onsdag, december 14, 2011

14. december

Jule tam tam på Emils skole her til aften. De sagde at Emil havde glædet sig til juletræ og gaver( slikpose) Han var også i et kanon godt humør da jeg kom ud på skolen. Men han klarede det kun til vi havde spist. Så måtte vi kører hjem. Men en af pædagogerne løb efter en slikpose til Emil, han skulle jo ikke snydes nu når vi gik tidligt. Imens vi ventede, fil jeg lige "fanget" Emil ved skolens juletræ :) Det billede bliver mit juleoplæg på bloggen her lige inden den 14. December render ud:)

Tusinde tak for jeres søde kommentarer på min blog.:)
Håber jeres 14.december har været hyggelig

7 kommentarer:

Charlie sagde ...

Det ligner da også LIIGE et juletræ efter hans smag med nissehue i toppen. Godt han ikke gik glip af slikposen og et dejligt smil fik du da også med på billedet. =0)

Annette / aka sagde ...

Det er hyggeligt at Emil kom med. Bare det er jo en sejr.
Dejligt billede.
Sjovt hvis du kigger på min blog i dag - Jeg fik H og lidt julemand, i det splitsekund hun kom forbi kameraet. Så vær du glad for dit billede ! hihi.
Skønne, skøre unger.....
God 15. december.

Connie sagde ...

Sikke en masse dejlig ting du har fået lavet her i december måned, Gitte. Jeg for ikke lavet så meget, det trækker lidt tænder ud at starte nyt job og skulle op meget, meget tidligt.
Ha en dejlig dag, gitte.

Knus

Mio sagde ...

Sejt at han kom med : ) og man skal være hurtig til at tage billeder men så påskønner vi dem endnu mere ; ) dejligt billede.
Skønt med en hurtig pæd. Han skulle da ikke snydes for sin slikpose, håber han nød den : )
Rigtig god dag her d.15 dec

Annette sagde ...

Dejligt billede. Det var da skønt at i kunne være med til lidt af festen, så må man se det positive på den måde. Og endnu bedre - Emil fik sin slikpose.

Glædelig 15. december,

Linda sagde ...

Godt I nåede at få lidt af den hyggelige aften med og ikke mindst slikposen;-)

Karina Beck sagde ...

Skønt billed du fik af Emil og træet. Perfekt billed til din julesmask!