torsdag, december 15, 2011

15. december

Jeg fik julegave i går...altså fra mig selv. :O) Jeg måtte bare eje disse TH julestempler: Christmas memories. Det sæt er jeg helt vild med, jeg kan godt lide at de er lidt retro i trykket. Nu når jeg har sættet så skulle jeg da lige prøve at lave det TH tag hvor de samme stempler er brugt. Det er ikke helt så godt, for jeg havde ikke noget alcohol ink, så det er uden kristtjørn af krympeplast. Så det blev til en kristtjørn fra stempelsættet. Men alcohol ink skal vist på min indkøbsliste...*gg* Jeg vil gerne prøve at lave det igen, for den kvisttjørn som er krympet er så fin. 
Beklager farverne på kortet

Øj øj endnu et sent oplæg, ja ja bare det ikke bliver en vane.....*gg* Men dagen gik igen alt for hurtigt først skulle jeg lige bruge et par timer på handicapcentret for at snakke om Emils fremtid og om hvad der skal ske efter 10 kl og inden han fylder 18 og når han er fyldt 18. Pu ha meget info på en gang. Dette var bare et "formøde" inden det "rigtige" møde med dem fra voksenteamet i starten af det nye år.:o\ Der skal min mand med for 4 øre høre bedre en 2. :)
Så har jeg handlet ind til julekagerne, dem regner jeg med at bage på lørdag, sammen med Emil.:) Så fik jeg købt en gave...:O) Nu mangler jeg kun 11 gaver...:o\... ;O)
Nu vil jeg lukke ned for idag og smutte ind og lavet nogle julekort færdige. :)

Tusinde tak for jeres søde kommentarer, de varmer at læse.
Håber I har haft en dejlig 15.december 

6 kommentarer:

Mio sagde ...

Skønt stempelsæt du lige fik i julegave *G* det sæt er også lækkert : )
Flot tag, dejligt lige at kunne få afprøvet det.
Uha møde på Hancicapcentret py..... Har næsten også lige været afsted. God ide at tage din mand med, for at huske alt hvad der bliver sagt, er næsten umuligt : )
God bagedag på lørdag, hvad skal i bage ?

Rigtig god aften jeg når det lige inden midnat ; )

Bodil sagde ...

Så flott juletag du har lagd. Flotte setmpel du har fått deg også :)
klem :)

Annette / aka sagde ...

Det er en flot tag du har lavet - og dejligt at du sådan kan glæde dig selv med lækre nye stempler...

God fornøjelse med de møder. Skriv ned og husk alt - og lad jer ikke spidse af med noget I ikke er 100 % sikre på, er til Emils bedste. Men det ved jeg jo godt, I hat styr på.
Der er så mange nye regler efter de 18 år, og der er afsindig meget at sætte sig ind i.
Pøj, pøj...og lad os følge med...
God 16. dec.

Jette W sagde ...

Det er altid dejligt at give sig selv gave.
Flot tag.
Jeg har lige været hele mølle igennem, vores er dreng er 19 nu, det er vigtig at du får alt på skrift og husk at få skrevet ned. Det er en hård tid. I sær nu, hvor de skal spare alle steder. Held og lykke med det.
Du er velkommen til at skrive til mig :)

Karina Beck sagde ...

Jeg kan da godt forstå, at du måtte eje dem!
Det bliver et spændende møde i skal til!!!!!
Rigtig god weekend.
Stort knus
Karina

Heidi sagde ...

pyyyy du kender sig skam ikk søde, husk nu dog selv :) Skønnnnn julegave du har givet dig selv - jeg elsker disse selvkøbte gaver gggg kæmpe knus