tirsdag, december 14, 2010

14.december

Dette lille englehjertet har jeg lavet for et stykke tid siden. Det hænger ude på vores hoveddør.
Jeg her brugt et flamingohjerte som er købt i Fakta. Så har det fået et ordentlig lag lim, bagefter skulle der en masse glimmer på. Det skulle dog ha' flere gange før det var fint dækket af glimmer.....herligt jeg er vild med glimmer. :O) Blomsten i midten er en nipsenål som også er købt i Fakta. Englevingerne er en big dies fra Sizzix, de er bare så fede.:) Jeg har genbrugt nogle coladåser og gamle bogsider med gotiskskrift. Papiret er limet på begge sider af vingerne, bagefter har jeg malet dem med gesso. Vingerne er sat på med varmepistol. Så lige 3 små fjer.:)
Så kom vi vist til side 14. Jeg har standse en julekugle ud i glimmer papir. Julekuglen er en af de 3 dies som er i merry chirstmas sættet fra Sizzix. Gennemsigtig knap med papir bagpå. Julebånd.
Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog her i denne travle juletid.
Det varmer at læser alle jeres søde kommentarer.

9 kommentarer:

aka sagde ...

Det er godt nok et sødt hjerte på din dør. Der er lidt Tim Holtz over det, ikke ?
Og så fandt jeg ud af hvor de fine julekugler kommer fra - Sizzix. Tak for det. De er bare flotte, så de kommer på indkøbslisten til næste gang.
Og den julebog bliver da utrolig flot, når den engang bliver helt færdig med fotos. Sådan nogle dejlige farver du har valgt.


God 15 decmeber - lige om lidt.

lam sagde ...

Sikken et flot hjerte og siden i bogen er skøn.
Glædelig 15 december

Eva (Fister) sagde ...

Rigtig sødt hjerte. Og super bog, du har gang i.

Connie sagde ...

Wauw, det hjerte er super sødt. Sad og tænket på hvor meget glimmer du havde i hele huset i mens du lavet den. Lækker Sizzix die med vingerne.

Ha en dejlig 15. december

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor er det bare lækkert det hjerte og jeg har da også de vinger, så det må jeg da lige huske! Det bliver vel nok en lækker bog!

Marianne sagde ...

Hjertet er da helt fantastisk lækkert - og jeg glæder mig sådan til at se, hvordan den lilel bog bliver, når den er helt færdig. Den er bare flot!!

Engel sagde ...

Kære Gitte. Skønt hjerte der pryder jeres dør... og super fin kalender du er igang med. Dit indlæg fra igår er så skønt og hjertevarmt at jeg bliver helt rørt.!
kæmpe knus
Engel...

Margit sagde ...

Sikke et fint hjerte... og en herlig kreativ idé... du har rigtig haft gang i lidt genbrug ;o)
Super lækker julebog du får banket sammen...lækre friske julefarver...god aften...

Karina Beck sagde ...

Så flot og kreativt begge dele!
Jeg er også vild med sizzix kuglen, suk ; )
Er du begyndt at sætte fotos i din bog?