tirsdag, marts 27, 2012

Ferie og et LO

Så er jeg hjemme igen efter en skøn og tiltrængt skiferie i Avoriaz hvor Nick arbejder. Vi var dernede i 5 dage. Det var skønt at komme væk hjemmefra efter al det hurlumhej omkring Emil der er i øjeblikket. Møder med vores sagsbehandler, læger, psykologer og flere nye sagsbehandlere som vi måske ser igen til endnu flere møder omkring hans pension når han fylder 18. Heldigvis har vi fået en til at hjælpe os med div. møder med handicapcentret og hans pension, det er en stor lettelse.
Men det er årsagen til at jeg sidste lange stykke tid, har måtte lukke min blog lidt ned. Har været lidt inde og kigge på jeres skønne blogge, men desværre ikke haft det stor overskud til at smide ret mange kommentarer på bloggene. Men jeg har da fået scrappet en del, for at få mine tanker lidt væk fra alle de ting der kommer til at ske og skal gøres omkring Emil det næste lange stykke tid. Men scrap er jo også en måde at slappe af på, man glemmer da lidt tid og sted. :O)

Jeg har bla. lavet dette LO med nogle gamle billeder af Emil, fra en vinter dag i 2008. Billederne har ligge længe på at blive scrappet. De kom frem da jeg fik ryddet op på min scrapplads.  

Materialerne er hvid bazzill karton. Glimmermist og OA mist. Thickers. Tattede engel, snefnug masks. Overlay fra Hambly. Frosted Stickers sheet fra fancypantsdesigns.
Beklager farverne de er blevet meget orange. Billedet er taget før vi fik sommertid. ;O)
Lidt billeder fra vores skiferie i Avoriaz. En fantastisk skøn by, der køre ingen biler, kun hestevogne og små "larver" som jeg kalder dem, det er små bæltekøretøjer som henter affald, udbringer ting og sager til butikkerne. Så kan man også blive sat af ved sit hotel og hentet igen når man skal hjem. 
Vi var ude og stå på ski 2 dage. 1. dag gik det bare så dårligt, jeg væltede rundt hele tiden, både på pisterne og når jeg skulle ud af lifterne. :o\ Både Nick og hans kammerat Mikkel var med som støtte pædagoger, det var vist også rigtigt godt de var det, for jeg kunne bare ikke finde ud af at komme op igen efter jeg var tiltet....*gg*...måske fordi at hver gang jeg væltede var jeg flad af grin. ;O). 
Dagen efter om lørdagen var jeg allerede blevet en del bedre, den dag faldt jeg slet ikke hverken da jeg skulle ud af liftene eller når jeg var på vej ned af pisten...den grønne altså.:) Begge drengene var med igen, denne gang var de begge 2 på ski (de køre på snowboard), mere så jeg kunne se hvordan jeg skulle gøre når jeg skulle bremse og dreje skiene så jeg nemmere kom ned af bakken. Jeg nåede da at lære, at køre parallelt med begge ski i svingene og plovede kun når jeg skulle bremse. :O) Det var rigtig godt gået når jeg selv skal sige det...især når jeg sammenligner de 2 dage. :O) Søndagen gik med at slappe af efter en lang after-ski om lørdagen.....*gg*. Nick viste os lidt rundt i byen. 
Jeg er igang med at lave en smask-bog om ferien, så der kommer lidt mere fra ferien hen af vejen, som jeg får siderne færdige. :O)
Nick og nogle af hans venner var oppe og hike på bjerget den dag vi kom. De var oppe i ca. 2500 m højde. De sad på den sidste pukkel oppe på toppen ude til højre. :)
Man kan se deres spor hvor de kravlede hele vejen op til toppen, (i venstre hjørne af billedet). De havde hele deres ski udstyr på, ski, snowboard og hjelm selvfølgelig.;O) Da de endelig nåede toppen efter ca. 45 min, tog de så hele turen ned. Turen tog fra ca. 20 til 40 min alt efter om de havde ski eller snowboards på. ;O)
Ski-liften som man kan tage helt op til Schweiz. Man kan godt køre på pisterne inde i Schweiz, men man skal så købe et lift-kort til Schweiz for at komme op og tilbage til Avoriaz igen....og en vigtig ting....husk passet. ;O)
Et lille kig ned på ski-lift og den ene side af byen.
Billedet på min header er bjerget som er lige over for Nicks værelses vindue. Sikke en udsigt at vågne op til hver morgen. Jeg synes den var helt fantastisk, så noget nyt hele tiden. :)

Tusinde tak for alle jeres søde kommentarer i har skrevet på min blog, 
selv om jeg ikke har være rundt og ligge kommentarer på jeres blogge. 
Det varmer rigtig meget at læse dem.
I må ha' en rigtig dejlig uge

Scrap knuzzzz. :O)

15 kommentarer:

Margit sagde ...

VELKOMMEN HJEM!!! Hold da op, hvor ser det bare SUPER fedt ud!!!
Og ja... med ski på, kan man let føle sig som "Bambi på isen"... jeg er bedst til langrend ;o)...
Lækre fotos og utroligt hvilket pusterum et par dage laaaangt væk hjemmefra kan gi'. Ønsker jer alt det bedste i den ventende "kamp" med ""det off."... håber vi ses til SAM??!!
Knus

Charlie sagde ...

Hej igen - ja det har da været en skøn afslapning og sikken en udsigt. Pøj pøj med alle de vigtige beslutninger I står overfor og uanset hvor MANGE eksperter der kommer på banen så gentag efter mig "det er MIN søn og jeg kender ham bedst".. det hjalp mig meget for en del år siden. Gode råd er jo velkomne men det er også vigtigt at kunne se igennem evt. andre dagsordner. Knus =0)

Annette sagde ...

Håber snart i får styr på alt det med Emil - for det er virkelig noget der ta' på ens kræfter.
Men dejligt du kan ta' dig tid til at få scrappet - og slappet af.
SUPER flotte billeder du ha' taget hos "Nick".

Pialine sagde ...

Dejligt at høre du har haft en dejlig mini-ferie, sundt at komme væk fra hverdagens udfordringer som jeg er sikker på at du klarer 100% godt. Jeg håber også alt lykkedes omkring Emil, skønne billeder og det lyder som en rigtig sjov tur :)
Knus

Charlotte sagde ...

Velkommen hjem igen. Det ser DEJLIGT ud på de billeder og sikke et udsyn han har fra sit vindue! :) Lækkert!
Sejt at du havde sådan en stor succes på dag nr. 2 frem for dag nr. 1. Jeg selv har totalt opgivet det der med at stå på ski - syned det er såååå svært. he he.
Pøj pøj med alle beslutningerne omkring Emils pension. Håber det flasker sig på fineste vis og at i får god hjælp.
Super flot layout - kan rigtig godt li' snefnuggene.

Karina Beck sagde ...

Velkommen hjem. Hold da op nogle flotte billeder, du har taget dernede!
Og lækkert snelayout med Emil.
Jeg håber at i snart får styr på Emils fremtid, så i kan få ro på.
Knus Karina

Annette sagde ...

Det lyder vel nok som en dejlig tur med de oplevelser. Og sikke billeder ! Det er bare vildt smukt.
Ja, det bliver en drøj omgang for jer at skulle have Emil trukket gennem systemet, når han bliver 18. Men som Charlie siger: Det er jeres søn, og I ved, hvad der er bedst for ham.
Det suger al energi ud af os forældre, i de perioder de ting skal klares. Men vær klædt på, så I kender lovteksterne - og hold fast i jeres mening. Uanset hvad. ALT kan findes på nettet, og det er godt at vide de ting, inden div. møder.
Spørg hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Det er et smukt layout du har lavet,for jeg ved godt hvor svært det er at lave det mist så pænt...hihi.

Rigtig god påske til dig og din familie.

Gitte sagde ...

Velkommen hjem. Godt med noget afslapning fra hverdagen. Håber at det hele "falder i hak" for Jer. Skønne billeder du har taget - selvom jeg nødig vil have mere sne herhjemme. ;_)

Mio sagde ...

Et forsinket VELKOMMEN hjem : )
Sikke nogle fantastiske billeder og lækkert Lo uha det lyder som en skøn tur i har haft : )
Kender det godt med ikke lige have overskudet til at skrive kommentare : ) jeg har været helt færdig efter Cexilia fødselsdag hvor vi i mange dage lå vandret, i guder det gør jeg ikke lige med det samme igen *G* nu er kræfterne vendt tilbage : ) men min reader stod på 512 stk så jeg hopper også over hvor gæret er lavest : )
Dejligt at du er hjemme igen : )
Rigtig god påske og vi ses : )

Charlie sagde ...

Hej igen ja jeg har skrevet her en gang - men må lige skrive igen da jeg så din kommentar om at du genkendte den ene soldat på billedet hos OSH. Det var da sjovt hvem af dem er det? Rigtig god Påske til dig og dine.

troll13 sagde ...

Lækkert LO du har lavet, et rigtigt sne LO. Og skønne billeder du har taget.
Pøj, pøj med det hele.

Stinne sagde ...

Waaau velkommen hjem - vi glæder os til at se mini albums fra alle fem dage.

Vildt at du kunne lærer det - jeg har helt opgivet - er mere til sol og strand - men lækkert - ja helt ufattelig flot ser der ud.

KNUS Stinne

Engel sagde ...

Kære Søde Gitte.
Jeg tænker på dig og håber at alt omkring Emil snart falder på plads så dit moderhjerte kan få lidt fred for alle bekymringerne.
forhåbentlig får du snart lidt energi igen, så du kan vise os en smash-bog fra din skønne skiferie... det lyder til at have været en skøn tur..!
Kæmpe knus og tanker
Engel..

Annette sagde ...

TILLYKKE - TILLYKKE - TILLYKKE.

Har tit tænkt på hvad du laver.....og om hvordan det går med salget. Og med Emil.

Så i dag på Karinas blog, at du har fødselsdag, så derfor denne hilsen.
Håber du får en rigtig dejlig dag.
Knus fra Annette

Margit sagde ...

Hej Gitte
STORT til lykke med fødselsdagen... ønsker dig en rigtig dejlig dag...jeg har savnet dig længe... og dette blev så anledningen til at jeg kom på tasterne til dig. (tak, Karina).
Hvordan går det med dig og dine og jeres tanker om salg/køb???
Håber snart at se dig her i blog-land igen.
Kram fra Margit