søndag, juni 20, 2010

Studenter kort

Igår var vi til studenterfest hos Nicks fætter Dennis. Min nevø gik på samme gymnasium som Nick, så jeg lavde det med både svensk og dansk symbolik i kortet. Magnolia Edwind fik en dansk studenter hue på. På det røde karton har jeg skrevet rundt kanten, det er det 1.vers i den svenske studenter sang...Sjung om studenten. Tillykke er blevet til Grattis :o) Sølvkorset har jeg sat på for det er der i deres danske studenterhuer. Så inden i er de danske hueregler.
Ellers har jeg brugt hvidt karton som jeg har distresset med Tim Holtz ink: old paper, vintage photo og walnut ink (jeg har også distresset alt andet.):). Til titlen har jeg brugt det nye alfabet fra Tim Holtz, det er imbosset med sølv fra Ranger. Det røde karton er stemplet med Primas nodestempel. Magnolia  Edwind er farvet med akavel blyanter. Blomster fra Prima, bladene er købt i Tyskland hvor husker jeg ikke. QK Nesting Flowers. Sølv kort fra gemmeren. Krympeplast. Hero Arts stempel: sew original.
Her kan man lige se noget af teksten jeg har skrevet rundt kanten.
Inden i kortet har jeg skrevet hue reglerne. Printet på computeren.
Jeg har krympet studenter Edwin efter jeg har farvelagt med alm. farveblyanter.
Bag på kortet. Studenter huen fra Magnolia. Hero art stempel: sew original.
Om 14 dage skal vi holde Nicks studenter og fødselsdags fest, han bliver 20 d. 14/7. Puha 20 år hvor bliver tiden dog af.:) Jeg skal igang med at lavet et nyt album til ham.....sssscchyyy I må  ikke sige noget til ham...*gg* ;O) 
Havde håbede at jeg skulle ha' været igang med det i dag, men pakkeposten valgte at komme med billederne da jeg var smuttet ud og handle i fredags. Så jeg kan først hente billederne i morgen, men tro mig, jeg står uden for inden de åbner imorgen..:) Så der kommer ikke så meget på min blog de næste 14 dages tid, men jeg skal nok kommer forbi jeres blogge og se hvad I får lavet. :)

Tusinde tak for jeres søde kommentarer jeg bliver så glad hvergang jeg læser dem. Det er dem som holder mig igang med at scrappe og blogge. :)
I må ha' en rigtig skøn søndag aften og rigtig dejlig solskins uge.:)

10 kommentarer:

Lina sagde ...

Hvor er det bare et super flot og meget gennemført kort. Sådan en fed ide at blande det danske og svenske, og bare udført super smukt. Nick 20 år...jamen, er du ikke lige blevet 28? ;))) Ja, tiden går bare ALT ALT for stærkt.

Betina Olesen sagde ...

Først tillykke med egen søn, det er bare en fantastisk dag.

Skønt kort du har lavet, kan da næsten ikke blive mere danskt ;-)

mette wad sagde ...

Stort tillykke med Nick...
Og sikke et flot og gennemført kort, går udfra fætteren er svensk eftersom du laver lidt i dansk og svensk :-)

Gitte sagde ...

Tillykke med sønnens hue. Det er en stor dag. Og skønt kort. Haha...reglerne er sjove - men uanset hvad, så skulle ingen hverken bide eller klippe i min datters hue.

Bertram sagde ...

Skønt kort og super så meget du gør ud af detaljerne og symbolikken.

Karina sagde ...

Oj et kreativt kort du har lavet. Flot med teksten rundt i kanten, Og god ide med krympeplasten.
Ps, jeg glæder mig til kursus på søndag!

Tanja sagde ...

WOW hvor er det et super skønt kort og jeg er da helt sikker på det gjorde lykke... :o)
Ja, puha tiden render afsted og jeg tænker tit hvor bliver den dog af...
Scrapknuzz Tanja

Brit sagde ...

Fedt kort...
og tillykke med Nick - tiden flyver hva? For du er jo ikke blevet ældre vel? :)

Pia sagde ...

Tillykke med sønnen og sikke flot kort du har lavet med mange smarte detaljer. Du må have god arbejdslyst med album og forberedelser.
knus Pia

Marolle sagde ...

hvor er det bare et flot kort, og stort tillykke med sønnen og de 20 år!
god weekend :)