torsdag, maj 27, 2010

Ej nu gider jeg altså bare ikke at ligge syg mere. Først lå Emil syg og var hjemme hele forrige uge så blev det min tur igen igen i sidste uge.:( Emil's humør har heller ikke været det bedste det sidste stykke tid. Nu er den energi jeg ellers havde lidt af tilbage bare helt væk.:( Men det er jo bare op på hesten igen som man jo siger. Så træningen er igen på programmet og jeg har været i fitnesslokalet i tirsdags, og jeg skal træne mindst 2 gange om ugen. :) 
Det sidste stykke tid har der ikke været tid til så meget scrap. Det eneste jeg har fået lavet, er et LO til Nick, det skal bruges til noget som han skal ha' om præcis 14dage, men lige nu kan jeg ikke sige hvad det skal bruges til.;O). For jeg ved at han nogen gange kigger forbi bloggen.:)

Materialerne er alm karton. Roserne og swirls er Tim Holtz dies. Roserne har fået glimmer mist. Swirls er blevet embosset med sølv. Rødt bånd. Journaling fra Heidi Swapp
Billedet har jeg printet ud på hvidt Bazzillkaron Jeg har set at majer har lavet nogle LO hvor billederne er printet på det karton. Jeg synes det giver en fed effekt.:)
Lidt positivt har der dog været midt i al sygdom. Jeg har modtaget Nicks studenter hue.:) Den måtte jeg bare lige ligge på lederne af studenterhuen på bloggen.(har fået lov af Nick);O) For jeg er bare så utrolig stolt af ham :) Tænk han har gået i gymnasiet i 4 år, det er altså uden at dumpe...mange tror at han har måtte gå om, når jeg siger at han har gået der i 4 år.:). Han fandt et gymnasiet i Vännäs hvor de havde snowboard som linje fag, så satte han alle sejl til for at blive overført til Liljaskolan. Men da var han allerede startet i 2.g, så han måtte lige fuldføre det år før han kunne starte op i 2.g på Liljaskolan. Det passede også udemærket for fætter skulle med der op. Han var lige startet i 1.g.
Tænk om 14 dage er det næsten 2 år siden at ham og fætter kørte mod Sverige, nu kommer han allerede hjem, jeg mente da han tog afsted at det først var langt ude i fremtiden før at han kom hjem, men det er snart...:) Hold da op hvor går tiden bare hurtigt. Ih hvor jeg glæder mig til at se ham igen og se ham med huen på. Han har virkelig fortjent at få den på. :):):)
Jeg har ikke glemt jer skønne blogger men sygdom satte jo lige en kæp i hjulet på min blogsafari, men det vil jeg prøve at indhent imorgen. :) Nu vil jeg se at få scrappet lidt igen. :)
På lørdag skal jeg lige forbi SAM og kun kigge ;O) Håber jeg ser nogen af jer der, men hvis jeg ikke ser jer og I ser mig så spænd lige ben....;O)
Tusinde tak fordi I havde tid til at kigge forbi min blog og jeres søde kommentarer.
 Det varmer at læse dem og de gør at jeg stadig har lyst til at scrappe.:)
I må forsat ha' en rigtig skøn uge og weekend.
Knus:)

16 kommentarer:

Karina sagde ...

Hej Gitte
Flot layout, du har lavet med Nick. Det ser godt ud med billedet på det karton. Det liger nærmest lærred.
Oj, hvor må han glæde sig til den sidste eksamen.
God bedring til dig.

Heidi sagde ...

Jammen søde dig - du er altså også noget kun ramt, sender mange tanker til dig ;o)

Kan da godt forstå du er stolt - det skal en mor da være - rigtig flot lo, er vild med blomsterne du har derpå

Kan du nu passe på dig selv knus fra mig til dig

LaChris sagde ...

Uhhhh...STORT tillykke til Nick med huen!!! Og hvor dejligt for dig, snart at have ham hjemme igen :O) Spændende hvad du har af planer mht Nick-LO'et!? Jeg kan først kigge forbi SAM på søndag, og jeg kan forstå på Maribi, at du er forbi om lørdagen...så..... Men vi ses jo bare en anden gang...eller, du kan da lige stikke ind forbi Synoptik I Algade og sige hej ;O) Sender stort knus din vej....

Annette sagde ...

Super flot LO du har lavet med Nick. Kan godt forstå du er stolt af ham - det skal du også være. Det er da for sejt at han får gjort det han så gerne vil. Og vildt han allerede er færdig, kan godt huske da han skulle afsted til Sverige...! En hård dag for dig. Knuser og god weekend til Jer alle.

Nikolette sagde ...

Godt du er ved at være på højkant igen - vi kan jo ikke undvære dig.
Sdøt l/o.. og ja, vi må være ved at være gamle, når 2 år kan gå så hurtigt, ikke?

Brit sagde ...

Hold fest... Er han allerede på vej hjem?? Synes lige du har sendt ham afsted....
Men KÆMPE stort tillykke med studenten - kan godt forstå at du har stolt af ham.

Jeg kigger først forbi sam søndag, så jeg håber vi ses en anden god gang.

Marie sagde ...

øv bøv hader sygdom! håber snart I er helt på toppen igen. Tillykke med din dreng, flot at få studenter eksamen :)

Engel sagde ...

Kære Gitte.
Hvor kan jeg godt forstå, at du er stolt af Nick... og sikke nogle flotte billeder af detaljerne på huen... Og det er en fed effekt på siden, at billedet er printet på karton... det ser næsten ud, som om du har forsøgt at trykke det på et stykke stof... men flot ser det ud... Sender lidt positiv energi i din retning...!
Kæmpe knus
Engel...

Connie sagde ...

Flot layout med Nick. Dine roser er super flotte.

Vi ses snart....

Charlotte Ravn sagde ...

Øv jeg kan godt forstå du er træt af sygdom. Rigtig god bedring! Stort tillykke med din store dreng! Det bliver dejligt for dig at få ham hjem igen!

Charlie sagde ...

Hej - hyggeligt at sludre med dig på SAM og tak for din besked. Så venter vi lidt med medic-personalet og koncentrerer os om soldaterne i første omgang. FIN hue - og det bliver dejligt at få ham hjem. Snart til lykke... =0)

lam sagde ...

Super flot layout og rigtig god bedring

Mette sagde ...

Hej Gitte

Det var bare så hyggeligt at se dig til SAM. Jeg er vildt glad for at du stoppede og sagde HEJ.

Kan godt forstå, at du glæder dig til at se din store dreng hjem.
Mon ikke der skal scrappes studenterbilleder til den tid.
God weekend

Mette

Margit sagde ...

ØV, hvor jeg håber for dig, at du er ved at være ovenpå igen. Det var hyggeligt at få en sludder til SAM.
Nå, men dit LO er super flot... nu håber jeg at det hele er godt overstået, så I alle kan hvile lidt ud :o)

troll13 sagde ...

Tillykke med sønnen, kan godt forstå at du er glad og stolt :o)
Rigtig flot LO du har lavet.
Håber at du er på højkandt igen.

Pia sagde ...

Hyggeligt at hilse på dig på SAM, hvor er du dog uheldig med alt den sygdom, håber snart at sol og sommer hjælper og giver energi. Det er kanon lækkert layout, super farver og opsætning. Du må have en god uge .
knus Pia