torsdag, januar 31, 2013

fødselsdags kort

Hovsa jeg var da lige ved at glemme at ligge Emilia og Nikolines 2 årsfødselsdags kort på bloggen, de havde jo fødselsdag d.10 og d.16......nå men jeg når det da lige inden januar slutter.....*gg* ;O)

Jeg har på forsiden af Emilia's kort brugt en labels/tag (kan ikke lige huske hvad sådan en hedder ;O) ). Tillykke er skåret på cameroen. Chipboard blomsten er embosset med ZING embossingpulver: Pink glitter. Thickers. Bling bling. Tape fra Greengate. Bånd fra restekassen.
Til Nikolines kort har jeg brugt en rest karton fra gemmerne som baggrund. Chipboard ramme er malet med dapper (efter jeg havde fortyndet det...*gg*) derefter er rammen embosset med clear embossingpulver. Blomsten er en fra gemmerne. Lille kageserviet. Tape fra Greengate og wasitape. Thickers.
Nu vil se at få lavet fødselsdagskortet færdigt, som jeg skal bruge på søndag. Imorgen skal jeg lige nå at få lavet nogle OSH kort til på lørdag. :) Jeg kommer lige forbi Scrap'n'dream og hilser på. :O) Skal KUN købe ind til min nieces konfirmations indbydelser.....hmmmm.....må se hvor længe jeg holder ud IKKE at købe noget til mig selv. *gg* ;O)

Tusinde tak for jeres søde kommentarer og rigtig dejlig aften.:)
Scrapknus Gitte

7 kommentarer:

Mio sagde ...

Super søde kort : ) godt du fik lagt dem op, de skal da vises frem : )
Tak for igår vi ses lørdag
Knus

Karina Beck sagde ...

Lækre kort begge to!
Glæder mig til at vi skal ses den 9.

Annette sagde ...

Søde kort - begge to.
Rigtig god shoppetur lørdag.......Og husk nu lige hvad du skriver du skal købe...haha.

Charlotte sagde ...

Så fine og tøsede kort. Skønne farver og flot med guld 2-taller på. :) Bliver spændende at høre om du "kun" købte ind til konfirmationskort eller hvad du nu gjorde .... :)
Go' weekend.

Connie sagde ...

Er de allerede 2 år, hold da op hvor tiden gå. Super søde tøsekort, du har lavet, Gitte.

Vi ses ved ismaskinen imorgen ;O)

Knus

Nikolette sagde ...

Hm, det er vist ikke godt med den hukommelse ;)

Joan sagde ...

Rigtig søde kort i skønne pigefarver. God weekend :-)