lørdag, juni 12, 2010

Så blev Nick student. :)
Så i onsdags fløj vi afsted sammen med fætters mor, far og mormor til Vännäs i Sverige for at fejre dem da de blev studenter i torsdags d.10-06-10. Det var en kanon hyggelig og sjov dag både for studenterne og familien.:). Jeg har lavet en lille collage fra selve dagen. .:) 
Jeg havde lavet et velkommenhjem skilt til han kom hjem.:)
Plakaten/skiltet som vi havde lavet til Nick så han kunne finde os ude i gården.:)

I Sverige har de en tradition hvor forælderne har lavet et skilt med et billede af den unge student som barn og med en lille hilsen på. Så står alle forældre ude i skolegården for at modtage studenten. Studenten skal så finde familien ved at kigge efter skiltet. En ret hyggelig tradition. Bagefter når studenten har fundet sin familie får de en masse halskæder om halsen med en masse sjove ting det er lige fra bamser og tudehorn og små sprutflasker.:) På billederne øverst kan man se det som Nick fik om halsen.:)

Kortet jeg har lavet til Nick. Det blev til et kort med en cykel på i stedet for en student. Men det var fordi vi har givet ham en cykel. Jeg havde ikke skrevet i kortet hvad han fik, men han gættede det.....;O) Den har han været nede og købe i dag. Han er rigtig glad for sin nye cykel. Så slipper han også for at cykle på mit gamle hakkebrædt.;) Så nu kan han godt cykle til Silkeborg med vennerne om 14 dage uden at de giver ham får baghjul. ;O)

Materialerne til skiltene er hvidt og rødt karton. QK dies studenterhuen, snefnug og hestesko. Alfabetet er QK Abigail. Jeg har lånt alfabetet af Karina og det er jeg bare rigtig glad for at låne med hjem for jeg måtte lave plakaten om,da jeg have lavet den for lang. Havde lige glemt at måle kufferten...*gg* Men jeg har også været lidt stresset. Sølvsnefnug brads. Studenterhuerne har fået lidt glossy på skyggen.
Til kortet har jeg brugt det nye Tim Holtz papir....uh det er lækkert. :) Cyklen er Tim Holtz stempel, det er embosset med sort. Stemplet med små hjerter fra Hero Arts. Teksten er printet.

Jeg har været en badblogger det sidste stykke tid. Men jeg har godt nok ligge lidt vandret. Det var mange ting jeg skulle nå at lave inden vi skulle op til Nick. Men en dag hvor jeg skulle fortælle en hvor Nick havde gået i skole, ja så kunne jeg slet ikke huske hvor det var.......han har bare gået der i 10 år....:O\. Så tænkte jeg at det nok var fornuftigt at trække stikket ud og få slappet lidt af. Så den sidste uges tid har jeg næsten ikke været på nettet og det er kun blevet til få kommentarer på jeres skønne blogge.:) Men jeg håber at 3 dage i den svenske natur med ca 25 graders varme har givet lidt mere overskud til at komme igang med at blogge igen. :)

Tusinde tak for jeres søde kommentarer, det varmer at læse dem. :)
Tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog.
I må ha' en rigtig skøn weekend

13 kommentarer:

Karina sagde ...

STORT TILLYKKE med Nick. Sikke en flot fyr han er og en flot collage, du har lavet. Det er også nogle søde skilte.
Sjovt, at læse om den svenske tradition med medaljerne. Det lyder, som om han er blevet fejret og at det var en god festdag.

Heidi sagde ...

stort tillykke med og til ham - SÅ flot det du har lavet :o)

Kan du så lige huske at passe på dig selv søde knus

Charlie sagde ...

Sikken en flot ung mand du har - TIL LYKKE med studenten - FIN plakat og fin billedcollage. Tak for kigget og tak for dit besøg hos mig. Hyggeligt. Nu må du så liiige slappe af ovenpå al travlheden, ikke??? =0)

Brit sagde ...

Et KÆMPE STORT tillykke med Nick...
Super hyggelig tradition de holder sig i det svenske...
Fint skilt og kort du fik lavet til Nick.
Håber du fik slappet af i Sverige

Lina sagde ...

Stort TILLYKKE til Nick! Hvor er det abre en sød plakat og et smukt smukt kort du har lavet.

Og nu ingen dårlig samvittighed over ikke at få blogget - det skal være sjovt, ikke en pligt :)

Nikolette sagde ...

Mange gange tillykke med Nick! Det er rart at høre, at I havde en dejlig dag! Og sikke flotte ting du har fået lavet dig der ;)

Connie sagde ...

Nu prøver jeg lige igen, at skriv en kommentar. Den sidst slettede den.

Men stort tillykke med Nick. Det ser ud til I har haft nogle dejlige dage i det svenske og 25 grade, hvordan er det???

Flotte ting du har lavet til ham.

Knus

Bertram sagde ...

Tillykke med ham. Skønt kort og lidt sjovat også at høre om traditioner i andre lande. Selv om vi mener vi er meget ens så er der alligevel små sjove forskelle.

Cecilie sagde ...

Til lykke med Nick. Det ser ud som om det var en dejlig dag!

Tanja sagde ...

Mange gange Tillykke med Nick - sikke en flot fyr... :o)
Det er da bare nogle total skønne ting du har fået lavet til ham..
Det lyder som om at han rigtig er blevet fejret efter alle kunstens regler...
Scrapknuzz Tanja

Stinne sagde ...

Stort Stort tillykke med ham. Sikke aktiv han og du har været! det er så flot alt det du har lavet til ham! glæder mig til vi ses.

knus

Marolle sagde ...

stort tillykke, hvor er det flot!! og sikke en sjov tradition.
Ja, se lige og pas på dig selv! det er ikke godt med det stress der, kender det godt :(

Charlotte Ravn sagde ...

Stort tillykke med studenten! Det er spændende at han er blevet student i Sverige, selvom det er så tæt på, har de jo nogle helt andre traditioner en vi har. jeg kan godt forstå du glæder dig til at få ham hjem igen! Flot skilt og lækkert kort!