tirsdag, september 09, 2008

Home sweet home, SAM og Award

Så er jeg hjemme igen i kulden. Det var en rigtig dejlig ferie med ca 34 grader i skyggen hverdag. Heldig vis blæste det en del. Vi landede kl. 00.05 lørdag og var først i seng kl 02.00 så det var lidt hårdt da uret ringede kl. 7.00 men det var der ikke noget at gøre ved, for jeg skulle til SAM.

Så weekenden gik med at deltage i SAM det var rigtig hyggeligt at møde nogle af de andre scrappere igen og nogle for første gang. Det var nogle rigtig hyggelige "scraptøser" jeg sad sammen med ved bordet.Der var en masse dejlig inspiration at hente, men jeg nåede ikke at lave ret meget. Jeg tror at jeg var lidt på Spansk tid, og holdt lidt for meget siesta, men sådan er det. Det blev kun til 2 LO der lige skal færdiggøres. Så de kommer på senere. (Tak for hjælpen Annette)

Jeg havde ikke meldt mig til nogle kurser for hvis nu at flyet var forsinket. Men da jeg ankom meldte jeg mig til fotokursuset. Det var rigtig godt kursus, der åbnede sig lige en ny verden for mig i henhold til redigering af billeder og noget som hedder blænde ;o). Nu håber jeg bare at jeg husker det til næste gang kameraet kommer frem igen.

Jeg så på scrapsister forum at Lisbeth Z havde snakket med en journalist fra Ringsted dagblad. Her er linket.
http://www.dagbladetonline.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080908/LN_RINGSTED/537906229/4000/LOKALE_NYHEDER

Imens jeg var væk så modtog jeg en Award fra Karina Det var dejlig at komme hjem til. Den er jeg rigtig glad for.

Jeg sende Awarden vidre en anden dag for nu må jeg slutte for idag. Frokosten og mere tøjvask venter. Øv men det skal jo gøres. ;o)
Så tak for denne gang og på gensyn.
p.s Tak for de søde fødselsdags- og ferie hilsner.

2 kommentarer:

Pia sagde ...

Velkommen hjem fra en varm ferie,svar på dit spørgsmål, dimsen i blomsten er købt hos unik hobby som har rigtig mange søde charms og dimser

Anne Bente sagde ...

åhhhhh det lyder som en varm og god ferie, velkommen hjem, sikkert med stakkevis af billeder :)