke blevet lidt mærkelige, farverne er lidt for gule synes jeg, de er taget med min gamle iphone 3s (tror det må være en undskyldning for at jeg bare MÅ ha' en ny mobil.*gg*) ;O)

Jeg har brugt karton fra Prima, Jack n' Jill 6x6" blok. En kagserviet. Chipboard cirkel som jeg har embosset med WOW embossing pulver (som jeg bare snart må eje meget mere af.) Bling swirls. Blonde. Wasi tape. Tillykke er skåret på min Camero og limet sammen så der er 4 lag (farven er sart lysegrøn, men ser gul ud). Dymo tape. På kuverten har jeg sat endnu en Camero udskæring, det er 2 skabeloner som jeg har sat sammen til 1. :)
I dag har jeg haft min første arbejdsdag!!!!! Fnis Jep jeg er blevet selvudpeget hjælper for Emil. Det job har jeg lige så længe Emil bor hjemme. :) Emil er kommet i seng så nu er min første arbejdsdag overstået. :O) Så nu må jeg godt blogge...for sådan noget kunne jeg bestemt ikke finde på i arbejdstiden....*gg*;O) Min første arbejdsdag gik rigtig godt, ikke meget anderledes en alle de andre dage Emil er hjemme...tro heller ikke Emil har lagt mære til at der er noget som er ændret. *gg* ;O)

Tak fordi I kiggede forbi min blog. :)
Scrapknus Gitte

6 kommentarer:

Annette sagde ...

Dejligt at høre at det har været nogle gode dage for EMIL, og tak for at du pustede en rød ballon op for mig :-)
TILLYKKE med dit nye job.

Mio sagde ...

Rigtig dejligt kort : ) og det lyder til at det var en super god fødselsdag for Emil, både hjemme og i skolen : )
Tillykke med dit "nye" arbejde : )
Knus

Karina Beck sagde ...

Stort tillykke med dit nye job ; )
Godt at høre at Emil havde en god dag.
Flot kort, du har lavet til din veninde.

Connie sagde ...

Super flot kort, Gitte.

Og tillykke med dit nye job, tør dårlig spørge til antal af arbejdstimer, overarbejde og om lønnen svar til arbejdsindsat. Tror bare jeg tænker mit(om kommuner ovs), på at Emil er helig at have dig til mor.

Ses vi til Scrap`N`Dream, Gitte?

Knus

Siv Anne sagde ...

For et nydelig kort du har laget

Stinne sagde ...

Tillykke med knægten, med jobbet og snart en ny " mobilos ??"
Supersødt kort;) knus