søndag, september 28, 2008

Dreampcrop og Cypercrop

Jeg var til Høstdreamcrop hos Dreampapers i lørdags. Det var ikke meningen at jeg skulle være der så længe. Men det var bare en rigtig hyggelig dag. Jeg sad med nogle rigtig herlige scrap/snak tøser. :o) Så det var lidt svært at komme hjem. Men jeg nåede da at lave et LO, eller oplæg til et. Jeg manglede lige lidt deko og titel der skulle på. Materialer er en filt blomst. Brads. Billederne er mattet med brunt og gult karton. Malet med bobbelplast. thickers chipboard.
Det var høstcrops 1. opgaver.
2. opgave var efter en skitse. Den nåede jeg ikke.
Jeg må komme oftere på de crops, for det er nogle gode opgaver vi får. Så er det bare så hyggeligt. Så jeg skal nok få nået at lave skitsen.

Da jeg kom hjem fra Høstcrop skulle jeg jo også lige ind på Scrapsisters cybercrop. Der var også nogle lækre opgaver der skulle løses.
Men jeg nåede kun opgave 1 og opgave 2. Så var kl. 00.30 og jeg var godt træt efter sådan en dejlig scrapdag. Søndag gik jeg igang med opgave 9, men den nåede jeg ikke at blive færdig med.
Materialer er fra MME, Graphic 45, ensfarvet grønt, halv perler, epoxy klistermærker men romantisk tekst, Titlen har jeg printet ud.
Opgave-2
Kartonet til kortet er helt almindeligt karton.
Materialerne. 2 blomster den ene har fået stemperfarve. Swirls. Jule papir, blonde. Brads der har fået guldglimmer. Center i blomsten er fra en mini julekugle som jeg har givet guld embossing. To billeter som jeg selv har skrevet på. 3 guld brads som holder blonden.

Materialer er MME, Prima Dude Collection. Fjer, bånd, eyelets, epoxy klistermærker (italiense frimærker), Fugle stemple fra inkadinkado. Thickers vinyl. Masken har jeg selv lavet, den er klippet ud af hvidt karton og sværtet med brunt Distress ink.
Tænk at Emil holdt sig vågen og var i superhumør hele lørdagen. Super scrap søndag blev det også til. Herlig weekend.

Jeg siger farvel for denne weekend og på gensyn. Ha' det godt :)

2 kommentarer:

Karina sagde ...

Wauw tre flotte LOer og et lækkert julekort. Rigtig mange fine detaljer bl.a bobbelplasten og sværten på blomsten.

Anne Bente sagde ...

wawww så flotte ting du dog har lavet, det julekort der, det er jo bare sååå flot, og også dine loer da.