fredag, december 17, 2010

15, 16 og 17 december

Jeg har lige være væk fra blogge de sidste par dage, pga min ryg.:(. I onsdags synes jeg ellers det gik bedre med ryggen, så jeg ville over og handle ind til julen og på posthuset. Men nej det kom jeg så ikke alligevel, for da jeg skulle af min cykel "gik min ryg i baglås"  Så jeg kunne ikke andet end gå stille og roligt hjem over igen. Tage en pille og lidt varmecrem på ryggen og ind på sofaen.:( Torsdagen er Emil i aflastning, så da han var afleveret ved bussen lagde jeg mig op på sofaen igen. Det var nu skønt at få slappet af, må jeg nok indrømme. Selv om jeg er en del bagud i juleindkøb,julerengøringen og alt andet der høre julen til. Men der er jo en hel uge til juleaften, butikkerne har jo længe åbent, så jeg når det nok. :0)
I dag synes jeg det går lidt bedre med ryggen, så jeg tog chancen og kørte i Fields for at købe julegaver. Jeg var så heldig at ha' bilen idag for manden er til julefrokost med sit firma. Det gik også helt fint med at gå rundt i Fields, der var jo så mange mennesker, så man kunne kun gå stille og roligt rundt.:) Jeg fik købt gaver til 4, så nu mangler jeg kun Nick, Emil, min lille niece og lidt raflegaver. :) Så nu har jeg vist nået mere end jeg regnede med igår, både aflevere gaver og købe julegaver :)

Nu har kreativiteten ikke været i højsædet de sidste par dage. Så I må nøjes med 3 sider i julebogen idag.:)
Nick var lige hjemme idag for at spise med...vi skulle ha' risengrød....så kommer han gerne hjem inden han skal i byen med venneren. ;O) Han er så lige smutte afsted. Så nu vil jeg smutte ind og starte Tror du på julemanden 2 forfra, så er jeg sikker på at mit julehumør kommer helt i top. :O)

Tusinde tak fordi I har tid til at kigge forbi min blog her i denne travle juletid.

Det varmer at læser alle jeres søde kommentarer.

4 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Tusind tak.Du er simpelhen en engel. Jeg ringer til dig i weekenden ; )
Dejligt at høre at det går fremad.
Og flotte sider i din bog!
Knus

aka sagde ...

Du er da uheldig med den ryg. Men godt du klarede noget af det, du skulle.
Flotte sider i din bog - igen !

Og så håber jeg du har hygget med den film. Vi stod hurtigt af, og tog en tidl. optaget film. Sødsuppe-julefilm...men total afslapning. Vi var sikre på, at det endte lykkeligt ! Og det passede os fint i aften !

God weekend til dig.

Margit sagde ...

Øv... sikke en drilleryg. Pas nu på dig selv... håber fotsat det går fremad med den...
Flere fine sider i din julebog... og nogle af dem med mit BG-yndlingspapir - "eskimo kisses".
Nyd week-end'en...knus

Pia sagde ...

flotte sider i din bog min er bestemt ikke opdateret jeg er frygelig bagefter.du må have en god aften og weekend