lørdag, december 22, 2012

Layout

Tusinde tak for jeres søde kommentar de varmer. :) Jeg har ikke nået rundt på alle blogge som jeg håbede jeg ville. Men efter Emil er heldigvis blevet frisk igen og startede i skole igen i onsdags og været på aflastning torsdag til fredag. De dage har jeg brugt på at indhente alt det jeg manglede at få ordnet var bagud med alt, så jeg fik liiige lidt julestress, kun lidt ;O). Torsdagen brugte jeg til, at få købt alle julgaverne, var på gaden fra kl. ca. 9-17. Kun lige hjemme et par gange for lige at læsse julegaverne af og får lidt frokost:) De blev allesammen pakket ind samme aften. Gaverne er blevet lagt ned i en sort sæk idag inden Emil kom hjem fra skole, mere så han ikke troede, at alle gaverne var til ham. ;O)*gg* 
Arrrahhh ok hvis jeg skal være helt ærlig, (det skal man jo), så er jeg alligevel ikke helt færdig med, at købe gaver, det er dog kun rafle-gaverne til 1. og 2. juledag jeg mangler, det er ikke et store problem når vi har en kæmpe "tiger" lige om hjørnet. ;O)
Julekortene blev sendt i dag. :) Jeg fik lavet 2 julekort her engang i efteråret, nu skulle jeg jo sende mere end 2, så måtte jeg igang med, at få lavet nogle flere julekort. Tænkte at det var nemmere at lave dem på min Camero. De er bare blevet helt ens alle sammen. Men det var rigtig nok også det nemmeste, hvis jeg skulle sende flere en 2 julekort ;O) Hmm det er vist første gang jeg sender så mange julekort ud der er helt ens, det må jeg vist få lavet om på til næste års julekort. ;O) I må desværre lige vente med billeder af julekortene, jeg kan ikke finde dem, men når jeg finder dem så skal jeg nok ligge dem på bloggen. :)
Det ser ud til at der er ved at være styr på det hele, så nu kan julefreden godt se at sænke sig over det lille hjem......skøøønt.:) 

I får lige et LO jeg har lavet for et stykke tid siden, med billede af Emil fra da han gik i børnehave. Jeg har brugt en masse rester karton kan ikke huske hvor de er fra, mener en del fra banneren er fra CP. Knapper fra OA. De blå og røde stickers er fra CP. Sunshine har jeg skåret på min Camero. Skyen med solen er clear stamps fra pinkpaislee. Tags som er farvet med Distress ink. Halvperler og nipsenåle. 
Tusinde tak til jer der havde tid til at kigge forbi min blog i denne travle juletid. :) . 
På gensyn. :)

4 kommentarer:

Pialine sagde ...

Dejlig Gitte at du fik klaret julegaveindkøbene i tide ;)...jeg mangler også kun spillegaverne :)Jeg håber du og din familie får en dejlig jul med masser af hygge. Den camero sover du da vist med....tihi ;)
Knus
Pialine

Mio sagde ...

Lækkert Lo med skønne farver : ) og dejlig dreng selv om det jo er nogle år siden, men det er så fedt at sidde og tænke tilbage : )
Du har haft travlt men du når det søde, og at julekortene er ens gør jo ingenting de er super flotte tihi...
Rigtig god dag og jul nyd det : )

Karina Beck sagde ...

Lækkert layout, du har lavet.
Tusind tak for julekort og udskæringer! De er TOTAL fede!
Jeg bliver mere og mere misundelig på den sille!!!!!!!!
Rigtig god jul til dig og familien.
Stort knus.

Bodil sagde ...

så flott LO du har lagd.
GOD JUL
klem :)