tirsdag, september 30, 2008

Så er kaffen klar

Både og for det er bare et nyt julekort jeg har lavet af et kaffefilter. Det var nogle kaffeflitre jeg haved købt forkert, så istedet for at smide dem ud, det min mand ville, men jeg var hurtigere end ham. Så nu har jeg til rigtig mange kort i fremtiden. :o)
Jeg har brugt noget blonde, billetterne er printet. Julebilledet er fra nogle glansbilleder jeg købte i Føtex sidste jul. Papiret er fra MME.


Angående kaffe så vil jeg "daffe" over til min veninde som venter med kaffe.

Så forsat god aften og tak for denne gang. På gensyn

søndag, september 28, 2008

Dreampcrop og Cypercrop

Jeg var til Høstdreamcrop hos Dreampapers i lørdags. Det var ikke meningen at jeg skulle være der så længe. Men det var bare en rigtig hyggelig dag. Jeg sad med nogle rigtig herlige scrap/snak tøser. :o) Så det var lidt svært at komme hjem. Men jeg nåede da at lave et LO, eller oplæg til et. Jeg manglede lige lidt deko og titel der skulle på. Materialer er en filt blomst. Brads. Billederne er mattet med brunt og gult karton. Malet med bobbelplast. thickers chipboard.
Det var høstcrops 1. opgaver.
2. opgave var efter en skitse. Den nåede jeg ikke.
Jeg må komme oftere på de crops, for det er nogle gode opgaver vi får. Så er det bare så hyggeligt. Så jeg skal nok få nået at lave skitsen.

Da jeg kom hjem fra Høstcrop skulle jeg jo også lige ind på Scrapsisters cybercrop. Der var også nogle lækre opgaver der skulle løses.
Men jeg nåede kun opgave 1 og opgave 2. Så var kl. 00.30 og jeg var godt træt efter sådan en dejlig scrapdag. Søndag gik jeg igang med opgave 9, men den nåede jeg ikke at blive færdig med.
Materialer er fra MME, Graphic 45, ensfarvet grønt, halv perler, epoxy klistermærker men romantisk tekst, Titlen har jeg printet ud.
Opgave-2
Kartonet til kortet er helt almindeligt karton.
Materialerne. 2 blomster den ene har fået stemperfarve. Swirls. Jule papir, blonde. Brads der har fået guldglimmer. Center i blomsten er fra en mini julekugle som jeg har givet guld embossing. To billeter som jeg selv har skrevet på. 3 guld brads som holder blonden.

Materialer er MME, Prima Dude Collection. Fjer, bånd, eyelets, epoxy klistermærker (italiense frimærker), Fugle stemple fra inkadinkado. Thickers vinyl. Masken har jeg selv lavet, den er klippet ud af hvidt karton og sværtet med brunt Distress ink.
Tænk at Emil holdt sig vågen og var i superhumør hele lørdagen. Super scrap søndag blev det også til. Herlig weekend.

Jeg siger farvel for denne weekend og på gensyn. Ha' det godt :)

fredag, september 26, 2008

Jule kort

Jeg nåede lige at lave et julekort til. Det er i nogle andre farver en jeg plejer at lave julekort i, jeg har haft det liggende længe, og vidste ikke rigtig om det var julet nok. Men jeg var inde på Anne-Bente og Karina blogge, de havde lavet nogle rigtig flotte julekort i andet end rødt. Så her er mit bud.

Jeg må vist slutte nu. Vasketøjet skal lige hænges op og så skal jeg se vild med dans.

Så rigtig god weekend til jer allesammen og på gensyn

torsdag, september 25, 2008

Award

Jeg fik for et stykke tid siden en rigtig dejlig Award fra Karina
Nu har jeg fundet nogle andre kreative scrappere, som jeg gerne vil give Awarden videre til. Det er til nogen som jeg ikke har givet en Award før. (uh jeg ville gerne give allesamme en hver) :o)

Reglerne for denne award er:
And here are the rules:
1. The winner can put the logo on their blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 5 other blogs.
4. Before listing the nominees give a brief reason why you chose them
5. Put links of those blogs on yours.
6. Leave a message on the blogs you have nominated.
I will nominate these creative women:

Anne-Bente

Hilde

Christina/Lachris

Heidi/engel

Lene

Faster Heidi

Jeg ville gerne gerne sig tusinde tak til alle jer som har været så søde at ligge en kommentar på min blog, det varmer og gør mig i godt humør. :)

I må har en god dag. På gensyn.

onsdag, september 24, 2008

On Top og skumbogstaver

Jeg var inde på LaChris/christinas blog der så jeg at hun havde været i Bog&ide og havde købt nogle skumbogstaver 3 bøtter for 50.-. Det måtte jeg også lige over og kigge på. Jeg fande dem. Har allerede brugt dem til Nick's LO. :)

Jeg nåede også at blive færdig med Nick's LO.
Jeg har brugt enfarvet blåt og mattet billederne med sort. Det blå linieret papir er fra Creative imaginations. De gule bogstaver var dem jeg købte i Bog&ide. Jeg har revet en side ud fra et gammelt Burton katalog hvor der et lidt sne på. Skull Candy er et klistermærke Nick havde liggende. Dymo sort. Teksten skal han jo igen skrive.

Tak for idag og på gensyn.

fredag, september 19, 2008

Nick's LO

Så blev jeg færdig med Nick's LO jeg startede på til freescrap hos dreampapers Jeg har haft det liggende længe, jeg var helt gået istå med det. Men da jeg kom ned hos Annette slog jeg op i en mappe hvor jeg har nogle udprint fra Pagemaps Hvad så jeg det kunne godt bruges til mit LO. Så havde det været lige foran min næse hele tiden. Typisk mig men det er jo også øjene man først bliver blind på. :o)

Jeg har brugt, Heidi Swapp ghost snefnug, ensfarvet grønt, bånd har jeg købt hos Annette men jeg kan ikke huske hvor de er fra. Titlen er fra MME og vinyl Thickers fra AC. Baggrunds papiret er også fra MME.

Han skal selv skrive en tekst i det grønne område, når han kommer hjem. :o)

Tak for idag og god weekend til jer alle sammen.

torsdag, september 18, 2008

Et link og freescrap

Jeg var til freescrap hos Dreampapers, det var rigtig hyggeligt. Fik ikke lavet noget færdigt (det er der jo ikke noget nyt i) :o) men jeg fik da sat det op mit LO så jeg ved hvordan det skal se ud.

Jeg har fundet et sted hvor de sælger "rundskæreren" (jeg ved ikke lige hvad sådan en hedder) Men dem der var til freescrap i går hos Annette ved hvad jeg snakker om, håber jeg. :o)

Her kan man købe den. Der er godt nok ikke nogen billeder af skæren, men på det næste link kan man se at det er samme nr. på skæren. Så jeg går ud fra at det er det samme produkt. Jeg så butikken , herunder, sender til DK.
http://www.craftydevilspapercraft.co.uk/29-xcut.asp?page=10
Her kan man se skæren.
http://www.docrafts.co.uk/asp/products/product.asp?id=68032
Her kan man se en video på skæren.
http://www.docrafts.co.uk/asp/video/view.asp?id=10&pid=0&q=0&shop=0&item=0
Jeg håber det gav nogen mening, i det jeg har skrevet.

Tusinde tak for igår til freescrap det var rigtig hyggeligt at se jer igen.
I må alle samme ha' en god torsdag og på gensyn.

onsdag, september 17, 2008

Jule kort og et par link.

Jeg fandt nogle mål i cm på det pull-up kort jeg har lavet. http://www.docrafts.co.uk/content/projects/template/CC025TEMPLATE.jpg
Det kan godt være at det ser udtydeligt ud på skærmen, men det er bedre når det bliver printet.
Jeg kan desværre ikke linke til hjemmesiden hvor jeg så hvordan kortet blev lavet, for den er nede. Men på jeg fandt et link på youtube. Der er også en masse andre sjove pull-up kort.

Her er lige et par julekort jeg fik lavet i går aftes.

Jeg har brugt almindeligt karton. Blomsten har jeg stemplet med hvidt så den ikke blev væk i alt det røde. Billetterne har jeg fra Scrappiz.se De kan downloades og jeg kunne selv ændre teksten. De har fået en gang sværet blandet med vand jeg har brugt Distress ink - vintage photo. Jule billedet købte jeg i Føtex sidste jul. Papiret bag billedet er noget jeg selv har skrevt i Word og givet papiret en gang kaffegrums. Punchinella guld har jeg fået fra Annette

Tak for idag og på gensyn.

tirsdag, september 16, 2008

Jule kort

Jeg fik lavet et julekort færdig igår aftes. Det er et popup kort, jeg kan ikke lige huske hvor jeg så det henne. Men det finder jeg også ud af senere, og ligger linket på.

jeg synes der mangler noget på kortet, måske noget embossing el.jeg ved ikke. (Selvom jeg ikke kommer så meget på julekortene da de jo skal sendes og portoen skal jo heller ikke blive for dyr). Men hvis I har nogle ideér så skriv. Det ville jeg være glad for.

Tak for idag og på gensyn.

Nye indkøb

Se lige hvad jeg fandt i Netto idag sætte kostede kun 29.-. Små pensler, rigtig smart de passer rigtig godt i min tote, de gamle stak ud alle steder, så jeg havde med aldrig med. Skraberen kan jeg måske bruge i malingen på et LO. Ved ikke om det kan lade sig gøre, men det må jeg lige afprøve senere.
På gensyn

fredag, september 12, 2008

2 nye LO

Jeg blev endelig færdig med 2 LO et af Emil og et af Nick. De skulle godt nok ha' været færdige på SAM men nej det blev først nu. :o)

Til Nick's har jeg brugt: Heidi Swapp; world travel;Duffle. Elise; Jack + Abby. Jim Holtz; Journaling Tickets. Chipboard er malet med brun og 3d lak på. Punchinella orange. Billederne er mattet med orangepapir. Bånd og knapper. Billetten (det er mine) har jeg klippet ud og brugt Distress Ink for at dæmpe farven.

Jeg har brugt Mickey på Emil's LO for han er vild med Mickey eller "gøj" som han kalder den. :o)

Til Emil's har jeg brugt en lækker julerød den synes jeg passede godt til den røde ballon. Rammen er lavet af gult karton jeg har limet røde mickey bukser på. Mickey'erne har jeg standse ud med en firkantetpunch og mattet med gult. Rammen om det stor billed er fra Disney Frame Kit. Punchinella Sort. Stemplet sorte Mickey hoveder efter en skabelon. Røde eyelets balloner. Titlen er printet på gult papir og skåret ud bagefter. Skabelon, Mickey'erne og Mickey bukser er fra Studiolight papir.

Kan I ha' en dejlig weekend og på gensyn.

tirsdag, september 09, 2008

Home sweet home, SAM og Award

Så er jeg hjemme igen i kulden. Det var en rigtig dejlig ferie med ca 34 grader i skyggen hverdag. Heldig vis blæste det en del. Vi landede kl. 00.05 lørdag og var først i seng kl 02.00 så det var lidt hårdt da uret ringede kl. 7.00 men det var der ikke noget at gøre ved, for jeg skulle til SAM.

Så weekenden gik med at deltage i SAM det var rigtig hyggeligt at møde nogle af de andre scrappere igen og nogle for første gang. Det var nogle rigtig hyggelige "scraptøser" jeg sad sammen med ved bordet.Der var en masse dejlig inspiration at hente, men jeg nåede ikke at lave ret meget. Jeg tror at jeg var lidt på Spansk tid, og holdt lidt for meget siesta, men sådan er det. Det blev kun til 2 LO der lige skal færdiggøres. Så de kommer på senere. (Tak for hjælpen Annette)

Jeg havde ikke meldt mig til nogle kurser for hvis nu at flyet var forsinket. Men da jeg ankom meldte jeg mig til fotokursuset. Det var rigtig godt kursus, der åbnede sig lige en ny verden for mig i henhold til redigering af billeder og noget som hedder blænde ;o). Nu håber jeg bare at jeg husker det til næste gang kameraet kommer frem igen.

Jeg så på scrapsister forum at Lisbeth Z havde snakket med en journalist fra Ringsted dagblad. Her er linket.
http://www.dagbladetonline.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080908/LN_RINGSTED/537906229/4000/LOKALE_NYHEDER

Imens jeg var væk så modtog jeg en Award fra Karina Det var dejlig at komme hjem til. Den er jeg rigtig glad for.

Jeg sende Awarden vidre en anden dag for nu må jeg slutte for idag. Frokosten og mere tøjvask venter. Øv men det skal jo gøres. ;o)
Så tak for denne gang og på gensyn.
p.s Tak for de søde fødselsdags- og ferie hilsner.