fredag, december 14, 2012

Tilbage igen......

ja det er min plan at vende tilbage til blog-land igen, efter en meget lang "pause". Men der er sket meget efter mit sidste indlæg d. 27/3, at mit overskud ikke har været til også at "passe" bloggen, eller ligge kommentarer på jeres blogge desværre. Har faktisk slet ikke været forbi min egen blog i flere mdr. min pc'er kunne ikke huske min side da jeg for et stykke tid siden ville ind og kigge på bloggen (kunne næsten heller ikke selv huske mit blog adresse) ;O)
 Puha men for ikke at indlægget skal blive alt for langt så er Emil startet i en ny skole i august. Det er et solist tilbud, hvor han er 1 til 1. Det er bare så godt for ham, han er en rigtig glad for at være på den nye skole. Alt omkring at Emil fylder 18 år er også faldet på plads. Hold da op det var også været lidt af en omgang, men nu kan jeg da se lyste for enden af tunnellen, som man siger. Han får fuld pension, så jeg er blevet værge for Emil og selv-udpeget hjælper for indtil Emil får et bo-tilbud. 
Emil har også været til en del undersøgelser (som startet i februar i år) med han ene nyre som er vokset en lille smule, men det er der helt styr på nu. I onsdags var han på Rigshospitalet og fik lukket de 2 knuder i nyren som bløder og er skyld i at hans ene nyre er vokset. Desværre blev han syg af narkosen og oven i det har han fået feber. Var til lægen og nu har han fået blærebetændelse og er på penicillin den næste uge:( Men det er heldigt at Nick stadig er hjemme, så han kan kigge efter Emil, mens jeg får julehandlet.:)   
   
Men midt i alt det her omkring Emil, så mistede jeg desværre også min far ret pludseligt. Han døde d.12 august og blev bisat 2 dage før min fødselsdag. Det var ret hårdt at miste ham, men jeg er rigtig glad ofr at jeg har 2 brødre, vi har været der meget for hinanden og vi har også en dejlig familien som også har været der for os. Første dag vi var tilbage i huset var ret hårdt og den sidste dag, da vi skulle ha' syn på lejligheden d. 1/11 var skrækkelig, for så vidste vi jo godt at det var allersidste gang vi kom i vores fars hjem. Men de dage imellem var nu ret hyggelige, mine 2 brødre og er 9 og 11 år yngre end mig, så jeg har en masse minder om min far fra han yngre dage og min barndom hvor min mor og far stadig var gift, som mine brødre ikke vidste noget om, de var små da vores forældre blev skilt. Noget vi egentlig aldrig rigtig før har snakket om før, de synes det var ret sjovt at høre om dem selv da de var helt små. Vi fandt så utrolig mange billeder, min far var en rigtig ivrig fotograf hele livet, så vi har utrolig mange billeder liggende fra alle mulige begivenheder som har været gennem årene i familien. Det må være fra ham jeg har arvet det med at tage en masse billeder.;O) Han lavede også lysbilleder og havde stadig lysbillede fremviseren, og den virker stadig, hvor heldigt var det lige.:) Min ene bror og jeg har set nogen af lysbillederne fra da vi var små. Vi har en hel flyttekasse fyldt med lysbilleder, så der er til mange lysbillede aftner med familien. Det glæder jeg mig rigtig meget til at samle familien det var også noget af det hyggeligste min far vidste. :) 

Jeg har scrappet en del, mens jeg har været "væk" fra blog-land. Scrapbooking er nu en helt fantastisk hobby, jeg glemte nogen gange både tid og sted, lige hvad jeg har brug for en gang imellem.
Har lavet et juleLO færdigt med juletræet fra min fars sidste jul.
Jeg har givet mig selv en camero i gave :O) Så den har jeg brugt til rammerne og titlen. Det er det første som jeg har prøvet, at lavet på cameroen. Har dog lavet en hel del flere udskæringer efter. :)
Karton fra MME(tror jeg nok)Kage serviet. Washitape. Gammel bog side. Stickers. BG chipboard.                              
På søndag kommer min mands søskende og deres familier og vi skal ha' glögg og æbleskiver. Bagefter skal vi klippe-klistre lidt julepynt til lokalet hvor vi i år skal holde 1.juledag for hele min mands familie. :) 

Jeg vil prøve at nå rundt på jeres blogge inden jul og se hvad I har fået lavet mens jeg har været "væk".:)

I må forsat ha' en rigtig dejlig 14 december aften og weekend.:)

10 kommentarer:

Annette sagde ...

VELKOMMEN I BLOGLAND IGEN.
Det er så dejligt lige at høre fra dig. Jeg har virkelig tænkt meget på hvad der mon var sket. Jeg tænkte salg af lejlighed - ny bolig...osv. Men så er det alt muligt andet, der er sket for dig.
Trist med din far, men godt med Emil.
(kender jo turen og al den energi man skal bruge)
Tillykke med din nye maskine. Dejligt layout du har lavet. Flot og gennemført.

På gensyn herinde et sted. Og god december. Knus.

Mio sagde ...

Hvor dejligt at du er tilbage i blog land : )
Det har været en hård omgang, men heldigvis er der lysere tider forude : )
Skønt jule LO : )
Håber vi snart ser mere tihi....
Rigtig god aften søde

Charlotte sagde ...

Kære Gitte, hvor er det skønt at se dig tilbage i blog-land. Jeg har tænkt meget på dig. Godt at høre Emil er på rette vej - at tingene er faldet på plads omkring hans situation.
Jeg er ked af at høre om din far. Men er glad for at læse om alle de dejlige lysbilleder og fotos han har taget, så i kan se og mindes og grine og hygge. :)
Det er et lækkert jule-layout du har lavet. Kageservietter er perfekte til hyggelige julebilleder.

Rigtig god december til dig! :)

Bodil sagde ...

Hei, så fint å se du er innom bloggen igjen. En flott LO du har lagd.
Håper dere får en fin jul etter alt som har hendt.
Jeg mistet også min far for ikke lenge siden, i oktober.
klem :)

Charlie sagde ...

Hej og velkommen tilbage. Vi fik jo en lang snak til SAM - men dejligt at høre at Emil bortset fra de ekstra udfordringer operationen gav er på rette vej og glad i sit nye skoletilbud. Knus og god jul til dig og dine. FLOT LO fra din fars sidste jul.

Karina Beck sagde ...

Kanon lækkert layout. FED gave du har givet dig selv!
Dejligt, at det meste er faldet i hak med Emil.
I må have en fantastisk jul.
Jeg glæder mig til, at vi skal ses i det nye år!

Pialine sagde ...

Dejligt at se dig tilbage igen, det har godt nok været en hård tid for dig og du har haft nok at se til. Vi snakkede jo lidt til Sam hvor du fortalte lidt om det der var sket...ked af at høre om din far - kondolere mange gange.
Camero - var det det den hed - den laver nogle flotte udskæringer må jeg sige....lækkert LO :)
Velkommen tilbage søde
Knus
Pialine

Trine Brandt-Lassen sagde ...

Jeg har været forbi din blog en del gange siden marts. Man blir jo helt nervøs! Godt at du er tilbage. Sikke en omgang. Noglegange overhaler livet bare en indenom... Skønt at du trods alt har fået scrappet. Det kniber det med hos mig :-(

Connie sagde ...

Velkommen tilbage, Gitte. Ja, nogle gange er livet hård mod en, så er det fint at trække sig tilbage, finde sig selv igen. Håber år 2013 bliver et lyset og positivt år for dig, Gitte.

Super lækkert layout, du er bestemt ikke ud af scraptræning.

Mange knus og ha en go dag, Gitte

Margit sagde ...

Hvor super fedt at have dig tilbage i BLOGland. Heldigvis fik vi en laaaang sludder til SAM. Dejligt at høre at Emil er på "rette vej". Godt de fik styr på nyren. Super lækkert LO og med alle de fotos er der da scrapudfordringer forude ;o)
Rigtig god jul til dig og dine. Knus